- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.401
Tatlım hiç endişe etme, benim saçlarım gerçekte düz olduğu halde keratinden öncede, sonrada sabahları uyandığımda terden dolayı yamuk yumuk olduğuna şahit olmuşumdur, ellerini ıslat ve o bozulan yerleri hafifçe nemlendirip kendi haline bırak, düzelir kendi kendine, föne ihtiyaç yok...
teşekkür ederim kılıçbalığı. dediğini yapıcam. bu arada 3. sinamekiyi yaptım bekliyorum. yeni keratin alımı var gibi benim saçları görünce arkadaşım ben de istiyorum dedihatta iş yerindekiler de istediler ama durun ağar olun gelmeyin üstüme dedm :)) neyse alım olursa benden listeye 4 kişi çıkıcak gibi..
kilisbaligi mesajin icin tesekkür ederim.ama ebay de dedigin gibi felaket pahali.yeniden bi alim olursa senden ricam eger gönderilebilirse almanyaya bende istiyorum.insallah olur yareppim
Eveeettt, rötuş işlemim bitmiş bulunmakta :) Yarın da erken kalkıcam malum okul var, yatabilirim artık gönül rahatlığıyla...
Alırız haftaya canım üzülme...Bir şey kaybetmiş değilsin, sadece yılbaşından sonra zam geleceğini söylemişlerdi ama bu herhalde 20-30 lirayı aşmaz diye tahmin ediyorum, hatta ümit ediyorum diyelim...
4 Kişi olmayı başarırsanız haftaya alırız...
Yaşasın keratin kardeşliğiiiiii
Canım, çok başarılı bir uygulama olmuş, ellerine sağlık...
Tatlım hiç endişe etme, benim saçlarım gerçekte düz olduğu halde keratinden öncede, sonrada sabahları uyandığımda terden dolayı yamuk yumuk olduğuna şahit olmuşumdur, ellerini ıslat ve o bozulan yerleri hafifçe nemlendirip kendi haline bırak, düzelir kendi kendine, föne ihtiyaç yok...
Evet canım, nedendir bilmiyorum ama sanki ilerleyen haftalarda saçlar daha bir doğal ve güzel oluyor, şimdi dikkat ediyorum mesela, biraz önce yıkadım saçlarımı uçları yine pırasa gibi dümdüz, hiç bir esneklik yok ama 2 hafta sonra uçlar tamamen kendi halinde bir düzlüğe kavuşacak, daha güzel olacak...Sendede bu sonuç olması beni sevindirdi, demek ki bu şekilde düşünen tek kişi ben değilmişim... Bu arada ellerimi saçlarımdan alamıyorum, eh azıcık hacim kazandı ya sevindirik oldumPazar günü sadece saç uçlarıma bir kere daha uygulayacağım, çift dikiş sağlam olur
Evet canım özellikle ince telli ve yıpranmış saçlarda hem daha kolay tutunuyor hem açık gözenekleri doldurduğu için daha kalıcı oluyor... Bu yüzden sizin arka arkaya bir kaç uygulama yapmanız lazım kuzum...Bu arada umarım posta kutunu boşaltmışsındır, hala geçmiş olsun mesajına bile cevap veremedim dolu olduğu için...
İnşallah sinameki seninde saçlarını uzatır tatlım, ben daha bir kere yaptım henüz 1 hafta oldu yapalı ama bu kadar vitamin eksikliğine rağmen yarım cmdan fazla uzamış, bunu gördüğüme sevindim tabii çünkü bu ara durmuştu uzaması...
Almak isteyen varsa liste oluşturalım yine ama bu sefer siz yapın listeyi gözünüzü seveyim, kimse ortadan yok olmasın isteyip isteyip
Canım daha önce Belçika'ya gönderdim ama posta ücreti burdan feci pahalı tutuyor en son Belçikya'ya 57 liraya mı ne gönderdim, Almanya'ya ne kadar bilmiyorum astarı yüzünden pahalıya gelmez mi?
Elcağızlarına sağlık
umarım uzatır canım benim röfleden sonra durdu uzaması 2 ayda 1 cm saçmı uzar ya ağlıcam artık uçları çok kötü belki biraz kestirmem gerekiyodur. seninkide uzasın hemen yaa.. keratin işini yarın arkadaşlarıma söylüyorum bakalım hatunlar ok dicek mi kesinleştirip sana dönüyorum. listeyle ilgilenirim ben canım.
