• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar, kargolarınız yola çıktı...

New_Day mesajın reklam içeriyor... Burada marka adı paylaşmıyoruz ayrıca belirttiğin marka yüksek oran formaldehit içeriyor %0 değil. Burada binlerce mesaj paylaştık, ben bizzat bir çok ürününün laboratuvar analizelerini yaptım bundan yola çıkarak formaldehitsiz ürünleri saptayıp kullanmaya başladık doğal olarakda neyin ne olduğunu biliyorum, biliyoruz...Yönetimden mesajın editlenmesini rica ediyorum...

Bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çook teşekkür ederim... Yclozl canım, mesajını ancak yeni gördüm evde bırakmıştım, senin kargoyuda yarın vereceğim ama şimdi sende beni mahçup ettin tatlım, neticede ben gerek yok demiştim sözüm başka arkadaşlaraydı:(

Son düzenleme:
brezilya fönüyle keratin düzleştirici arasında ne fark var?ben aynı şey sanıyordum:44:

Farkı yok zaten, sanki farklı bir yöntemmiş gibi lanse edilmeye çalışılmış ama brezilya fönü yani keratin yükleme bir yöntem adıdır, diğeri ise bir marka adıdır...

New_Day mesajın reklam içeriyor... Burada marka adı paylaşmıyoruz ayrıca belirttiğin marka yüksek oran formaldehit içeriyor %0 değil. Burada binlerce mesaj paylaştık, ben bizzat bir çok ürününün laboratuvar analizelerini yaptım bundan yola çıkarak formaldehitsiz ürünleri saptayıp kullanmaya başladık doğal olarakda neyin ne olduğunu biliyorum, biliyoruz...Yönetimden mesajın editlenmesini rica ediyorum...

Bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çook teşekkür ederim... Yclozl canım, mesajını ancak yeni gördüm evde bırakmıştım, senin kargoyuda yarın vereceğim ama şimdi sende beni mahçup ettin tatlım, neticede ben gerek yok demiştim sözüm başka arkadaşlaraydı:(

tatlım aramıza döndüğüne çok sevindim,geçti çok şükür artık dimi,
bi arkadaşa gelmiş,
bana gelmedi kargo mesajı daha yaaa,
bugün gözüm hep telefondaydı:1:

Canlarım, bazen mesaj gelmiyor bende anlamıyorum neden böyle olduğunu, ben tüm kargolar için sms ihbarlı olmasını rica ettim ama... Bu arada kızlar ben götüremedim kargoya keratinleri, anneciğim üstlendi bu işi ama sadece bırakıp çıkmış, umarım hiç bir kargoda sorun çıkmaz... Ben gönderemedim diye içim içimi yiyor... Lütfen kusuruma bakmayın...

Son düzenleme:
Canlarım, bazen mesaj gelmiyor bende anlamıyorum neden böyle olduğunu, ben tüm kargolar için sms ihbarlı olmasını rica ettim ama... Bu arada kızlar ben götüremedim kargoya keratinleri, anneciğim üstlendi bu işi ama sadece bırakıp çıkmış, umarım hiç bir kargoda sorun çıkmaz... Ben gönderemedim diye içim içimi yiyor... Lütfen kusuruma bakmayın...

anladım canım, annene de zahmet verdik,
bir şey olmaz anneler halleder:1:

canım o kadar uğraştın, hastasın , birde bunu mu düşünüyorsun, sen sadece iyileşmeye bak..hiç bir sorun çıkmaz hiçbirimizde..annene çok teşekkür ederimm..

canım annenin de senin de ellerinize sağlık aslında kargoya telefon açınca eve almaya geliyolar. siz de yorulmazsınız böylece. başka şeyler için aklınzda bulunsun ;)

Annem adına yazıyorum, diyor ki ;rica ederim kızlar bu haftayı keratin haftası ilan edip yeni yıla pırıl pırıl parlayan saçlarla girelim...

Buradan çıkarttığım sonuç hem kendime hem anneme brezilya fönü yapacağım hahahahaahha

Ben onun marka olduğunu bilmiyordum.Düzleştirme yöntemi sanıyordum.Oyüzden marka belirttiğimi farkında değilim, kusura bakmayın:44: bu konu hakkında bilgim olmadığı için daha yeni araştıma yapmaya başladım.Dediğiniz formaldehitsiz ürünü özelden belirtebilirmisiniz acaba? Bi çok marka formaldehitsiz yazıyor ama ürün içeriğini yazmıyor.Siz tecrübeli olduğunuz için en az zararlı ürünleri biliyorsunuzdur.benim mesaj hakkım dolmadığı için özelden yazamıyorum.Şimdiden teşekkür ederim:54:

Annenin ayaklarına sağlık balıkcım..Evet evden de alıyorlar aslında kargoları..Mesela ben evden çıkabileceğim halde, buradaki kargo şirketine eziyet olsun diye hep evden aldırıyorum..inadına..Çok sevişiyoruz kendileriyle çünkü..

Yarın, en geç yarından sonra elimizde olur keratinlermiz:124:
Ben hala bön bön düzleştiricilere bakıyorum hangisini alayım diye :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Annenin ayaklarına sağlık balıkcım..Evet evden de alıyorlar aslında kargoları..Mesela ben evden çıkabileceğim halde, buradaki kargo şirketine eziyet olsun diye hep evden aldırıyorum..inadına..Çok sevişiyoruz kendileriyle çünkü..

Yarın, en geç yarından sonra elimizde olur keratinlermiz:124:
Ben hala bön bön düzleştiricilere bakıyorum hangisini alayım diye :1:

Evden aldıramam canım sizin kargo bedeliniz artar en az 2 lira fark ediyor o zaman...

tatlım mahçup olan benim asıl, zaten içime sinmemişti alıcam dedim sonra almıcam dedim falan, zaten hastasın bide o verdi bu vermedi bu vazgeçti diye listemi tutcan

Kızlar, ağır hastayım ancak bu gün biraz daha iyi hissettiğim için internete girebildim, arayıp soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim her ne kadar cevap veremesemde . Keratinleriniz yarın kargoya verilecek annem tarafından, hepsini şişeledi biraz önce, gecikme için özür dilerim ancak hastalık mevzu olunca pekde yapılabilecek bir şey kalmıyor...

Sonra görüşmek üzere...

kılıçbalığı bayadır giremedim kk ya çok çok geçmiş olsun diyorum gecikmeli olsa da

Back