Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canım bu uçlar artık iflah olmaz ya yumak kıvamında olanlar olsa dediğin doğru onlara çare olabılıyor ama bu saç artık keratın bıle tutmuyor o derece yani belki bi çözumu vardır ne bılım sureklı zeytınyağı bakımı vs ama haftanın 6gunu çalışıyorum vaktım kısıtlı uğraşamıyorum keratın yapmak için bıle pazarı iple çekıyorum onada fırsat bulursam yapıyorum işte..
bu hafta sonu kestırcem azcık tabıkı boydan değil önden:KK55:

canım senin uçlar çok mu yıpranıktı yoksa uygulama esnasında düzleştirici yüzünden mi bu kadar kötü oldu? ben de korkuyorum düzleştiriciyi doğru kullanamamaktan da:26:

o yüzden kuaförüme yaptırayım demiştim, ama o da sağolsun gayet fahiş bir fiyat söyleyince kendim yapmaya karar vermiştim:26:

benım en uç ve en ön kısımlar zatn çok yıpranmıştı yanı öyle ki kendi saçımın arta kalanı kadar yoğunluk yapıyodu saçımda keratınle geçiririm dıye uğraştım fakat keratin bıle emmedi saçımın önleri geri kalan kısım gayet ıyı hafta sonu tekrar yapınca daha ıyı olur umarım . kuaförde yaptırcam dıyosun ama zaten bız onlar yakıyor dıye guvenmediğimizden kendımız yapıyoruz aldığımız keratın gözlerım yakmıyo dıyebılırım o derece az evde saçını düzleştıren herkes yapabılır saçının dip kısımlarına 5kere geç en ucuna 2 kere mesela, onu kendin ayarlıcaksın ben diplerıme guvendiğim için 10 kere yaptım dıyebılırım.
Sana şunu önerırım saçını evde nude ile yıka sonra git kuaförde fönlet o fönlü saça evde birisi keratını sürsün boya yapar gibi ( diplere deymeyecek )
sonra bıraz bekle ben beklemeden dırek fönle kuruttum
ıyıce kuruyunce düzleştırme işlemıne geç
çok zor bir işlem değil alışınca su gibi geçiyo :)
yardım edecek bı yiğit bul boşver kuaförü... :21:

benım en uç ve en ön kısımlar zatn çok yıpranmıştı yanı öyle ki kendi saçımın arta kalanı kadar yoğunluk yapıyodu saçımda keratınle geçiririm dıye uğraştım fakat keratin bıle emmedi saçımın önleri geri kalan kısım gayet ıyı hafta sonu tekrar yapınca daha ıyı olur umarım . kuaförde yaptırcam dıyosun ama zaten bız onlar yakıyor dıye guvenmediğimizden kendımız yapıyoruz aldığımız keratın gözlerım yakmıyo dıyebılırım o derece az evde saçını düzleştıren herkes yapabılır saçının dip kısımlarına 5kere geç en ucuna 2 kere mesela, onu kendin ayarlıcaksın ben diplerıme guvendiğim için 10 kere yaptım dıyebılırım.
Sana şunu önerırım saçını evde nude ile yıka sonra git kuaförde fönlet o fönlü saça evde birisi keratını sürsün boya yapar gibi ( diplere deymeyecek )

sağol canım..balıkcım da aynısını söyledi, korkma dedi yani, ama işte ilk defa yapıcam ya, o yüzden zarar veririm diye korktum ben de:44:

zar zor toparladım ben saçımı..3-4 sene önce sadece 1 kere oreal yedi..anca 4 senede kendine geldi..ama ben bu saç bakımından falan hiç anlamam..o yüzden zerre bakım uygulamadım..habire kendi yöntemlerimle boyadım durdum falan..o yüzden biraz uzun sürdü..en son 4 ay önce brezilya fönü yaptırdım, gerçekten çok memnun kaldım..düzleşmesinden ziyade saçımı tam manasıyla kendine getiren o oldu..ben de artık 2-3 ayda bir kendim uygulamaya karar verdim..en korktuğum şey düzleştirici kazası..rahatlattınız bu konuda beni biraz:KK54:

Canım beklemeden kurutulur mu hiç, bi süre beklemesi gerekiyo hava almadan, bence senin fönün bu yüzden tam anlamıyla tutmuyo :S:S

Hahahha:)) cok guldum son yaziya cunku kilicbaligim ben dersimmi o kadar iyi anliyorum ki yeni listr olusturuluyor insanin ici kipir kipir oluyo 250 ml imini daha kullanmamis biri olarak yeniden almamak icin kendimi zor tutuyorum:))

:KK1::KK1::KK1:

Kızlar bişey sorcam, bilginiz var mı?
Ben parayı bankamatikten yatırcam ama 80 lira yatırcam sadece dimi yani kesiyomu hesap ücreti falan?

Kesiyor canım ona göre yatırın bana eksik gelirse bende kendi cebimden ekstra ödemek durumunda kalıyorum...

