Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Eki Görüntüle 324678

Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...

ya maşallah dün akşamda demiştim
utandım kendimden annen benden bakımlı valla
hele o samur saçlar sırma gibi parlıyo ya
ben de uzatıcam saçımı hiç kıskanmadım:43:

Eki Görüntüle 324678

Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...

maşallah maşallah :nazar: süpermiş

bu arada bende gliserin uygulamaya başladım gerçekten yumuşatıyor, gerçi bu ara o akdar çok yeni şey deniyorum ki hangisinin faydası olduğunu anlamam zor olacak ama
gliresini tuttum. tek anlamadığım şey saç ıslakken sürüyoruz buda sıvı etraf sırıksıklam oluyo ve kendi haline bıraktığım için çok uzun sürüyo kuruması.
sende böyle mi yapıyorsun?

bu arada bende gliserin uygulamaya başladım gerçekten yumuşatıyor, gerçi bu ara o akdar çok yeni şey deniyorum ki hangisinin faydası olduğunu anlamam zor olacak ama
gliresini tuttum. tek anlamadığım şey saç ıslakken sürüyoruz buda sıvı etraf sırıksıklam oluyo ve kendi haline bıraktığım için çok uzun sürüyo kuruması.

Saç ıslakken sürmeye gerek yok su ile gliserin karışıtırılıp kuru saçada sıkılabilir, zaten forumda tarfini vermişler

dün keratinim geldi canım ayrı ayrı şişelemişsin tek şişeye de koysan olurdu iş yükünü hafifletmek açısından :) çok teşekkür ederim. bu arada annenin saçlarını kıskandım :) cidden çok güzel görünüyolar.:nazar::nazar: bi de bi sorunum var canım şimdi ben 1 ay içerisinde 3. seansı yapıcam sanırım bunun ters bi etkisi yoktu değil mi? bi de saçlarım ortadan uçlara doğru hala çok kuru açılması ıslakken de zor kuruyken de. :( bunun için keratini biraz fazla mı sürmeliyim ne dersin?:44:

dün keratinim geldi canım ayrı ayrı şişelemişsin tek şişeye de koysan olurdu iş yükünü hafifletmek açısından :) çok teşekkür ederim. bu arada annenin saçlarını kıskandım :) cidden çok güzel görünüyolar.:nazar::nazar: bi de bi sorunum var canım şimdi ben 1 ay içerisinde 3. seansı yapıcam sanırım bunun ters bi etkisi yoktu değil mi? bi de saçlarım ortadan uçlara doğru hala çok kuru açılması ıslakken de zor kuruyken de. :( bunun için keratini biraz fazla mı sürmeliyim ne dersin?:44:

3 seans neden uyguluyorsnz 1 seans yeterli gelmiyor mu? :/

Gliserin başımızın taci,:1::1::1: Zaten karışımı syla yaptığın için ekstradan ıslatmana gerek yok tatlım.

Saç ıslakken sürmeye gerek yok su ile gliserin karışıtırılıp kuru saçada sıkılabilir, zaten forumda tarfini vermişler
:46::46::46:

Kuzum ikisini üst üste koysam şişeye sığmazdı, keratinler gitgide sıvılaşıyor farkındaysan ml olarak şişelere böldüğümde aynı şişleri kullanıyor olmama rağmen olması gereken çizgiden daha yukarıda oldu. Demekki katı olanlar daha az gramaj tutuyor cidden, sıvı olan ise daha fazla tutuyor...Hayır bir etkisi yok canım yap gitsin. Şu gliserini sende bir dene...

3 seans neden uyguluyorsnz 1 seans yeterli gelmiyor mu? :/

Saçlarında yanık var, bu sadece bir saç düzleştirme sistemi değil aynı zamanda bir saç terapisi canım. Ayrıca saçları çok kalın telli ve kıvırcık olanlarda tek seansta saçlarının dümdüz olmasını beklemesin...

balığım havaleni yaptım az önce çok tşklerr yardımların içinn

Rica ederim yarın elinde bil...

