Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Balığım hani uçlarına sarı demiştim ya böyle bir fotoğraf buldum,
saç rengim bu fotoğraftaki dip rengin sanki bir ton daha açığı,
o spreylerle bu uçlarındaki rengi yakalayabilir miyim sence ne dersin,
yada palette blond açıcı falan gördüm araştırırken:44:

Eki Görüntüle 319712

bu krepe balyaj uçlar neredeyse platin sarı.bu spreylerden hiç görmedim ama bence saçların bariz sarı değilse bu tonlarda açmak için mecburen boya kullanmalısın öyle spreyle olacak bişey değildir.öyle açacaksa hepimiz alalım yani:16::1:

Eki Görüntüle 319712

sanki daha önceden platin sarı röflesi varmış ve üzerine koyu bi renk geçilmiş ve yıkayınca da uçlar açılmış gibi bi görüntü var. bunu spreyle başarmak mümkün görünmüyor. ama tabi saç konusunda deneyimli olan balığımız gelince baksın bakalım :)

Kesinlikle, maske+vantilatör olmadan işlem yapmak çok çok zararlı çünkü çıkan duman son derece keskin ve solunduğunda açığa çıkan keratinin ciğerlere yapışacağı ve bir müddet sıkıntı yaratacağı kesin, elbette kalan zararları saymak istemiyorum bile bu yüzden aman dikkat arkadaşlar, bu sizlere ikinci uyarı olsun...

İkinci denemende tecrübe kazandığın için daha az uğraşacaksın zaten ama ciddi manada insanın uğraştığına değiyor, zaten henüz saçlara keratini sürüp bekletme aşamasını geçtikten sonra saçları incelediğimizde hasarlı olan yerlerin iyileşmiş olduğunu görüyoruz bu da sevindirici bir durum elbette...Fotoğraflarını bekliyorum canım, güle güle kullan...:16::16::16:

Nasıl rahat edersen o şekilde yapabilirsin ama ürünü kafa derisine değdirmemek, az ürün kullanmak ve ürünü homojen dağıtmak esas öncelik:1::1::1:

arkadaşlar
ciğerlerimize bu kadar zararı olan bir madde saçlarımıza neler yapmaz. başka ülkelerde yasaklandığını duydum kansorojen içeriyormuş. ben açıkçası kararsızım kuaföre sadece bakım olarak uygulatacaktım ama....

Eki Görüntüle 319712 [/QUOTE

mrb,
kusura bakmayın merakımı maruz görün, ama spreyi ne için kullanmak istemiyorsunuz. hamilelikle ilgili bir durum mu?

kızlar,

bende hamilelik düşünüyorum ama saçlarımda bariz çok beyaz var ne yapacağım bilemiyorum. röfle yaptırabilirsin diyorlar bembeyaz gezmek istemiyorum.:((((

KilicBaligi kullanıcısından alıntı
Kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...

Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
Bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...Bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...

Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...
Bunu hatırlatman iyi oldu canım ben bu hafta deneyeyim kısmet olursa.

bir öncekinin devamı..

mrblar
kopyalamanın yasak olduğunu yazmışsınız. ben verdiğiniz tarifi uygulamak içinde mi kopyalayamam..adım adım tarifi rahatça uygulayabilmek için..

kızlar,

bende hamilelik düşünüyorum ama saçlarımda bariz çok beyaz var ne yapacağım bilemiyorum. röfle yaptırabilirsin diyorlar bembeyaz gezmek istemiyorum.:((((

doktorunla görüş bazı doktorlar ilk 3 ay sonrası sakınca yok diyor malum bebekler 3 ayda şekil alıyor sonrada büyüme devrine geçiyor.röfle de olabilir hem beyazları biraz da olsa kamufle edebilir açık renk olduğu için hem de röfle saç derisiyle temas etmez biraz aşağıdan yapılır buda bir avantaj olabilir tabi:34:ama yine de kendi doktoruna sormalısın bunu herkesin gebeliği farklıdır sonuçta