Canım saç uzaması ile saçı kestirmenin bir bağlantısı yok, çok kötüyse sırf görüntüyü düzeltmek için kestir ama uzasın diye kestirme... Eğer bu sinameki tarifine tamamiyle uyarsam saç uzatır merak etme, birde aycangülün o kadar bakım yapıyoruz ile başlayan başlığına bak derim eğer istersen bakımları o tarihlere göre yaparsın...İşte linki
www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-y...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Vallahi çok sevinirim listeyle ilgilenirsen, benim yavaştan ders çalışmam lazım bu yüzden foruma ancak akşamları uğrayabileceğim...
evet kızlar yeni keratin alım listesi; almak isteyenler devam edip adlarınızı yazın en başta ben :)) hadi bakalım,
1.MichaelScofield 500 ml
2. mahlep 250 ml
merhaba, ben de istiyorum, 250 ml 80 tl diye hatırlıyorum, dogru mudur ? bir de sadece keratin var değil mi, yani sulfatsız sampuanı da alma imkanı olur mu, olursa onun fiyatı ne kadar acaba?
kızlar benide yazın bende tekrar alayım evde bulunsun diyorum.250 ml ama yine çikolatalıdan olsun benimki
bütün kadınlar kulübü üyeleri nice mutlu yıllar hepinize... yeni yılınız kutlu olsun.. 2012 hepimize bol bol mutluluk getirsin..
merhaba arkadaşlar
sizlere danışmak istiyorum,benim saçlarımda çok fazla işlem var,şu an bitkisel bakımlarla toparlamaya çalışıyorum,2 ay öncesine göre daha iyi durumdalar,siyah boya var saçımda ama 3 ay öncesinde boyatmıştım.ben karamel ya da tarçın bakır boyatmayı düşünüyorum haliyle saçlarım açma işleminden geçeceği için bayağı yıpranacak hatta kopacaktır.boyama işleminden sonra biraz kestirip sonrasında brezilya fönü uygulasam nasıl olur? yıpranmış saçlara bakım yaptığını biliyorum ama boyama ya da açtırma işleminden ne kadar sonra brezilya fönü uygulaması yapmalıyım? fikir verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler ve herkesin yeni yılı kutlu olsun
herkesin yeni yılını kutlar nive mutlu yıllar dilerim . Kıbrısa da yollayabilirmisiniz ,80 ml lik eratin nekadar tutar cevap verirseniz çok sevinirim
Canım boyadan sonra uygulama yapabilirsin zaman sorunu yok istersen ertesi gün yap ama neticede saç bir kere sağlığını kaybettikten sonra asla eskisi gibi olmuyor. Evet brezilya fönü harika bir bakım, durumu kurtarıyor bu kesin ama göz göre göre de saçlarını kopartacak duruma getirmek ne derece mantıklı olur bilmiyorum... Bir anda açmak yerine her defasında 2 ton açsan ve aradaki sürelerde bakım yapsan daha iyi olmaz mı? Eğer ille açacağım diyorsan söylenecek söz yok tabii...
aslında mantıklıyavaş yavaş açtırmak en iyisi,gerçi istediğimi elde edene kadar garip bi renkle dolaşacağım ama saçın sağlığı önemli zaten kış bere takar takar çıkarım
canım ilgilendiğin için saol bir şey daha soracağım müsadenle,şimdi bu keratin bir zaman sonra akıyor elbette saçtan değil mi,peki keratin saçtan ayrılmaya başladığında saçın görüntüsü nasıl oluyor?yani anlamak istediğim bu keratin tedavi mi tam olarak yoksa keratin saçta kaldıkça onu güzel gösteren yıpranmışlıkları örten bir maske mi?Cahilliğimi bağışla etrafımda yaptıran da yok,uygulamadan aylar sonra nasıl olduğunu pek anlatan yok,sen uzun zamandır ve düzenli uyguluyorsun doğru cevabı senden alacağımı ümit ediyorum.şimdiden teşekkürler.
