Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Eveeettt, rötuş işlemim bitmiş bulunmakta :) Yarın da erken kalkıcam malum okul var, yatabilirim artık gönül rahatlığıyla...

İnşallah sinameki seninde saçlarını uzatır tatlım, ben daha bir kere yaptım henüz 1 hafta oldu yapalı ama bu kadar vitamin eksikliğine rağmen yarım cmdan fazla uzamış, bunu gördüğüme sevindim tabii çünkü bu ara durmuştu uzaması...

Almak isteyen varsa liste oluşturalım yine ama bu sefer siz yapın listeyi gözünüzü seveyim, kimse ortadan yok olmasın isteyip isteyip

kilisbaligi mesajin icin tesekkür ederim.ama ebay de dedigin gibi felaket pahali.yeniden bi alim olursa senden ricam eger gönderilebilirse almanyaya bende istiyorum.insallah olur yareppim

Canım daha önce Belçika'ya gönderdim ama posta ücreti burdan feci pahalı tutuyor en son Belçikya'ya 57 liraya mı ne gönderdim, Almanya'ya ne kadar bilmiyorum astarı yüzünden pahalıya gelmez mi?

Eveeettt, rötuş işlemim bitmiş bulunmakta :) Yarın da erken kalkıcam malum okul var, yatabilirim artık gönül rahatlığıyla...

Elcağızlarına sağlık

Son düzenleme:

umarım uzatır canım benim röfleden sonra durdu uzaması 2 ayda 1 cm saçmı uzar ya ağlıcam artık uçları çok kötü belki biraz kestirmem gerekiyodur. seninkide uzasın hemen yaa.. keratin işini yarın arkadaşlarıma söylüyorum bakalım hatunlar ok dicek mi kesinleştirip sana dönüyorum. listeyle ilgilenirim ben canım.

Canım saç uzaması ile saçı kestirmenin bir bağlantısı yok, çok kötüyse sırf görüntüyü düzeltmek için kestir ama uzasın diye kestirme... Eğer bu sinameki tarifine tamamiyle uyarsam saç uzatır merak etme, birde aycangülün o kadar bakım yapıyoruz ile başlayan başlığına bak derim eğer istersen bakımları o tarihlere göre yaparsın...İşte linki

www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-y...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Vallahi çok sevinirim listeyle ilgilenirsen, benim yavaştan ders çalışmam lazım bu yüzden foruma ancak akşamları uğrayabileceğim...

tamamdır balığım liste bende link için teşekkürler:)

evet kızlar yeni keratin alım listesi; almak isteyenler devam edip adlarınızı yazın en başta ben :)) hadi bakalım,

1.MichaelScofield 500 ml
2. mahlep 250 ml

merhaba, ben de istiyorum, 250 ml 80 tl diye hatırlıyorum, dogru mudur ? bir de sadece keratin var değil mi, yani sulfatsız sampuanı da alma imkanı olur mu, olursa onun fiyatı ne kadar acaba?

Son düzenleme:
merhaba, ben de istiyorum, 250 ml 80 tl diye hatırlıyorum, dogru mudur ? bir de sadece keratin var değil mi, yani sulfatsız sampuanı da alma imkanı olur mu, olursa onun fiyatı ne kadar acaba?

evet doğru hatırlıyosun cnm. sadece keratin gönderiyo balığımız sülfatsız şampuan yok. ama akşam gelir muhtemelen sorunu yanıtlayacaktır. listeye ekliyorum seni de.

evet kızlar yeni keratin alım listesi; almak isteyenler devam edip adlarınızı yazın en başta ben :)) hadi bakalım,

1.MichaelScofield 500 ml
2.mahlep 250 ml
3.mavis81 250 ml
4.

bütün kadınlar kulübü üyeleri nice mutlu yıllar hepinize... yeni yılınız kutlu olsun.. 2012 hepimize bol bol mutluluk getirsin..

Çok teşekkürler tatlım... Bende herkese mutlu yıllar diliyorum, bu yıl sevginin ve ışığın yolu olsun, doğruluk, sevgi ve dürüstlükten ayrılmayan herkes mutlu olsun...Ayrıca saçlarımızda rapunzel gibi olsun demeden duramadım

merhaba arkadaşlar
sizlere danışmak istiyorum,benim saçlarımda çok fazla işlem var,şu an bitkisel bakımlarla toparlamaya çalışıyorum,2 ay öncesine göre daha iyi durumdalar,siyah boya var saçımda ama 3 ay öncesinde boyatmıştım.ben karamel ya da tarçın bakır boyatmayı düşünüyorum haliyle saçlarım açma işleminden geçeceği için bayağı yıpranacak hatta kopacaktır.boyama işleminden sonra biraz kestirip sonrasında brezilya fönü uygulasam nasıl olur? yıpranmış saçlara bakım yaptığını biliyorum ama boyama ya da açtırma işleminden ne kadar sonra brezilya fönü uygulaması yapmalıyım? fikir verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler ve herkesin yeni yılı kutlu olsun

herkesin yeni yılını kutlar nive mutlu yıllar dilerim . Kıbrısa da yollayabilirmisiniz ,80 ml lik eratin nekadar tutar cevap verirseniz çok sevinirim

Canım boyadan sonra uygulama yapabilirsin zaman sorunu yok istersen ertesi gün yap ama neticede saç bir kere sağlığını kaybettikten sonra asla eskisi gibi olmuyor. Evet brezilya fönü harika bir bakım, durumu kurtarıyor bu kesin ama göz göre göre de saçlarını kopartacak duruma getirmek ne derece mantıklı olur bilmiyorum... Bir anda açmak yerine her defasında 2 ton açsan ve aradaki sürelerde bakım yapsan daha iyi olmaz mı? Eğer ille açacağım diyorsan söylenecek söz yok tabii...

herkesin yeni yılını kutlar nive mutlu yıllar dilerim . Kıbrısa da yollayabilirmisiniz ,80 ml lik eratin nekadar tutar cevap verirseniz çok sevinirim

İyi yıllar sanada çok teşekkür ederiz... Biz keratinleri ortak alıp aramızda paylaşıyoruz 80 ml gibi bir durum söz konusu değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…