Herkese merhaba, şimdi benim şöyle bir sorunum var. Temmuz ayında Kılıçbalığından ilk aldığınız keratinlerden 250 ml. kadar almıştım. Yaz bittikten sonra nihayet Eylül ayında uygulamayı yapabildim. Fakat koku o kadar kötüydü ki, maske ve vantilatör kullanmama rağmen resmen gaz solumuş gibi hissettim. Hatta neredeyse birara tüm keratini çöpe atacaktım :26: Hal böyle olunca dayanamadım ve düzleştirme işlemim yarım kaldı, kafama bere takıp uyumak zorunda kaldım ve düzleştirme işlemine ertesi gün ara ara yapabildiğim kadar devam etmeye çalıştım. Ertesi gün koku biraz azalmıştı. 3.günün sonunda saçlarımı yıkadığımda ise herşeye rağmen sonuç muhteşemdi, pasparlak, yumuşacık ve sağlıklı saçlar... Şimdi sormak istediğim şu; Aslında evde 150 ml kadar keratinim daha var ama koku sebebiyle yeni bir uygulama yapmaya cesaret edemiyorum. Sizin alımınıza katılsam, bu yeni aldıklarınızın eskisinden farkı var mı? Koku ve duman açısından bir gelişme var mı?

eft ve iletişim için bilgileri alabilir miyim ben de? ben özel msj atamıyorum, o yuzden adresimi, tlf vs ben nasıl vericem size bilmiyorum :p

kılıçbalığı işin iletişim kısmını özel mesaj olarak bildiriyor. yapman gerekenleri kendisi gelince söyler sana. yanılmıyosam bu aralar sınavları vardı. akşama cvp verebilir.. hem daha alım tamamlanmadı acele etme panik yok ok. :)

Herkese merhaba, şimdi benim şöyle bir sorunum var. Temmuz ayında Kılıçbalığından ilk aldığınız keratinlerden 250 ml. kadar almıştım. Yaz bittikten sonra nihayet Eylül ayında uygulamayı yapabildim. Fakat koku o kadar kötüydü ki, maske ve vantilatör kullanmama rağmen resmen gaz solumuş gibi hissettim. Hatta neredeyse birara tüm keratini çöpe atacaktım :26: Hal böyle olunca dayanamadım ve düzleştirme işlemim yarım kaldı, kafama bere takıp uyumak zorunda kaldım ve düzleştirme işlemine ertesi gün ara ara yapabildiğim kadar devam etmeye çalıştım. Ertesi gün koku biraz azalmıştı. 3.günün sonunda saçlarımı yıkadığımda ise herşeye rağmen sonuç muhteşemdi, pasparlak, yumuşacık ve sağlıklı saçlar... Şimdi sormak istediğim şu; Aslında evde 150 ml kadar keratinim daha var ama koku sebebiyle yeni bir uygulama yapmaya cesaret edemiyorum. Sizin alımınıza katılsam, bu yeni aldıklarınızın eskisinden farkı var mı? Koku ve duman açısından bir gelişme var mı?

talihsizlik olmuş canım. bu aldıklarımız ilk kullandıklarına göre daha hafifmiş eski sayfalarda kızlar yenilendiğini belirtmişti eskisi 4 gün bu 3 gün bekletiliyodu sanırım. buna rağmen yine de kokusu oluyor. ben kapalı bi alanda yapmak zorundaydım belki de bundandır. imkanın varsa cam pencere aç yap. bununla birlikte hiç şikayeti olmayan da vardı. kılıçbalığı da cevaplar sorunu gelince.

evet bende yeni alınanı kullandım.ama öyle ahım şahım bi koku duman yok.gözlerim çok hafif yaşarıyor.ama bizim banyo camı kocaman ve vantilatör sürekli çalışıyor.yinede aynada görmüyorum öyle çok duman çıktığını.tavsiye ederim yani.

