Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu arada bize de 2 tane nemlendiricili nude gönderebilir misin canım sana zahmet olmazsa?? buraya kargo çok zor geliyo da uzun süre beklememiz gerekebilir internetten alırsak :KK43:

konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve sonunda ben de yapmaya karar verdim.. ama geç mi kaldım?:KK43: geç kalmadıysam beni de listeye ekler misiniz 250 ml?

Son düzenleme:
bu arada balığım,remington sleek&curl düzleştiricimi ısmarladım,yarın elimde olur sanırım,ama forumda dolaşırken bununla ilgili bazı yorumlara rastladım,üst plakanın çok ısındığı(sanırım bukle yapmak için ısınıyo)ve bu yüzden elin yandığı,tutmakta zorlanıldığı falan yazılmış,sen böyle bi sıkıntı yaşıyomusun:18:

Balığımmm, benim saçlarım röfleli ya dipleri de çıktı baya baya, dipler koyu olunca çok gıcık görünüyo, Ankara'ya gitmeden de boyatamıcam şimdi, boyatmadan önce saçlarımı doğal yolla bir ton falan açabileceğim bir formülün var mı acaba?? brezilya fönümü de bi an önce yapmak istiyorum üstelik :KK43: böyle çingene gibi de dolaşmak istemiyorum :KK43::KK43:

Oksidan su kullan tatlım, istediğin renk olunca yıkarsın saçını, bunun dışında doğal bir yöntem yok ...

Bu arada bize de 2 tane nemlendiricili nude gönderebilir misin canım sana zahmet olmazsa?? buraya kargo çok zor geliyo da uzun süre beklememiz gerekebilir internetten alırsak :KK43:

Eklerim canım 16 lira*2 32 lira daha eklersiniz hesaba, artanı kargo poşedine eklerim bu gün dışarı çıkamadım çünkü evdeyim şampuan şu an kaç kayme bilemiyorum...

kılıçbalığı ben de eft mi yaptım şimdi yeni gördüm mesajları. email adrsine de bilgilerimi gönderdim canım. çoookkk sağol :KK66:

Gördüm canım:KK16::KK16::KK16:

konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve sonunda ben de yapmaya karar verdim.. ama geç mi kaldım?:KK43: geç kalmadıysam beni de listeye ekler misiniz 250 ml?
Eklerim tabii ki... Bilgileri mesaj atıyorum sana...

bu arada balığım,remington sleek&curl düzleştiricimi ısmarladım,yarın elimde olur sanırım,ama forumda dolaşırken bununla ilgili bazı yorumlara rastladım,üst plakanın çok ısındığı(sanırım bukle yapmak için ısınıyo)ve bu yüzden elin yandığı,tutmakta zorlanıldığı falan yazılmış,sen böyle bi sıkıntı yaşıyomusun:18:

Hayır canım böyle bir sıkıntı yaşamıyorum, zaten bir düzleştiricinin üstü niye tutulurki ?

GÜNCELLENMİŞ LİSTE
Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
yclozl 250 ml
eecem 250 ml

Ben alımımı 1000 ml ye çıkarttım kızlar, ne kadar zam geleceğini bilmiyorum çünkü akmaz kokmaz elimde olsun...Sonra keratinsiz kalırsam mazallah bir daha uğraşamam al gülüm ver gülüm diye...

sanırım ısıyı fazla kullanmışım diplerım parlak uçlarım fırça gibi oldu :KK43: canım çok sıkkın ama ısısı hep210da idi ve uçlarada fazla sürmedım kendi yaptığım işten memnunıyetsızım şuan saçlarımı cmt gunu bıraz kestırcem pazarda tekrar yapcam napim bu uçlar elvade ettı bıle bana:KK30:

sanırım ısıyı fazla kullanmışım diplerım parlak uçlarım fırça gibi oldu :KK43: canım çok sıkkın ama ısısı hep210da idi ve uçlarada fazla sürmedım kendi yaptığım işten memnunıyetsızım şuan saçlarımı cmt gunu bıraz kestırcem pazarda tekrar yapcam napim bu uçlar elvade ettı bıle bana:KK30:

Geçen sefer yaptığın gibi yap, cumartesi yıka uçları kurut ve keratin sür, sadece fön ve fırça ile kurut... Ertesi gün rutin işlemi uygula...

