Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

evet canım ilk denemedi. aslında saçlarımla oynamayı sevmem beceremezdim ama mecburiyetten son bir kaç sefer saçımı kendim boyadım,arada da düzleştiriyordum da.. elim bunlara alışınca kolay oldu.. yanlış bir şey yapmamak için defalarca 1. sayfayı okudum bir aşamayı unutursan büyük bir hata oluyor (örneğin keratinden sonra saçı kurutmadan düzleştirmek gibi)

saçlarımı keratinlemeden önce kılıç balığının da dediği gibi özel şampuanla yıkadıktan sonra kurutup düzleştirdim, düzleştirince keratini sürmesi kolay oldu. mutlaka düzleştirmesni tavsiye ederim,
ince tutamlar alarak keratini sürdüm 80 ml rahatlıkla yetti.
streç filme sarıp 40 dk bekledim
keratinli saçımı kuruttum, kurutmak çok uzun sürüyor benim 40 dk den fazla sürdü, hafif yağlı gibi kaldı
ince tutamlar alarak saçımın en arkasından başlayarak düzleştirdim bu aşama 1 saat 20 dk sürdü neredeyse, çok özendim
3 gün boyuncada günde 1 yada 2 defa düzleştirdim

bana saça boya yapmaktan üstüne de düzleştirmekten çok da farklı gelmedi, yaparken de evde yalnızdım.yalnız düzleştirici kaliteli olmalı, 230 derecede yaptım ben, benim saçım kalın telli.. tek zorluk bana göre kokması kokunun gözlerimi yaşartması ve ciğerime kadar bu kokuyu hissetmek oldu, yani maske ve vantilatör şart.. kolay gelsin canım

tavsiyem başlamadan önce de 1. sayfaya tekrar tekrar göz at, herşey tam olmalı.kolay gelsin canım sonuç mükemmel

ya bir insan hiç bir karşılık beklemeden emeğini , zamanını bu kadar sıkılmadan nasıl harcar kılıç balığı hakikaten çok dua aldı

Aşkolsun canım ya, benim bu kadar işime yarayan bir şeyi sizinle paylaşmasam olmazdı ki, eh olmuşken keraitn olayınıda hallettik herkesin saçıda içide rahat etti...Birde zam yapmasalar iyi olur:1::1::1:

kılıçbalığı merhaba,
250 ml keratin almak istiyorum, şu an bir alım var mı acaba?
eğer bir alım yoksa bana önerebileceğiniz tek kullanımlık bir keratin var mıdır? özel mesaj gönderemiyorum :(
Şimdiden çok teşekkürlerimle,

Özel mesaj yazacağım sana...

Gerçekten de öyle canım,
öpüyoruz onu kocamaaann:16:

Bende sizi öpüyorum...

Tatlım marka adı vermiyoruz, mesajındaki markaları silersen iyi olur.

Cısss:1::1::1:

kızlar mrb,

ben yeni yaptırmaya karar verip bilgisayarın başına oturup araştıranlardanım...taki sizin bu sitede katkıda bulunmuş olduğunuz sayafalara ulaşana kadar.. belirli bi yere kadar okudum.. saolsun kılıçbalığı harik işler yapmış ve ona güvenip bende evde uygulamaya karar verdim. yalnız 466 sayfayı okuyamadım ve çok heyecanlıyım.en kısa zamanda yaptırmak istiyorum.ürünlere ulaşmak istiyürum düz saçlarım olsun istiyorum istiyorum istiyorum istiyorumm:) sondan başladım baştan başladım ama hepsini okuyamadım.. beni maruz görün..
sizden tek istediğim bana ne almam gerektiğini, nerden almam gerektiğini varsa yapılan hatalar, doğrular, püf noktalarınin olduğunu bölümleri kopyalamanız ya da o sayfaya yönlendirmeniz yada bana kılıçbalığı özelde msj atman...nişanlım gelen kadar yapmam lazım lütfennnnnnnnn:14:
toplu halde ısmarlama falan yapmışsınız çok geç kaldım mı?
hiç zararını gördünüz mü?
ne bileyim ya kafam çok karışıık gerçi ne kadar karışık olsa da acaip bir uygulama isteğiyle doluyum..vantilatör bulcam en yakın zamanda hatta:)
şimdiden çok teşekkür ederim.umarım heyecan dolu bu msjıma cevap alabilirim...:)

İstemek başarmanın yarısıdır canım:1::1::1:Ben şimi sanada özel mesaj atacağım saç tipini vs bir öğrenelim bakalım...

