Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ben çekinmem ama işte bilirsin kuaförlerin o çok kendinden emin hali ... Saçımı siyahtan açtırdım ilk boyası zaten hiç güsel yapmadı açılmaya açıldı ama çok acayip bi sarı oldu sonra ucuda yanınca yapıştı bana brezilya yapalım hemen düzelir düzelir diye.Yaptırdığımda zaten bi konu açacam siyahtan sarıya üstüne brezilya diye (:

Canım yalnız bak bir kere daha uyarıyorum... Tüm brezilya fönlerindeki keratin oranı aynı değil, bazısının tamir özelliği az, bundan emin ol ve eğer istediğin gibi olmazsa yeniden uygulama yaptıracağını ve bunun ücretini ödemeyeceğini açıkça belirt ki işin ciddi olduğunu anlasın. Neticede ucuz bir şey değil ki bu...Ve sakın ola ki bir gün bekletilenlerden yaptırma sana bir tüyo :)

keratinden önce duştan sonra kurttuğum saçlarım
$DSCF0542 cop.jpg

keratinden sonra sadece kuruttuğum saçlarım :)
$DSCF0575cop.jpg

herkes saçlarımın yumaşaklığının güzelliğinin sırrını soruyor, kılıç balığı sen bir meleksinnnnnnnnnn

keratinden önce duştan sonra kurttuğum saçlarım
Eki Görüntüle 323672

keratinden sonra sadece kuruttuğum saçlarım :)
Eki Görüntüle 323673

herkes saçlarımın yumaşaklığının güzelliğinin sırrını soruyor, kılıç balığı sen bir meleksinnnnnnnnnn

Ayyyyyyy, keratinini almış ve hala bir türlü yapamamış biri olarak ben bir kez daha heyecanladım:1:
gerçekten çok fark var canım,
güle güle kullan, çok güzel görünüyor saçların..

Ayyyyyyy, keratinini almış ve hala bir türlü yapamamış biri olarak ben bir kez daha heyecanladım:1:
gerçekten çok fark var canım,
güle güle kullan, çok güzel görünüyor saçların..

teşekkürler canım hemen denemelisin, beklemeye hiiç gerek yok... ben saçlarımı toplamadan çıkamıyordum, bunalıyordum o kabarıklıktan , çok açmak istiyorsam uzun uzun düzleştiriyordum...resimler arasındaki farkı görünce bunalmakta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım

Sonunda bemiks ampullerimi de aldım, yanlış alamdıysam 5li paket halinde satılıyorlar sanırım değil mi balığım? Tatlı badem yağı olarak aldığım şişede de tatlı badem olduğu yazmıyor direk badem yağı yazıyordu, adam tatlı badem olduğu konusunda ısrar etti, umarım kandırılmamışımdır. :):) Artık O kadar bakım yapıyoruz... başlığındaki günlere göre yapıcam kürümü ama kaçırmışım o özel günleri, yenisinin gelmesini bekliyorum artık heyecanla.. geçen yaz tatil için aldığım gliss sprey şişem var, dibinde de azıcık gliss kaldı ama onu döküp kürümü o spreyle uygulamayı düşünüyorum kolaylık olsun diye :):)

:1::1:
son fotoları görünce aklım uçtu yerinden
ben de isterem ben de:52:
kanka kontenjanından torpilli keratin isitiyorum
hatta ev de hizmet de istiyorum:1:

:46::46::46:

Allahım bana bu günleri gösterdin ya sana şükürler olsun...

Derhal efendim bekliyorum:1::1::1:

Bu arada yarında anneme yapacağım:16::16::16:
Bu gün rica etti, yarın bana brezilya fönü yapar mısın diye, nasıl sevindim anlatamam:16::16::16:
Canım annemin samur saçları, seviyorum onun saçları ile uğraşmayı...:nazar:

:46::46::46:

Allahım bana bu günleri gösterdin ya sana şükürler olsun...

