- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.641
evet vallahıde 30 kullandım:)sımdı dusununce pek sacma geldı gercekten nıye 8 le boyamamısımkı zaten 7 tonlarda sacım tutardı yanı.acaba hangı markada soyle dogal duran bı acık kumral tonu bulabılırım?
tamam canım aksama ekleyeyım resım tatlım.ıgoranında sankı hos dogal renklerı denedınmı hıc tatlım?Selective gururla sunar... 9.0 gayet hoş bir renk, daha sarı tonunda ama sen foto paylaş şu an saçın ne renk bilmiyorum belki 9.0 tonu yakalamak için 8.0 ile boyamak zorunda kalabilecek kadar açılmıştır...
Tek kelime ile nefis olmuş saçların, aradaki fark tartışmasız... Güle güle kullan saçlarını canım, çok ama çok sevindim
ayy muhteşemm :)
Lazer epilasyon zaten sağlıklı bir şey değil, eninde sonunda en ufak hormon değişimden tüyler yeniden çıkıyor, üzgünüm...Zaten tamamen kurtulmak diye bir şey yok, iğneli epilasyon daha sağlıklı bu konuda...bende saçlarımı doğal rengine boyatmayı düşünüyorum artık.yani kahve tonlarına.sarı iyi hoşta diplerden uzayınca çirkin duruyor her 3_4 haftada dip boya istiyor.hamile kalmayı planladığım ay kuaföre gidip kendi rengine boya diyecem.gebelikte boyatmayınca daha da gıcık görünüyor hele birde hamile psikolojisiyle bakınca daha da nefret ediyosungerçi hoş benim hamilelik yattı gibi bişey ben lazer epilasyona ara verip doğum sonrası devam ederim diye düşünmüştüm ama hamilelikte artan hormonlar lazerle zayıflayan tüyleri tekrardan güçlendirip eski haline getiriyormuş onun için tamamen kurtulmadan hamileliği önermiyolar.gelecek seneye kaldı bizim bebiş
Kıvırcıkların tek seferde düzleşmesi mümkün değil zaten ama saçların epey düzleşecektir, diğer türlü düzleştirici kullanmadan saç kurutma makinesi kullanabilirsin ama kalıcılık konusunda bir şey diyemem canım, hiç birimiz sadece bu amaçla denemedik çünkü...mrb arkadaşlar sayfayı bugün gördüm ilk defa. benimde saçlarım kıvırcık ve yıpranmış. kıvırcıklığından dolayı deil ama sırf yıpranmışlığı gitsin die bu bakımı yapmak mümkünmü yani düzleştirmeden veya su dalgası şeklinde olsa iri dalga şeklinde yani olması mümkün mü acaba sabırsızlıkla bekliyorum cevbınızı
çoooook tşk ederim kılıç balığı,hiç bir şampuan, maske ,saç kesimi çözüm değildi. bu kadar kolaymış ya... evde yapmak da hiç de zor değilmiş.ben 2 kez daha kullanırım elimdekini de sonra da hamile kalmayı düşünüyorum, ömrü 2 yıl demiştin , bu aralığı atlattıktan sonra ömür boyu keratin favorim olacak.
teşekkür ederim , ışık yeterli gelmedi fotoğrafa göründüğünden daha muhteşem.
Normalde maskeler, yağlar bilmem nelerle 2 yılda yapılabilecek bakımı 3 günde yapıyor, mucize gibi bir şey değil mi
Cidden iki foto arasında dağlar kadar fark var...Peki ilk foto ne zaman çekildi ben onu merak ediyorum?