Kızlar bu arada keratin için rahat olun, ben zam olayından çok korktuğum için 2 şişe yedek almıştım:1::1::1: Adımı İstifçi Kılıç olarak değiştirsem yeri herhalde...

mrb arkadaşlar sayfayı bugün gördüm ilk defa. benimde saçlarım kıvırcık ve yıpranmış. kıvırcıklığından dolayı deil ama sırf yıpranmışlığı gitsin die bu bakımı yapmak mümkünmü yani düzleştirmeden veya su dalgası şeklinde olsa iri dalga şeklinde yani olması mümkün mü acaba sabırsızlıkla bekliyorum cevbınızı

canım benimde saçlarım kıvırcık ve çok yıpranmıştı.resim ekleyemedim tembelliğimden,aslında vaktimde olmadı ya neyse:)

ilk olarak kahküllerime yaptım.şahane oldu.havam değişti.ama tabi önler düz,arkalar kıvırcık kuş yuvası gibi hoş durmadı.bende bir cesaret tüm saça yaptım.ama buradaki fıstıklarınki gibi olmadı yani tam düz değilde dalgalı ama pırıl pırıl ve yumuşak bir saç oldu.hatta uçlarına yetmemiş gibiydi.
bunun üstüne 2.yi yaptım.biraz daha düzeldi ama hala arada dalgalılar var.ama arkadaşlarım bayıldılar.araya maşamı yaptın ne güzel olmuş üstelik yumuşacık diyorlar.

özet geçersem;yıpranmış kıvırcık saçı çok güzel yumuşatıyor
kıvırcık+keratin=dalgalı
dalgalı+ keratin=düz
düz +keratin=pırıl pırıl yumuşacık düz saç

Merhaba arkadaşlar, bugün bir keratin almak istiyorum şu an toplu alım var mı bilmiyorum aşağıdaki markalara baktım fiyatları uygun gibi geldi bu markalarla ilgili bilgisi olan var mı?

sanırım yine silemedim :(

kılıçbalığı canım,
çok teşekkür ederim ilgine ve hızlı cevabına, mail adresine bilgilerimi gönderiyorum şimdi..:16:

Son düzenleme:
Aşkolsun canım ya, benim bu kadar işime yarayan bir şeyi sizinle paylaşmasam olmazdı ki, eh olmuşken keraitn olayınıda hallettik herkesin saçıda içide rahat etti...Birde zam yapmasalar iyi olur:1::1::1:

Özel mesaj yazacağım sana...

Bende sizi öpüyorum...

Cısss:1::1::1:

İstemek başarmanın yarısıdır canım:1::1::1:Ben şimi sanada özel mesaj atacağım saç tipini vs bir öğrenelim bakalım...

Kızlar bu arada keratin için rahat olun, ben zam olayından çok korktuğum için 2 şişe yedek almıştım:1::1::1: Adımı İstifçi Kılıç olarak değiştirsem yeri herhalde...

canım aynı özel mesajdan bende istiytorum lütfen..... benim elim pratiktir saçımı kendim boyarım v.s. tek korkum ciğerler ve koku... bi yerde okudum ciğerlere yapışıyor diye...

canım aynı özel mesajdan bende istiytorum lütfen..... benim elim pratiktir saçımı kendim boyarım v.s. tek korkum ciğerler ve koku... bi yerde okudum ciğerlere yapışıyor diye...

keratin uygulaması yaparken, eczanede satılan burun ve ağızı kapayan maskelerden taksak engellemiş olmazmıyız ??:32:

kızlar ürünler gönderildi dimi?aranızda mesajla takip no gelen oldumu?benimki gelmedi henüz de.öncekinde aynı gün mesaj gelmişti:44:

gerçi msj gelmesi çok önemli değilde ne zaman gidip almalıyım işte onu bilemedim:44:benimki şubeye teslimdi çünkü.umarım yine başka adrese götürmezler:18::20:

balıgım keratınım geldı az once coook tesekkurler tatlım.ama bu seferkı pek bı sıvı su gıbı dıgerıne gore.bu ıyı bıseymı kotu bıseymı:)belkı bu versıyonu artık 1 gun falan bekletılıyodur falan fılan:))))))))))

canım benimde saçlarım kıvırcık ve çok yıpranmıştı.resim ekleyemedim tembelliğimden,aslında vaktimde olmadı ya neyse:)

ilk olarak kahküllerime yaptım.şahane oldu.havam değişti.ama tabi önler düz,arkalar kıvırcık kuş yuvası gibi hoş durmadı.bende bir cesaret tüm saça yaptım.ama buradaki fıstıklarınki gibi olmadı yani tam düz değilde dalgalı ama pırıl pırıl ve yumuşak bir saç oldu.hatta uçlarına yetmemiş gibiydi.
bunun üstüne 2.yi yaptım.biraz daha düzeldi ama hala arada dalgalılar var.ama arkadaşlarım bayıldılar.araya maşamı yaptın ne güzel olmuş üstelik yumuşacık diyorlar.