Canım boyadan sonra uygulama yapabilirsin zaman sorunu yok istersen ertesi gün yap ama neticede saç bir kere sağlığını kaybettikten sonra asla eskisi gibi olmuyor. Evet brezilya fönü harika bir bakım, durumu kurtarıyor bu kesin ama göz göre göre de saçlarını kopartacak duruma getirmek ne derece mantıklı olur bilmiyorum... Bir anda açmak yerine her defasında 2 ton açsan ve aradaki sürelerde bakım yapsan daha iyi olmaz mı? Eğer ille açacağım diyorsan söylenecek söz yok tabii...
aslında mantıklıyavaş yavaş açtırmak en iyisi,gerçi istediğimi elde edene kadar garip bi renkle dolaşacağım ama saçın sağlığı önemli zaten kış bere takar takar çıkarım
canım ilgilendiğin için saol bir şey daha soracağım müsadenle,şimdi bu keratin bir zaman sonra akıyor elbette saçtan değil mi,peki keratin saçtan ayrılmaya başladığında saçın görüntüsü nasıl oluyor?yani anlamak istediğim bu keratin tedavi mi tam olarak yoksa keratin saçta kaldıkça onu güzel gösteren yıpranmışlıkları örten bir maske mi?Cahilliğimi bağışla etrafımda yaptıran da yok,uygulamadan aylar sonra nasıl olduğunu pek anlatan yok,sen uzun zamandır ve düzenli uyguluyorsun doğru cevabı senden alacağımı ümit ediyorum.şimdiden teşekkürler.
Saçında yanık vs tarzı yıpranma problemi varsa keratin bunları %80 tamir ediyor tatlım, bu geri dönüşsüz kalıcı bir tedavi. Ben 8 ay ara vermiştim, buna rağmen uygulama yapmama sebep olan kısımlar gayet iyi durumdaydı.
Yalnız şöyle bir durum oluyor tatlım, benim saçlarım normaldede dümdüz ve parlaktır ben bu konuda kıstas değilim ama normalde mat olan bir saça bu uygulamayı yaptıktan sonra saçlar parlamaya başlıyor haliyle ama keratinin etkisi geçmeye başladıktan sonra yine matlaşıyor...Bazıları saçlarının o ipek gibi parlak hallerine o kadar alışıyor ki, keratinin etkisi geçtiğinde saçlarının eskisi gibi mat ve cansız olması karşısında bunun sorumlusunun keratinin saça zarar vermesi olarak yorumluyorlar, halbuki gerçekte saçları mat ve cansızdı, keratin sayesinde parladı etki geçincede eski haline döndü işte... İnsanoğlu güzel şeylere çabuk alışır
Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir... Kısaca, ısrarla tavsiye ederim
Saçında yanık vs tarzı yıpranma problemi varsa keratin bunları %80 tamir ediyor tatlım, bu geri dönüşsüz kalıcı bir tedavi. Ben 8 ay ara vermiştim, buna rağmen uygulama yapmama sebep olan kısımlar gayet iyi durumdaydı.
Yalnız şöyle bir durum oluyor tatlım, benim saçlarım normaldede dümdüz ve parlaktır ben bu konuda kıstas değilim ama normalde mat olan bir saça bu uygulamayı yaptıktan sonra saçlar parlamaya başlıyor haliyle ama keratinin etkisi geçmeye başladıktan sonra yine matlaşıyor...Bazıları saçlarının o ipek gibi parlak hallerine o kadar alışıyor ki, keratinin etkisi geçtiğinde saçlarının eskisi gibi mat ve cansız olması karşısında bunun sorumlusunun keratinin saça zarar vermesi olarak yorumluyorlar, halbuki gerçekte saçları mat ve cansızdı, keratin sayesinde parladı etki geçincede eski haline döndü işte... İnsanoğlu güzel şeylere çabuk alışır
Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir... Kısaca, ısrarla tavsiye ederim
çok çok iyi anladım canım allah razı olsun aydınlattığın için,şu açtırma işlemlerini bir yaptırayım ondan sonra daha çok rahatsız edicem galiba seni bu konudatemin etmek konusunda da yardımcı olduğunu görüyorum allah nasip ederse bende faydalanmak isterim tabi senin için sorun olmazsa.tekrardan çok çok teşekkür ederim,allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?