- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
canım nazar değmesin çok hoş olmuş saçların
ama sende dikkat et bu kez..
bende hala yapacağım.ürün bana bakıyor ben ürüne..
reglim bitince yapıcam kısmetse..
umarım güzel olur benimkilerde..
Pek uzun değil ama uzatacağım inşallah, çok teşekkür ederim tatlım, nihayet saçlarımla uğraşmaktan kurtuldum şimdi geriye sinamekili kür ile saçları uzatmak kaldımaşallahh maşallaahhh maşalllaahh
canım benim saçların mükemmel görünüyor bayıldım yanii uzun sarı ve düz hep hayalimdeki gibi saçlar :97: :78: güle güle kullan canım saçlarını hep böyle sağlıklı olsun allahta senden raazı olsun bu yöntem
için
canım nazar değmesin çok hoş olmuş saçların
ama sende dikkat et bu kez..
bende hala yapacağım.ürün bana bakıyor ben ürüne..
reglim bitince yapıcam kısmetse..
umarım güzel olur benimkilerde..
Bencede...neden olmasın ki..super olacak bence Aycangül
Çok sağol Kılıç balığı bu dediğin yağları aktardan alıp hazırlayıp uygulayacağım.
Kuaför için de Beşiktaşa yakın bir yerde diyelim.
saçların için bende çok üzüldümbir süredir bu forumu takip ediyorum ve yeni üye oldum. bir süredir kararsızdım bu uygulamayı yaptırıp yaptırmamak adına. saçlarım röfleli aşırı kuru yıpranmış ve mısır püskülü gibi, işin kötüsü dagalı ve fönsüz asl dışarı çıkamıyorum şehir fırsatlarından bende bu b.taşa yakın yerden sırfxxxx ürününü seçenek olarak sundukları için satın aldım ( beoxun sağlık bakanlığı onayı olduğunu okumuştum) henüz yaptırmadım. ve bu okuduğumdan sonra ise ciddi derecede korktum. canım burası isim vermiycem ama atv binasının karşısında biryerlerdemi? deneyimli arkadaşlar sizce yaptırmasammı? saçlarımın yanmasından çok korkuyorum, bakım olsun ve fönsüzde kullanabileyim derken yanarsa saçlarım mahvolurum üzüntüden birde ben düzleştirici kullanamıyorum saçlarım çok yanıyor. önerilerinizi bekliyorum ve hepinize teşekkür ediyorum. uygulayan ve memnun kalan arkadaşlar sizlerde güle güle kullanın saçlarınızı
Tatlım sana ilacı sürdükten kaç gün sonra yıkama yapacaklarının bilgisini verdiler mi? Sağlık bakanlığı onayına takılmayın, maalesefki saçma sapan ürnlere bile onay verebiln bir bakanlığımız var burada aramanız gereken onay merci fda olmalıdır...Beox bu konudaki iyi markalardan biri ancak sorduğum soru çok önemli, ilacı saçında kaç gün bırakacaklar?
soruma hemen cvp verdiğin öncelikle çok teşekkür ederim cnm:) inan bilmiyorum. şöyleki, ben şehir fırsatlarından satın aldım ancak andevu almak için henüz aramadım. regl dönemimdeyim. bitince dip boyamı yaptırıp sonra işlemi yaptırırım diye düşünmüştüm. bu işlemin düzleştirici ile yapılması zaten ciddi bir şekilde kafamda soru işaretleri bırakıyor, zira düzleştirici saçlarım kalın telli olmasına rağmen yakıyor saçlarımı, ısıyı düşük tuttuğumdada sonuç düzleşmeyen kabarık saçlar bende haftada 2 kez fön çektiriyorum saçlarıma. mecburum saçlarım fönsüz dışarı çıkılmayacak kadar kötü görünüyor çünki. biraz sana saç yapımdan bahsetsem beki bana önerilerin olur, yaptırıp yaptırmamak açısından yada dikkat etmem gereken şeyler..
saçlarım kalın telli gür dalgalı, yalnız aşırı kuru ve röfleden dolayıda iyice kurumuş haldeler saç uçlrım ise hem yanık hem kırıklarla dolu malesef (bu işlemi yaptırdıktan sonra uçlarından biraz kestiririm diye düşünmüştüm) çok zor uzayan saçlara sahibim ve eğer saçlarım yanacaksa bu işlemi yaptırmaktan vazgeçebilirimaslında ilk duyduğumda fön derdinden özellikle kurtulacağım için çok sevinmiştim
Tatlım bir an evvel arayıp öğren, 7 gün içerisinde iptal edebilme şansın var çünkü...İlk öncelik saçında kaç gün kalacağı olsun, diğer sorulara sonra cevap vereceğim boş yere para ödemiş olma...Eğer xxx diyor ve buna rağmen 3-4 gün tutuyorsa o ürün boex marka değildir...Allah bilirde ne kullanıyorlardır...Boex'in özelliği 24 saat sonra yıkanabilmesi...