Ben bugün aradım bankamı öğrendim..iş bankası bankamatikten 5 lira kesiyormuş..eft yaparsan 2.5 lira, telefonla ödeme yaparsan da 10 lira kesiyorlarmış..ama eft ve telefonla internet şifresi istiyorlar..benim kayıtlı olan telefonum aynı olmadığı için yapamadım..zaten eft yapmayı bilmiyorum ama uğraşsam becerirdim..

yarın bankamatikten yapıcam bende..

Boşver bildiğin yoldan şaşma...

aman allahım 1.82 boymu:nazar::nazar:yan yana gelsekbir hobbit gibi görünürüm desene:KK1::KK1::KK1:

O kadarda değil :)
canım bu uçlar artık iflah olmaz ya yumak kıvamında olanlar olsa dediğin doğru onlara çare olabılıyor ama bu saç artık keratın bıle tutmuyor o derece yani belki bi çözumu vardır ne bılım sureklı zeytınyağı bakımı vs ama haftanın 6gunu çalışıyorum vaktım kısıtlı uğraşamıyorum keratın yapmak için bıle pazarı iple çekıyorum onada fırsat bulursam yapıyorum işte..
bu hafta sonu kestırcem azcık tabıkı boydan değil önden:KK55:

Biraz kestir birazda bakım tamamdır bu iş...

Canım, keratinin saça nufus etmesi için beklemen lazım, diğer türlü suyla yıkadığın an emilmemiş keratin akıp gidecek...

sağol canım..balıkcım da aynısını söyledi, korkma dedi yani, ama işte ilk defa yapıcam ya, o yüzden zarar veririm diye korktum ben de:44:

zar zor toparladım ben saçımı..3-4 sene önce sadece 1 kere oreal yedi..anca 4 senede kendine geldi..ama ben bu saç bakımından falan hiç anlamam..o yüzden zerre bakım uygulamadım..habire kendi yöntemlerimle boyadım durdum falan..o yüzden biraz uzun sürdü..en son 4 ay önce brezilya fönü yaptırdım, gerçekten çok memnun kaldım..düzleşmesinden ziyade saçımı tam manasıyla kendine getiren o oldu..ben de artık 2-3 ayda bir kendim uygulamaya karar verdim..en korktuğum şey düzleştirici kazası..rahatlattınız bu konuda beni biraz:KK54:

:KK9::KK9::KK9:

Canım beklemeden kurutulur mu hiç, bi süre beklemesi gerekiyo hava almadan, bence senin fönün bu yüzden tam anlamıyla tutmuyo :S:S

Muhtemelen...

Bu arada bir hatırlatma, verdiğim bankadan başka banka ile çalışmıyorum ayrıca benden keratin markası istiyorsunuz doğal olarak, bende özelden size yazıyorum ama bir kere daha üzerinden geçmekte fayda var, bizim aldığımız keratin Türkiye'ye satılmıyor, direkt yurtdışına ihraç ediliyor, bu yüzdende bu keratinden alabilme şansınız yok... İlk kullandığımız keratinden alabilirsiniz, bunu bulmanız gayet kolay... Aynı ürün sanmayın diye bir kere daha hatırlatmak istedim...

Son olarak, ödemelerin bir kısmı yine Cuma'ya kaldı anladığım kadarı ile, Cuma saat 15:00'i geçtiği an kargo tarihi ertesi güne sarkacak bu da keratinlerin bana ancak Pazartesi günü gelmesi ve sizede geç ulaşması demek oluyor...

Ödeme yapan arkadaşlara teşekkür ederim... Diğer arkadaşlarda lütfen Cuma öğlene kadar ödeme yapsınlar ki beklemeyelim çünkü bazılarımız için bu işin aciliyeti var...

Yarın internete girebilme şansım yok,mesajlarınıza ve maillerinize yanıt veremeyebilirim ancak akşam buralarda olacağım...Hepinizi öpüyorum.

Canım bu keratin alımını çilekli mi çikolatalı mı yapacaksın? Senin arkadaşlarından yorum gelmiş sanırım ama burdan kimse yorumda bulunmadı çilekli için. Daha gelişmiş bi ürün mü acep çilekli yoksa sadece aroma mı farklı?

Canım bu keratin alımını çilekli mi çikolatalı mı yapacaksın? Senin arkadaşlarından yorum gelmiş sanırım ama burdan kimse yorumda bulunmadı çilekli için. Daha gelişmiş bi ürün mü acep çilekli yoksa sadece aroma mı farklı?

Canım, en son aldıklarımız genel yorumlara göre daha az duman çıkartan daha az kokan ürünler olduğu için ben geliştirilmiş olduklarını düşünüyorum ama kullanmadığım için net bir fikrim yok... Çilekli olan daha sıvı bir kıvamda, keratinler sıvılaştıkça içeriklerindeki keratin oranları artar ve zaten denememiz için araya bunuda eklediklerine göre demek ki çikolatalıya göre daha yeni bir ürün ama hala net değilim bu konuda, daha fazla yoruma ihtiyaç var...

En sağlamı sipariş verirken sorup öğrenmek ama o zamana kadar birileri çıkıp yorum yapsa çok daha iyi olacak...

