- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.441
buna çok sevindim :) özelden ayrıntıları alabilir miyim bende?Niye olamayasın canım, bırak yurtiçini yurtdışına bile gönderdik zamanında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna çok sevindim :) özelden ayrıntıları alabilir miyim bende?Niye olamayasın canım, bırak yurtiçini yurtdışına bile gönderdik zamanında![]()
bende ortak olmak istesem olamam sanırım. ankdayım![]()
Kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...
Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
Bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...Bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...
Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...
ohoo sen hiç bişi okumamış olmalısın herkes ıstanbulda olacak değil ya... hepimiz başka başka illerdeyiz.![]()
Canım, şimdi isteyen 4 kişi var toplam 1 litre ediyor, bu uygundur ama eğer bir kişi daha çıkar ve 250 ml isterse 3 kişi daha bulmamız lazım ki 2 litreye tamamlayabilelim. Yani önemli olan litrelik tam sayıyı yakalayabilmek yoksa 1 litre 10 litre farketmez nasılsa arsıza bağladım arayıp 1 litrede istesem olur 3 litrede olur![]()
bende keratin almak isityorum fiyatı ne kadarr ve ödeme nasıl oluyorr
kılıçbalığı gelesiye kadar cvp alamıycaz sanırım :) bide burda açıklama yapmasını bekleyemeyiz özelden msj atar
Canım, şimdi isteyen 4 kişi var toplam 1 litre ediyor, bu uygundur ama eğer bir kişi daha çıkar ve 250 ml isterse 3 kişi daha bulmamız lazım ki 2 litreye tamamlayabilelim. Yani önemli olan litrelik tam sayıyı yakalayabilmek yoksa 1 litre 10 litre farketmez nasılsa arsıza bağladım arayıp 1 litrede istesem olur 3 litrede olur![]()
Sac rengini değiştirmiyorsa ben de istiyorum. Yalnız konuyu takip edemezsem bana özelden yazar mısın, ne zaman dersen yaparım havaleyi..
bende ortak olmak istesem olamam sanırım. ankdayım![]()
avukat16 kaç ml istediğini yazmamışsın liste yapıyoruz kılıçbalığı'nın litreye tamamlaması gerekiyor.
Doktoruna göstermene gerek yok canım, hamile ve emziren bayanların saç boyaması bile tavsiye edilmiyor tabii ki hamile kaldıktan sonra kullanmamalısın...
50 ml olsunbenim sacıma yeter
Hiç konuyu okumamış gibi yapayım.
250ml olsun. İlk defa deneyeceğim. Yazabilirsin beni, teşekkürler..
hayır canım sormama gerek var bence.bu benim ilk gebeliğim olmayacak 3 yaşında bir kızım daha var.boya konusunda benim doktorum ilk 3 ay sakıncalı sonra boyatabilirsin demişti mesela.ben o zaman boyatmadım ama emzirme döneminde de boyatmıştım saçımı.herhangi bir sorun olmadı.zaten doktorlar kendi aralarındada çelişiyor.en ünlü olanları bile boyatabilirsiniz diyor.hamile ünlülerin saçlarına baksana hepsi boyalı onlarda öyle basit bir doktora gitmiyolardır herhalde.şimdi doktor boyanın içeriğini biliyordur ama brezilya fönü desem adam onun içeriği nedir diyecek büyük olasılıkla:44:gebelikten birkaç ay önce folik asit veriyor doktorlar onun için 1_2 haftaya gideyim diyorum.gitmişken bunun içeriğini de göstereyim içim rahat etsin.sayfada vermek istemiyorsan ya özelden at yada tekrar ürün gönderirken sonucun bir fotokopisini de içine koyarsan sevinirim.
Canım ben akşama sana özelden yazarım, hiç fotokopi göndermeyeyim, madem öyle göster eğer onay verirse al yoksa boşu boşuna alma ama benim bildiğim kullanılmaması lazım...Bir çok markanın sayfasındada o doğrultuda yazılmış...Bu arad bu folik asit amma mide ağrısı veren bir şey yahu, şaka gibi... Bende bir kaç gün önce başladım, mecbur içeceğim ama halimden pek memnun değilim...
Canım ben akşama sana özelden yazarım, hiç fotokopi göndermeyeyim, madem öyle göster eğer onay verirse al yoksa boşu boşuna alma ama benim bildiğim kullanılmaması lazım...Bir çok markanın sayfasındada o doğrultuda yazılmış...Bu arad bu folik asit amma mide ağrısı veren bir şey yahu, şaka gibi... Bende bir kaç gün önce başladım, mecbur içeceğim ama halimden pek memnun değilim...