Aaaa canım sen niye kullanıyosun folik asit, hayırdır :27::27:

Ben senin ne düşündüğünü iyi biliyorum edepsiz seni:1::1::1::1: Ama çoluk çocuğa kavuşmak için önce bir damat lazım:1::1::1:
Son tahlillerde bir çok vitamin gibi folik asit değerlerimde ekside, o yüzden depolar dolana kadar kullanmam gerekiyormuş canım. Saçlarımın falan dökülmesinin sebepleri arasında vitamin eksiliği baş sırada anlayacağın... Geçen haftadan beri içiyorum, daha iyi hissediyorum kendimi sanki...

Eki Görüntüle 319712

Canım fotoğraftaki kızın saçlarında röfle var, daha sonra herhalde kendi rengibi kullanmak istemiş ve bir daha röfle yaptırmamış, sprey ile bu olmaz. Yoğun balyaj ve bej cila ile bu rengi yakalarsın ama...

bu krepe balyaj uçlar neredeyse platin sarı.bu spreylerden hiç görmedim ama bence saçların bariz sarı değilse bu tonlarda açmak için mecburen boya kullanmalısın öyle spreyle olacak bişey değildir.öyle açacaksa hepimiz alalım yani:16::1:

Balyaj değil kuzum, röfle yapılmış ve uzatmış saçlarını, doğal haline bırakmış. Sprey açar açmasına ama sürekli kullanmak lazım birde aradaki geçiş döneminde kızıl tonları olacaktır o yüzden zamandan ve enerjiden tasarruf direkt balyaj yapılmalı derim...

sanki daha önceden platin sarı röflesi varmış ve üzerine koyu bi renk geçilmiş ve yıkayınca da uçlar açılmış gibi bi görüntü var. bunu spreyle başarmak mümkün görünmüyor. ama tabi saç konusunda deneyimli olan balığımız gelince baksın bakalım :)

Olur olmasına ama dediğim gibi biraz geç olur, sabırsız insanlara uygun değil, ben şahsen hemen olsun isterim:1::1::1:

arkadaşlar
ciğerlerimize bu kadar zararı olan bir madde saçlarımıza neler yapmaz. başka ülkelerde yasaklandığını duydum kansorojen içeriyormuş. ben açıkçası kararsızım kuaföre sadece bakım olarak uygulatacaktım ama....

Yorum yapmadan önce forumu okursan sevinirim, bu konu çoktan konuşulup kapatıldı.

Eki Görüntüle 319712 [/QUOTE

mrb,
kusura bakmayın merakımı maruz görün, ama spreyi ne için kullanmak istemiyorsunuz. hamilelikle ilgili bir durum mu?

kızlar,

mrblar
kopyalamanın yasak olduğunu yazmışsınız. ben verdiğiniz tarifi uygulamak içinde mi kopyalayamam..adım adım tarifi rahatça uygulayabilmek için..

KilicBaligi kullanıcısından alıntı
Kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...

Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
Bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...Bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...

Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...
Bunu hatırlatman iyi oldu canım ben bu hafta deneyeyim kısmet olursa.

bir öncekinin devamı..

mrblar
Sorularını tek bir mesaj ile sorarsan bizim için daha iyi olur...

Sorularına gelince...Kopyalama olayı sadece başka forumlar ve bloglar için, elbette ki buradaki bilgileri bir not pad veya word dosyasına kaydedip saklayabilirsin sorun yok.

kızlar alımı ne zaman yapacaksınız?paraları yatıralımmı alacaksanız?