çok teşekkürler tatlım sabah arayıp öğreneceğim, ve eğer söylediğin gibi 3-4 günden bahsederlersede hemen iptal ettireceğim, artık yıka ve çık düz saçlarda hayal olarak kalsın..
Başka bir yerden yine başka bir fırsat çıkar elbette ama önemli olan kimsenin kandırılmaması...Şimdi sheree kafama takıldı o da mı aynı yerde yaptırdı acaba
Mantıklı bir teklif gibi görünsede, aslında değil çünkü daha önce forumda deneyeceğimi söylemiştim, her ne kadar deneme şansım olmasada bir çok yabancı forumda aldığım cevaplar üzerine diyebilirim ki; saç düzleştirilmeden veya belli derece bir ısı uygulamadan keratin saça tutunmuyor yani saçlarını fön ile kurutmaları bir işe yaramıyor ve saçlar yıkandıktan sonra keratin saça tutunmadığı için akıp gidecek, bu da ödedğin paranında akıp gitmesi demek...Tabii dediğim gibi bunlar benim aldığım cevaplardı, kendim bizzat denemedim...En iyisi gidip saçlarını göstermek olacak tatlım ben burdan ezbere hiç bir şey söyleyemem ve fotoğraflardanda saç kaliteni ve yıpranmışlık durumunu anlayamamcnm ben hemen aradım şansımı denemek için ve salon sahibiyle görüştüm, isim vermek istemiyorum ama burası güzel bir salon isim yapmış bir yer ve bende buna güvenerek almıştım aslında kuponumu. salon sahibiyle görştüm. üç ürün kullandıklarını müşteriye seçenek olarak sunduklarını söylediler cnm. xxxxxx3-4 gün, xxxx ise bir gün sonra yıkanıyormuş (aynen söylediğin gibi) araştırabilirsiniz dedi hatta:) bana gelen saç eğer çok yıpranmış ve yanmış saçsa keratini sürüp fönlüyoruz sadece bakım amaçlı uygulama yapıyoruz fön sabitleme (düzleştirici kısmı sanırım) yapmıyoruz saç daha çok zarar vermemek için dedi. eğer saç çok yıpranmış yanmış saç değilsede düzleştirme işleminide keratinden sonra uyguluyoruz dedi.
evet cnm şimdi sen söyle ben nasıl bir yol izlemeliyim bu durumda?
uygulama için son iki günüm ama sheere ve olumsuz sonuç alan diğer arkadaşları okudukça korkmaya başladım yaayaptırmasamda aklım kalıcak.nerden anlayabilrimki işin ehli olup olmadığını hoş gerçi kendi kızınada yapmış bu kuaför ama her saç aynı değil sonuçta.ürünler hakkındada henüz çok fazla bilgim yok baktım kullandığı ürüne ama anlamayınca baksam ne olcak....
Kendi kızının saçlarını yakacak bir kuaför tanımıyorum ben canım, kızına özendiği gibi sana özenirse problem yok ama bu samimiyet derecenize bağlı tabii...Daha evvelde dediğim gibi insanın aklına gelen başına gelebilir...
samimiyetim yok tanımıyorum bile illk kez gidiceğim bi kuaför.kendi kuaförüm 400 tl fiyat verdiği için ve senin saçına yapmam dediği için başka bi kuaföre gittim oda 250 dedi.bakalım deneyip görcez.yada hangi marka ürün kullanıo içeriği ne öğreniyim sana yazıyım belki bildiğin bi markadır.yardımcı olabilme şansın olur belki canım.
Yazılanları ancak okuma fırsatı buldum. Adres göstermek doğru olmaz neticede aynı yere 20 kişi gider birinin benim gibi kötü olur. Benim yaptır veya yaptırma demem zaten doğru olmayacaktır. Ama saçımın yapısı aynen Emirgül senin anlattığın gibiydi. İnce telli saçlara belkide uygun bir işlem değildir diye düşünüyorum şu anda.
Uçlardaki yanıkları gördükçe içim acıyor. Gitsinler diye kestirsem de bu sefer baya baya kısa saçlı olacağım zaten kısa da
Benim şimdiki aklım olsa; ya bildiğim, işler yolunca gitmezse hesap soracağım hep gittiğim kuaförde yaptırırdım daha pahalı dahi olsa, ya da kendim uygulardım.
Hergün birbakım yapıyorum neredeyse bugünde turplu su hazırladım eşim yarın yap ben şimdi istemiyorum deyince bıraktım. Acaba yarın kullansam olur mu?