Son düzenleme:
Canım zaten benim merak ettiğim tek sefer saç yıpranmasına etkili olmuyor mu ben düşünmüştüm ki 2. uygulamamı 3ay sonra fln yaparım diye eğer öleyse çok ugraşıcaz desene O.o

Eki Görüntüle 324678

ayyy maşşallaaaaah kuzum çok güzel annenin saçları nazar değmesin.ya ne yiyosunuz içiyosunuz neelr yapıosunuzda saçlarınız uzuyor ya hayatım boyunca omuzlarımdan aşağıya indiğini bilmem saçımın :43: ilk defa bu sene zar zor omuzlarıma değdide oda uçlar cılız cılız halde onuda kısaltma dediğim halde izmirde aptal bi sosyete kuaförü katlı katlı tepeme çıkardı saçı 3 gün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı :43: 1 sene uzamak bilmez artık :(

canlarım benden tavsiye, saçlarınızı kırıklardan kurtarmak istediğinizde, siyah bir tshirt üzerinde(daha iyi görünüyor kırıklar) tutam tutam parmağınıza dolayıp, tutamlardan çıkan kırık görünen yerleri makasla minik minik kesin, böylece hem sağlıksız kısımdan kurtulmuş oluyorsunuz hemde o minicik kesimden dolayı saç bir miktar uzuyor..:39: eğer kat kat ve kısa olsun istiyorsanız ancak o zaman kuaförde kırık aldırın..öpüldünüzz.

Son düzenleme:
Canım zaten benim merak ettiğim tek sefer saç yıpranmasına etkili olmuyor mu ben düşünmüştüm ki 2. uygulamamı 3ay sonra fln yaparım diye eğer öleyse çok ugraşıcaz desene O.o

Yanlış anlamışsın canım, o yanık lastik gibi olan kısımları tek seferde düzeltiyor zaten ama kişisel ihtiyaca göre insanın yaptıkça yapası geliyor...

ayyy maşşallaaaaah kuzum çok güzel annenin saçları nazar değmesin.ya ne yiyosunuz içiyosunuz neelr yapıosunuzda saçlarınız uzuyor ya hayatım boyunca omuzlarımdan aşağıya indiğini bilmem saçımın :43: ilk defa bu sene zar zor omuzlarıma değdide oda uçlar cılız cılız halde onuda kısaltma dediğim halde izmirde aptal bi sosyete kuaförü katlı katlı tepeme çıkardı saçı 3 gün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı :43: 1 sene uzamak bilmez artık :(

Çok teşekkürler tatlım, benim saçlarımın eski hali anneminki gibiydi işte, sonra yandı, sonra mumdan yanı, sonra vitaminsizlikten döküldü kuş kadar kaldı ama toparlayacağım yeniden. Bu kuaförler tam dayaklık...

canlarım benden tavsiye, saçlarınızı kırıklardan kurtarmak istediğinizde, siyah bir tshirt üzerinde(daha iyi görünüyor kırıklar) tutam tutam parmağınıza dolayıp, tutamlardan çıkan kırık görünen yerleri makasla minik minik kesin, böylece hem sağlıksız kısımdan kurtulmuş oluyorsunuz hemde o minicik kesimden dolayı saç bir miktar uzuyor..:39: eğer kat kat ve kısa olsun istiyorsanız ancak o zaman kuaförde kırık aldırın..öpüldünüzz.

İyi bir hatırlatma ama benimki gibi derdi kırık oölmayan insanlar için kesim şart :43: Teşekkürler canım.

kızlar toplanıp kılıçbalığına dua edelim bence..o olmasa napardık biz :)
bende yaptım havalemi hadi bakalım keratin kardeşlerim hayırlı olsun hepimizinki:)

Balığımmm, ilk sinemaeli kürü seansımı yapmış bulunmaktayım, hayırlı olur inşallah :D yaşasın güzel, bakımlı ve uzun saçlar :D

Teşekkür ederim canım:16:

Yapacağımız şey sakin kalmak, cevap vermemek, benim konuyu açığa kavuşturmam budur... Hiç keyfiniz kaçmasın kızlar...

Kaç ay oldu yapalı, ne kadar bozulma oldu?

hziran gibi yapmıştım canım ben :1: tabii sonra deniz sezonunu açmıştık.. orda buzulmalar başlamıştı :43: sonra nude saçımı çok dökünce ikinci kez yapmaya çok korkmuştum :( saçlarımın uçlarına ışıltı mıdır nedir sarı bişeler yaptırdım :1: yıpranma oldu haliyle... toparlamak için kalan keratinle tekrar yapacağım haftya muhtemelen :16:

Konunun amacından daha fazla sapmaması için temizlik yaptım. Yasal süreç başladığında yargının istediği tüm bilgiler paylaşılacaktır.

balıgım bu arada nude ıle ılgılı yorumları gormusken bende belırteyım baya parlatıyor yumusatıyor ama yeterınce nemlenmıyo sankı.bıde kepek oldu anlamadım nedendır.doa dıye bı marka duyuyorum ıyımıdır acaba keratınle kullanak ıcın canım?yada soyle cıddı cıddı nemlendırecek bı sampuan varmı bıldıgın?

Back