Aceleci kuzum, daha değil 2 litreye tamamlansın, sonra siz yatırıyorsunuz diğer arkadaşlar geç yatırıyor ve günlerce bekliyorsunuz...

doktorunla görüş bazı doktorlar ilk 3 ay sonrası sakınca yok diyor malum bebekler 3 ayda şekil alıyor sonrada büyüme devrine geçiyor.röfle de olabilir hem beyazları biraz da olsa kamufle edebilir açık renk olduğu için hem de röfle saç derisiyle temas etmez biraz aşağıdan yapılır buda bir avantaj olabilir tabi:34:ama yine de kendi doktoruna sormalısın bunu herkesin gebeliği farklıdır sonuçta

Beyaz saç ve röfle bilemiyorum tatlım, pek iyi bir seçim olmayabilir. Bildiğim kadarı ile bitkisel boyalar hamilelik süresince kullanılabiliyor...

bir an önce alsak iyi olur tabi ama 1250 ml deyz şu an canım. tamamlanınca eft leri yaparız erken şimdi.

Bencede henüz erken... Önce 3 kişi daha bulmalı...

eft ve iletişim için bilgileri alabilir miyim ben de? ben özel msj atamıyorum, o yuzden adresimi, tlf vs ben nasıl vericem size bilmiyorum :p
Liste tamam olunca ben bilgileri göndereceğim, rahat ol...

Canım sen tamamen kurutmadan mı presleme yaptın yoksa önce kuruttun ama preslerken yine mi çok duman çıktı? Acaba fazla ürün mü kullandın ki... Yinede son keratinler çok daha makul geliyor bana. Hele bu işe başlarken ilk kullandığım en eski ürün beni acıların Kılıcı yapmıştı, salya sümük :1::1::1: Sonraki daha insaflıydı, en sonuncusunda ise artık oralı bile olmadım diyebilirim... Yakında bunun su gibi sürüp düzleştirenini çıkartırlarsa şaşırmam...

talihsizlik olmuş canım. bu aldıklarımız ilk kullandıklarına göre daha hafifmiş eski sayfalarda kızlar yenilendiğini belirtmişti eskisi 4 gün bu 3 gün bekletiliyodu sanırım. buna rağmen yine de kokusu oluyor. ben kapalı bi alanda yapmak zorundaydım belki de bundandır. imkanın varsa cam pencere aç yap. bununla birlikte hiç şikayeti olmayan da vardı. kılıçbalığı da cevaplar sorunu gelince.

Evet canım, kişiden kişiye değişiyor. Belki ben ve diğer bazı arkadaşlar en başından beri süregelen tüm keratinleri kullandığımız için şu an kullandığımız bize çok iyi geliyordur. Ama bu deneyimi hiç yaşamamış biri için durum değişebilir... Birde saçı iyice kurutmak çok önemli, saçı iyi kuruttuktan sonra presleme aşamasında çıkan duman rahatsız etmiyor... Birde aklıma gelmişken bu ürüne koku ve duman konusunda sorunlu diyecek olanlar zaten başka marka kullanamazlar... Benim şu elimdeki epey ünlü bir markaya ait tester ile yaptığım uygulamada, çıkan duman ve kokuyu size anlatamam, vantilatör ve maskeye rağmen 3 gün sanki ciğerlerimde su varmış gibi hissettim. Zaten tutmadıda, boşuna yaptım...
Kısaca ürünler geliştikçe işimiz kolaylaşıyor, buna da şükür demek gerek...

evet bende yeni alınanı kullandım.ama öyle ahım şahım bi koku duman yok.gözlerim çok hafif yaşarıyor.ama bizim banyo camı kocaman ve vantilatör sürekli çalışıyor.yinede aynada görmüyorum öyle çok duman çıktığını.tavsiye ederim yani.

Banada öyle geldi, arkadaşlarımda rahat uygulama yaptılar ama yinede kişiden kişiye değişiyor demek ki...

Son düzenleme:
Bu arada kızlar yılbaşından sonra ürünlere zam geleceğini söylemiştim, arayıp sormaya korkuyorum yahu:18::18::18: Korkunun ecele faydası yok gerçi ama inşallah abartmamışlardır...

kılıçbalığı benide eklermisin listeyee bende almak istiyorumm bilgilerinid eyazarsann parayı hemen yatırabilrimm

Back