özet geçersem;yıpranmış kıvırcık saçı çok güzel yumuşatıyor
kıvırcık+keratin=dalgalı
dalgalı+ keratin=düz
düz +keratin=pırıl pırıl yumuşacık düz saç

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim

keratinle birlikte özel şampuanıda varmı . ve keratinden sonra nude die bi şampuan kullanıyomuşsunuz fiyatı nedir? keratin kaç kullanımlık ? bu konular hakındada bilgi verebilirmisiniz acaba

kızlar ürünler gönderildi dimi?aranızda mesajla takip no gelen oldumu?benimki gelmedi henüz de.öncekinde aynı gün mesaj gelmişti:44:

Sms ihbarlı seçmemiştir dangalaklar sorun yok, ben şimdi söyleyeceğim size...

gerçi msj gelmesi çok önemli değilde ne zaman gidip almalıyım işte onu bilemedim:44:benimki şubeye teslimdi çünkü.umarım yine başka adrese götürmezler:18::20:

Vallahi kuzum beyinlerine ekşidim başka yere gitmez artık...

balıgım keratınım geldı az once coook tesekkurler tatlım.ama bu seferkı pek bı sıvı su gıbı dıgerıne gore.bu ıyı bıseymı kotu bıseymı:)belkı bu versıyonu artık 1 gun falan bekletılıyodur falan fılan:))))))))))

Sıvılaştıkça keratin miktarı artar canım iyi bir şey, bu da daha az koku daha az duman demek. Dün annemde test ettim onayladım...

Kılıçbalığı benim keratini gönderdin mi acaba haber vericem demiştin ama mesajını almadım.

Gönderdim canım...

keratinle birlikte özel şampuanıda varmı . ve keratinden sonra nude die bi şampuan kullanıyomuşsunuz fiyatı nedir? keratin kaç kullanımlık ? bu konular hakındada bilgi verebilirmisiniz acaba

Nude 16 civarı, otacının lily ve ivy çeşitleri var onlar 10 civarı, doa şampuan var 250 ml 7.5 lira, organicum 19 lira, live clean 26 lira, daha çeşitler var kızlar bu sıra bunları deneyeceğim...

:1::1::1:

Okulda kalem unutup fazla kalemi olan var mı diye seslenmeye benzemiş mesajın...

Var canım...

msj atamadım burdan yollyorum:) konuyu uzun zamandan beri takip ediyorum brezilya fönü için üye oldum diyebilirm :)) piyasada araştırdım birkaç keratin markası ama emin olamadım en azından buarada çok fazla kişi denemiş, sonuçlarda iyi gibi en azından bende denerim saçlar suan felaket halde son 6 ayda heralde 20kez boyamışımdır o derece felaket. ben o keratine talibim...

msj atamadım burdan yollyorum:) konuyu uzun zamandan beri takip ediyorum brezilya fönü için üye oldum diyebilirm :)) piyasada araştırdım birkaç keratin markası ama emin olamadım en azından buarada çok fazla kişi denemiş, sonuçlarda iyi gibi en azından bende denerim saçlar suan felaket halde son 6 ayda heralde 20kez boyamışımdır o derece felaket. ben o keratine talibim...

6 ayda 20 kere, ne yaptın sen yahu, yine çok güzçlü kaliteli saçların varmış, ben 20 kere boyasam kelaynak kuşu gibi kalırım... Tamam özel mesaj atıyorum şimdi sana...

Birde şu Nude konusuna buradada değinelim... Kızlar Nude kullanıp son zamanlarda sorun yaşayan var mı aranızda?

Son düzenleme:
6 ayda 20 kere, ne yaptın sen yahu, yine çok güzçlü kaliteli saçların varmış, ben 20 kere boyasam kelaynak kuşu gibi kalırım... Tamam özel mesaj atıyorum şimdi sana...

Birde şu Nude konusuna buradada değinelim... Kızlar Nude kullanıp son zamanlarda sorun yaşayan var mı aranızda?

saçlarımı etmediğimi bırakmadım sanırım denemediğim renk yok gibi :)) keratin bakımını yapmadan fotolarını çekicem zaten burdan sizlerede gösteririm ne halde olduklarını bide aşırı gür kabarık saçlar tam deli kafası yani :D

saçlarımı etmediğimi bırakmadım sanırım denemediğim renk yok gibi :)) keratin bakımını yapmadan fotolarını çekicem zaten burdan sizlerede gösteririm ne halde olduklarını bide aşırı gür kabarık saçlar tam deli kafası yani :D

Olsun gür saç iyidir, ya kedi kuyruğu gibi olsaydı ne yapacaktın?

Back