Bu arada kaynakları çıkarttım kızlar, uygulamadan ilk gün memnun kaldığım için 70 cm lik olanlardan sipariş etmiştim, yarın elimde olacak onları takacağım çünkü bu saç boyu kendi saçlarımla neredeyse aynı boydaydı ve maksat uzatmaksa bu boyda bir kaynağın anlamı yoktu, benim için 70 cm ideal olacak çünkü boyum 1.82 ve 50 cm kaynak bende kısa kalıyor :KK1: Saçları çok zorluyor, çıkartırken yoluyor diyen arkadaşlar vardı, hayır çok basitçe vivetin sir ağda sonrası temizleme ve masaj yağını kaynaklara sürdüm 10 dakika bekledikten sonra hiç zorlanmadan çıktılar...

GÜNCELLENMİŞ LİSTE
Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
yclozl 250 ml
eecem 250 ml

Ben alımımı 1000 ml ye çıkarttım kızlar, ne kadar zam geleceğini bilmiyorum çünkü akmaz kokmaz elimde olsun...Sonra keratinsiz kalırsam mazallah bir daha uğraşamam al gülüm ver gülüm diye...

Canım yarın yapıyorum inşallah ödemeyi bende, sonra mail atarım bilgilerimi, heyecanlıyım:)..

Son düzenleme:
Yurtdışından çıtçıt alınmaz canım, gelenler hiç bir zaman gramaja uymuyor... Sana bir link atacağım oradaki saçlara bak, en son ordan aldım çok güzel saçlar geldi...

Ölümüne keratin, hep keratin:KK1::KK1::KK1:

Hahahha:)) cok guldum son yaziya cunku kilicbaligim ben dersimmi o kadar iyi anliyorum ki yeni listr olusturuluyor insanin ici kipir kipir oluyo 250 ml imini daha kullanmamis biri olarak yeniden almamak icin kendimi zor tutuyorum:))

Kızlar bişey sorcam, bilginiz var mı?
Ben parayı bankamatikten yatırcam ama 80 lira yatırcam sadece dimi yani kesiyomu hesap ücreti falan?

Kızlar bişey sorcam, bilginiz var mı?
Ben parayı bankamatikten yatırcam ama 80 lira yatırcam sadece dimi yani kesiyomu hesap ücreti falan?

Ben bugün aradım bankamı öğrendim..iş bankası bankamatikten 5 lira kesiyormuş..eft yaparsan 2.5 lira, telefonla ödeme yaparsan da 10 lira kesiyorlarmış..ama eft ve telefonla internet şifresi istiyorlar..benim kayıtlı olan telefonum aynı olmadığı için yapamadım..zaten eft yapmayı bilmiyorum ama uğraşsam becerirdim..

yarın bankamatikten yapıcam bende..

Ben bugün aradım bankamı öğrendim..iş bankası bankamatikten 5 lira kesiyormuş..eft yaparsan 2.5 lira, telefonla ödeme yaparsan da 10 lira kesiyorlarmış..ama eft ve telefonla internet şifresi istiyorlar..benim kayıtlı olan telefonum aynı olmadığı için yapamadım..zaten eft yapmayı bilmiyorum ama uğraşsam becerirdim..

yarın bankamatikten yapıcam bende..

Tamam canım bende öyle yaparım artık teşekkürler..

Bu arada kaynakları çıkarttım kızlar, uygulamadan ilk gün memnun kaldığım için 70 cm lik olanlardan sipariş etmiştim, yarın elimde olacak onları takacağım çünkü bu saç boyu kendi saçlarımla neredeyse aynı boydaydı ve maksat uzatmaksa bu boyda bir kaynağın anlamı yoktu, benim için 70 cm ideal olacak çünkü boyum 1.82 ve 50 cm kaynak bende kısa kalıyor :KK1: Saçları çok zorluyor, çıkartırken yoluyor diyen arkadaşlar vardı, hayır çok basitçe vivetin sir ağda sonrası temizleme ve masaj yağını kaynaklara sürdüm 10 dakika bekledikten sonra hiç zorlanmadan çıktılar...
aman allahım 1.82 boymu:nazar::nazar:yan yana gelsekbir hobbit gibi görünürüm desene:KK1::KK1::KK1:

Geçen sefer yaptığın gibi yap, cumartesi yıka uçları kurut ve keratin sür, sadece fön ve fırça ile kurut... Ertesi gün rutin işlemi uygula...

canım bu uçlar artık iflah olmaz ya yumak kıvamında olanlar olsa dediğin doğru onlara çare olabılıyor ama bu saç artık keratın bıle tutmuyor o derece yani belki bi çözumu vardır ne bılım sureklı zeytınyağı bakımı vs ama haftanın 6gunu çalışıyorum vaktım kısıtlı uğraşamıyorum keratın yapmak için bıle pazarı iple çekıyorum onada fırsat bulursam yapıyorum işte..
bu hafta sonu kestırcem azcık tabıkı boydan değil önden:KK55:

X