Derhal efendim bekliyorum:1::1::1:

Bu arada yarında anneme yapacağım:16::16::16:
Bu gün rica etti, yarın bana brezilya fönü yapar mısın diye, nasıl sevindim anlatamam:16::16::16:
Canım annemin samur saçları, seviyorum onun saçları ile uğraşmayı...:nazar:

:66: çok heyecanladım
çok pis heves ettim
annenin saçları zaten güzeldi şimdı yıldız gibi parlıcak desene
anasına bak kızını al işte:nazar:

balıgım bu hafta sacımı boyayıp artık keratınımı yapıyım dıyordum ama dun kmral sacımın ustune 12.1 boya surdum bıraz acar dedıler turuncu oldum yaaaaa:14::14:bı kac gun yıkıyıp bekleyım tekrar aynı renge boyayım belkı alır turunculugu dıyorum ama bılmıyorum dogrumu dusunuyorum.ay resmen pas rengı oldu sacım yaaaa:14::14::14:

mrb kıslar... bende brezilya fönü yapmak veya yaptırmak istiyorum ama evde malieti toplamda ne kadara geliyor... birde tek başıma becerebilir miyim acaba????

balıgım bu hafta sacımı boyayıp artık keratınımı yapıyım dıyordum ama dun kmral sacımın ustune 12.1 boya surdum bıraz acar dedıler turuncu oldum yaaaaa:14::14:bı kac gun yıkıyıp bekleyım tekrar aynı renge boyayım belkı alır turunculugu dıyorum ama bılmıyorum dogrumu dusunuyorum.ay resmen pas rengı oldu sacım yaaaa:14::14::14:

Turunculuğu almaz sadece daha açık turuncu yapar canım... Kumraldan sarıya geçiş boya ile zor, sen ne renk yapmak istiyorsun ki? Boşuna yıpratmışsın saçını...

mrb kıslar... bende brezilya fönü yapmak veya yaptırmak istiyorum ama evde malieti toplamda ne kadara geliyor... birde tek başıma becerebilir miyim acaba????

Keratini biz en son 82 liraya 250 ml sini aldık, bununla saç boyuna bağlı 3 veya 4 uygulama yapılabiliyor
şampuanda duruma göre 7.5-16 lira arasında değişen seçenekler var. Elin yatkınsa kendi saçını düzleştirici ile düzleştirebiliyorsan çok kolay gelir becerebilirsin, eğer elin yatkın değilse evde hiç bulaşma...

balıgım sarı ıstemıyorum zaten ama sacım orta kumral tonlarında acık kumral gıbı olsun ıstıyorum.sımdı ne yapıcam bu turuncu sacla ben ya tekrar koyultmakta ıstemıyorum.küllümangoya bı sorayım o bu ıste ıyıdır.yanı tekrar 12.1 boyasam olmaz dıyosun oylemı

balıgım sarı ıstemıyorum zaten ama sacım orta kumral tonlarında acık kumral gıbı olsun ıstıyorum.sımdı ne yapıcam bu turuncu sacla ben ya tekrar koyultmakta ıstemıyorum.küllümangoya bı sorayım o bu ıste ıyıdır.yanı tekrar 12.1 boyasam olmaz dıyosun oylemı

Canım açık kumralın numarası 8.0 sen niye 12.1 ile boyadın ki? Bir kere küllü nüans ile boyaman tamamen yanlış kızıl kalması çok normal. Allah bilir açıcı olarakda 30 volüm kullanmışsındır 40 yerine... Sen saçın şu anki rengini ve istediğin rengi paylaş burada net bir foto ile sana numara söyleyeyim...Yeniden 12 ile boyamanın mantığı yok...

Canım açık kumralın numarası 8.0 sen niye 12.1 ile boyadın ki? Bir kere küllü nüans ile boyaman tamamen yanlış kızıl kalması çok normal. Allah bilir açıcı olarakda 30 volüm kullanmışsındır 40 yerine... Sen saçın şu anki rengini ve istediğin rengi paylaş burada net bir foto ile sana numara söyleyeyim...Yeniden 12 ile boyamanın mantığı yok...
evet vallahıde 30 kullandım:)sımdı dusununce pek sacma geldı gercekten nıye 8 le boyamamısımkı zaten 7 tonlarda sacım tutardı yanı.acaba hangı markada soyle dogal duran bı acık kumral tonu bulabılırım?

Back