- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.721
Eki Görüntüle 324678
Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...
Eki Görüntüle 324678
Anne Kılıç'ın saçları... Maşallah demeden geçmeyin... Bu arada üzerinde kapişonlu bir sweetshirt olduğundan saçının bir kısmı daha kısa gibi kalmış altlarda, ama aslında aynı boy, dün elceğizlerimle kestim...Bu brezilya fönü yapılmış ve yataktan kalkmış hali, Cuma akşam yıkanacak, bakalım... Bu arada daha az koktu bu sefer, kuruturkende rahatsız olmadım...
maşallah maşallahsüpermiş
bu arada bende gliserin uygulamaya başladım gerçekten yumuşatıyor, gerçi bu ara o akdar çok yeni şey deniyorum ki hangisinin faydası olduğunu anlamam zor olacak ama
gliresini tuttum. tek anlamadığım şey saç ıslakken sürüyoruz buda sıvı etraf sırıksıklam oluyo ve kendi haline bıraktığım için çok uzun sürüyo kuruması.
sende böyle mi yapıyorsun?
dün keratinim geldi canım ayrı ayrı şişelemişsin tek şişeye de koysan olurdu iş yükünü hafifletmek açısından :) çok teşekkür ederim. bu arada annenin saçlarını kıskandım :) cidden çok güzel görünüyolar.bi de bi sorunum var canım şimdi ben 1 ay içerisinde 3. seansı yapıcam sanırım bunun ters bi etkisi yoktu değil mi? bi de saçlarım ortadan uçlara doğru hala çok kuru açılması ıslakken de zor kuruyken de. bunun için keratini biraz fazla mı sürmeliyim ne dersin?:44:
maşallah maşallahsüpermiş
bu arada bende gliserin uygulamaya başladım gerçekten yumuşatıyor, gerçi bu ara o akdar çok yeni şey deniyorum ki hangisinin faydası olduğunu anlamam zor olacak ama
gliresini tuttum. tek anlamadığım şey saç ıslakken sürüyoruz buda sıvı etraf sırıksıklam oluyo ve kendi haline bıraktığım için çok uzun sürüyo kuruması.
sende böyle mi yapıyorsun?
Saç ıslakken sürmeye gerek yok su ile gliserin karışıtırılıp kuru saçada sıkılabilir, zaten forumda tarfini vermişler
dün keratinim geldi canım ayrı ayrı şişelemişsin tek şişeye de koysan olurdu iş yükünü hafifletmek açısından :) çok teşekkür ederim. bu arada annenin saçlarını kıskandım :) cidden çok güzel görünüyolar.bi de bi sorunum var canım şimdi ben 1 ay içerisinde 3. seansı yapıcam sanırım bunun ters bi etkisi yoktu değil mi? bi de saçlarım ortadan uçlara doğru hala çok kuru açılması ıslakken de zor kuruyken de. bunun için keratini biraz fazla mı sürmeliyim ne dersin?:44:
3 seans neden uyguluyorsnz 1 seans yeterli gelmiyor mu? :/
balığım havaleni yaptım az önce çok tşklerr yardımların içinn
Eki Görüntüle 324678
Canım zaten benim merak ettiğim tek sefer saç yıpranmasına etkili olmuyor mu ben düşünmüştüm ki 2. uygulamamı 3ay sonra fln yaparım diye eğer öleyse çok ugraşıcaz desene
ayyy maşşallaaaaah kuzum çok güzel annenin saçları nazar değmesin.ya ne yiyosunuz içiyosunuz neelr yapıosunuzda saçlarınız uzuyor ya hayatım boyunca omuzlarımdan aşağıya indiğini bilmem saçımınilk defa bu sene zar zor omuzlarıma değdide oda uçlar cılız cılız halde onuda kısaltma dediğim halde izmirde aptal bi sosyete kuaförü katlı katlı tepeme çıkardı saçı 3 gün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı 1 sene uzamak bilmez artık
canlarım benden tavsiye, saçlarınızı kırıklardan kurtarmak istediğinizde, siyah bir tshirt üzerinde(daha iyi görünüyor kırıklar) tutam tutam parmağınıza dolayıp, tutamlardan çıkan kırık görünen yerleri makasla minik minik kesin, böylece hem sağlıksız kısımdan kurtulmuş oluyorsunuz hemde o minicik kesimden dolayı saç bir miktar uzuyor..eğer kat kat ve kısa olsun istiyorsanız ancak o zaman kuaförde kırık aldırın..öpüldünüzz.
kızlar toplanıp kılıçbalığına dua edelim bence..o olmasa napardık biz :)
bende yaptım havalemi hadi bakalım keratin kardeşlerim hayırlı olsun hepimizinki:)
Balığımmm, ilk sinemaeli kürü seansımı yapmış bulunmaktayım, hayırlı olur inşallahyaşasın güzel, bakımlı ve uzun saçlar
bende aldım o mesajı buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum..
Teşekkür ederim canım
Yapacağımız şey sakin kalmak, cevap vermemek, benim konuyu açığa kavuşturmam budur... Hiç keyfiniz kaçmasın kızlar...
Kaç ay oldu yapalı, ne kadar bozulma oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?