Bu arada ben kendi arkadaşlarımın yorumlarını çok ciddiye almıyorum canım çünkü ilk defa uygulama yaptıkları için diğer keratinlerle karşılaştırma şansları yok...İşi bilen birinin yorum yapması daha yararlı olur...

Irmaky'e özel mesaj atacağım, bakalım kullanmış mı...

Son düzenleme:
kızlaar ben de keratin yüklemesi denen bakımı yaptırmak istiyordum, saçlarım dalgalı düzleşmesini istemiyorum sağlıklı olsun yeter, kuaför henüz omuzlarımdaki saçıma 400 lira dedi:S bahsettiğiniz keratin nedir ne değildir fiyatı nasıldır hiç bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim =) teşekkürler:KK34:

ben yeni geldim kızlar ne kadar keratin fiyat

Hoş geldin cnm..250 ml 80 lira..2-3 gün içerisinde bir alımımız var..1-2 sayfa önceye dönersen alım listesi orada da var..
adını ekleyebilirsin..
cuma günü saat öğlene kadar ödemeler tamamlanmalı..kılıçbalığı yarın nete giremeyecekmiş..eğer almaya karar verirsen hesap bilgilerini ben yollarım özelden..kılıçbalığının mailine kendi bilgilerini yollarsın cnm..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaar ben de keratin yüklemesi denen bakımı yaptırmak istiyordum, saçlarım dalgalı düzleşmesini istemiyorum sağlıklı olsun yeter, kuaför henüz omuzlarımdaki saçıma 400 lira dedi:S bahsettiğiniz keratin nedir ne değildir fiyatı nasıldır hiç bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim =) teşekkürler:KK34:

canım alım listemiz 1-2 sayfa öncede var..aldığımız keratin, kılıçbalığı tarafından labaratuvarda inceletilmiş, tamamen zararsız ve formaldehitsiz keratindir..konuya bir göz atarsan kendisi bu konuda uzmandır zaten:KK34:

1. sayfada yapım şekli mevcut..sadece bakım niyetine kullanacaksan press işlemini atlayacaksın demek oluyor bu..yine de kılıçbalığı bu konuda daha fazla yardımcı olur sana..

250 ml fiyatı 80 lira..3-4 kullanımlık oluyor 250 ml..

şuan keratin alımımız var..eğer karar verirsen listeye adını eklemelisin..eğer biraz daha düşünmek, araştırma v.s.. istersen bir daha ki alımımıza katılırsın:KK34:

GÜNCELLENMİŞ LİSTE

Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
yclozl 250 ml
eecem 250 ml

ödeme işlemlşerini en geç cuma günü öğleye kadar tamamlayalım kızlar..ne kadar erken tamamlarsak keratinlerimiz o kadar erken ulaşırr, biz de pambık gibi saçlara erkenden sahip oluruz:KK9::128:

Hoş geldin cnm..250 ml 80 lira..2-3 gün içerisinde bir alımımız var..1-2 sayfa önceye dönersen alım listesi orada da var..
adını ekleyebilirsin..
cuma günü saat öğlene kadar ödemeler tamamlanmalı..kılıçbalığı yarın nete giremeyecekmiş..eğer almaya karar verirsen hesap bilgilerini ben yollarım özelden..kılıçbalığının mailine kendi bilgilerini yollarsın cnm..

Bana da yardımcı olur musun,ben parayı hemen yollamak istiyorum,hesap numarasını rica etsem özelden mail atar mısın?Aslında gerekli tüm bilgileri....

Bu arada bir hatırlatma, verdiğim bankadan başka banka ile çalışmıyorum ayrıca benden keratin markası istiyorsunuz doğal olarak, bende özelden size yazıyorum ama bir kere daha üzerinden geçmekte fayda var, bizim aldığımız keratin Türkiye'ye satılmıyor, direkt yurtdışına ihraç ediliyor, bu yüzdende bu keratinden alabilme şansınız yok... İlk kullandığımız keratinden alabilirsiniz, bunu bulmanız gayet kolay... Aynı ürün sanmayın diye bir kere daha hatırlatmak istedim...

Son olarak, ödemelerin bir kısmı yine Cuma'ya kaldı anladığım kadarı ile, Cuma saat 15:00'i geçtiği an kargo tarihi ertesi güne sarkacak bu da keratinlerin bana ancak Pazartesi günü gelmesi ve sizede geç ulaşması demek oluyor...

Ödeme yapan arkadaşlara teşekkür ederim... Diğer arkadaşlarda lütfen Cuma öğlene kadar ödeme yapsınlar ki beklemeyelim çünkü bazılarımız için bu işin aciliyeti var...

Yarın internete girebilme şansım yok,mesajlarınıza ve maillerinize yanıt veremeyebilirim ancak akşam buralarda olacağım...Hepinizi öpüyorum.

Ben de ödeme yapmak istiyorum,en geç cuma sabahına kadar lütfen bilgilerini yollar mısın? Özellikle IBAN numarasını lütfen,ama bilmiyorsan hesap numaranda olur,bekliyorum

bende en geç yarın yapıyorum ödemeyi:)))ama benim saçlar çok ince telli ve yıpranmış haldeler acaba ben 205 yada 210 dereceyle preslesem tutarmı ki yaaa:KK43:

X