saçımı keratinlemeden hemen önce :)))ya benim saçım o kadar kötümüymüş resme bakınca ben bile inanamıyorum, ama dışarı çıkarken mutlaka ya topluyordum yada düzleştiriyordum.. ... inanır mısın herkes hala saçlarımı konuşuyor hergün saçlarımın çok güzel olduğu iltifatını alıyorum..şimdi her şekle sokup her modeli verebilirim her gün yarın şu modeli yapayım diye düşünüp heyecanlanıyorum . daha bu saç 1 hafta bile olmadı ama rahatlığı ile eski saçımı unuttum gitti.sen keratini gönderince remington 9500 aldım, çok araştırdım, braun vardı çok kötüymüş meğer.yıllardır kuaförlere yalvarıyorum saçım çok gür kabarıyor güzel bir şey kesin diye yok yok çözüm buymuş çok şükür
saçımı keratinlemeden hemen önce :)))ya benim saçım o kadar kötümüymüş resme bakınca ben bile inanamıyorum, ama dışarı çıkarken mutlaka ya topluyordum yada düzleştiriyordum.. ... inanır mısın herkes hala saçlarımı konuşuyor hergün saçlarımın çok güzel olduğu iltifatını alıyorum..şimdi her şekle sokup her modeli verebilirim her gün yarın şu modeli yapayım diye düşünüp heyecanlanıyorum . daha bu saç 1 hafta bile olmadı ama rahatlığı ile eski saçımı unuttum gitti.sen keratini gönderince remington 9500 aldım, çok araştırdım, braun vardı çok kötüymüş meğer.yıllardır kuaförlere yalvarıyorum saçım çok gür kabarıyor güzel bir şey kesin diye yok yok çözüm buymuş çok şükür
ben de ben deee istiyorum ama sevgili kılıçbalığı ben de becerebilir miyim beni de alır mısınız aranıza
cevabınız için teşekkür ederim peki hani preslemeden sonra bigudiylle sarsam sonuç değişirmi acaba. presledikten sonra saçlara toka vurulmaması kulak arkasına bile atılmaması gerikiyo diye okumuştum bunun nedeni saçın şeklinin değişmesinden mi kaynaklı acaba. ve regl zamanında yapsam sonuçta bi değişiklik olur mu? çok soru sordum biliyorum ama yeni sipariş vermişsiniz tekrar sipariş vermeniz mümkün mü ve nasıl alabilirim eski fiyattan alabilirmiyim .
Herkese selamlar
kilicbaligi cnm o sampuanin iceriginde vardi daha fakat ben onemli gorduklerimi yazdim kendimce:)
ve evet pembe bir sampuan, seker pembesi gibi
bu arada kargoya verebildinmi cnm urunleri?bencuma gunu sehir disina cikiyorum yetisir değlmi?
balıkçım ben de bugun selective saç boyası 6,35 aldım çikolata kahve yani yanında da 30luk oksidan aldım nasıl yapmışım ?
Tatlım seninde ilk denemen dimi,
kendin mi yaptın peki, düzleştirmeyi falan?
evet canım ilk denemedi. aslında saçlarımla oynamayı sevmem beceremezdim ama mecburiyetten son bir kaç sefer saçımı kendim boyadım,arada da düzleştiriyordum da.. elim bunlara alışınca kolay oldu.. yanlış bir şey yapmamak için defalarca 1. sayfayı okudum bir aşamayı unutursan büyük bir hata oluyor (örneğin keratinden sonra saçı kurutmadan düzleştirmek gibi)
saçlarımı keratinlemeden önce kılıç balığının da dediği gibi özel şampuanla yıkadıktan sonra kurutup düzleştirdim, düzleştirince keratini sürmesi kolay oldu. mutlaka düzleştirmesni tavsiye ederim,
ince tutamlar alarak keratini sürdüm 80 ml rahatlıkla yetti.
streç filme sarıp 40 dk bekledim
keratinli saçımı kuruttum, kurutmak çok uzun sürüyor benim 40 dk den fazla sürdü, hafif yağlı gibi kaldı
ince tutamlar alarak saçımın en arkasından başlayarak düzleştirdim bu aşama 1 saat 20 dk sürdü neredeyse, çok özendim
3 gün boyuncada günde 1 yada 2 defa düzleştirdim
bana saça boya yapmaktan üstüne de düzleştirmekten çok da farklı gelmedi, yaparken de evde yalnızdım.yalnız düzleştirici kaliteli olmalı, 230 derecede yaptım ben, benim saçım kalın telli.. tek zorluk bana göre kokması kokunun gözlerimi yaşartması ve ciğerime kadar bu kokuyu hissetmek oldu, yani maske ve vantilatör şart.. kolay gelsin canım
tavsiyem başlamadan önce de 1. sayfaya tekrar tekrar göz at, herşey tam olmalı.kolay gelsin canım sonuç mükemmel
ya bir insan hiç bir karşılık beklemeden emeğini , zamanını bu kadar sıkılmadan nasıl harcar kılıç balığı hakikaten çok dua aldı
Merhaba arkadaşlar, bugün bir keratin almak istiyorum şu an toplu alım var mı bilmiyorum aşağıdaki markalara baktım fiyatları uygun gibi geldi bu markalarla ilgili bilgisi olan var mı?
Tatlım marka adı vermiyoruz, mesajındaki markaları silersen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?