Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

:63:
Mantıklı bir teklif gibi görünsede, aslında değil çünkü daha önce forumda deneyeceğimi söylemiştim, her ne kadar deneme şansım olmasada bir çok yabancı forumda aldığım cevaplar üzerine diyebilirim ki; saç düzleştirilmeden veya belli derece bir ısı uygulamadan keratin saça tutunmuyor yani saçlarını fön ile kurutmaları bir işe yaramıyor ve saçlar yıkandıktan sonra keratin saça tutunmadığı için akıp gidecek, bu da ödedğin paranında akıp gitmesi demek...Tabii dediğim gibi bunlar benim aldığım cevaplardı, kendim bizzat denemedim...En iyisi gidip saçlarını göstermek olacak tatlım ben burdan ezbere hiç bir şey söyleyemem ve fotoğraflardanda saç kaliteni ve yıpranmışlık durumunu anlayamam :KK43:

peki cnm son bir sorum daha olucak sana ,:26: fazla uzatıp sıktım ama bu konuda bilgili,deneyimli olduğun ve sabrına güvendiğim için, ben 8 marta randevu aldım. seninde söylediğin gibi önce saçımı görmelerini istiyorum. kalın telli olmasına rağmen sürekli boyadan,röfleden ve fönden aşırı yıpranmış durumda saçlarım,aşırı kuru olduğu için sanırım düzleştiriciler yakıyor saçımı (tecrübeyle sabit malesef) keratinin söylediğin gibi saça tutunabilmesi için illede yüksek ısıyla saça sabitlenmesi gerekiyor, peki 230 derece değilde 200 derecenin altında bir ısıyla yaptırsam keratin saça tutunurmu?

Yazılanları ancak okuma fırsatı buldum. Adres göstermek doğru olmaz neticede aynı yere 20 kişi gider birinin benim gibi kötü olur. Benim yaptır veya yaptırma demem zaten doğru olmayacaktır. Ama saçımın yapısı aynen Emirgül senin anlattığın gibiydi. İnce telli saçlara belkide uygun bir işlem değildir diye düşünüyorum şu anda.
Uçlardaki yanıkları gördükçe içim acıyor. Gitsinler diye kestirsem de bu sefer baya baya kısa saçlı olacağım zaten kısa da :KK43:

Benim şimdiki aklım olsa; ya bildiğim, işler yolunca gitmezse hesap soracağım hep gittiğim kuaförde yaptırırdım daha pahalı dahi olsa, ya da kendim uygulardım.

Hergün birbakım yapıyorum neredeyse bugünde turplu su hazırladım eşim yarın yap ben şimdi istemiyorum deyince bıraktım. Acaba yarın kullansam olur mu?

umarım yaptığın bakımlar biran önce saçlarına iyi gelir. bende kılıçbalığı gibi düşünüyorum adres vermek belki doğru değil ama adamlar saçlarını yakmış, yazık günah değilmi? bakım adı altında saçları yakmak ne demek? en çok özendiğimiz en kıymet verdiğimiz şeylerden biri saçlarımız, bu forumlar deneyimli arkadaşların deneyimlerini bizlerle paylaşmaları ve yol gösterici olmaları açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. ve tekrar deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum:KK8:. onlar sayesinde öğreniyoruz. burdan yazmak istemiyorsan bana özelden msj atarsan çok sevinirim cnm. eğer gideceğim yer gittiğin yerse asla yaptırmayacağım sayende bir saç daha yanmaktan kurtulmuş olucak.

Haklısın kılıç balığı inan her aynaya baktığımda bende hakkımı helal etmiyorum. Fakat burası yazılı bir mecra olduğu için başıma iş almak istemiyorum. Ama forumun sayfalarını düzenli takip eden arkadaşlar zaten bağlantıyı kurarlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdığım yerin salon olarak kötü olduğunu söyleyemem şık temiz bir yer, sahibi oldukça ilgili fakat bu sonucu değiştirmiyor.

Ben kuaför konusunda test etmişimdir. Kuaföre gidip saçıma bir baksanız .... olur mu diye oturulanbir koltuktan hiçbr kuaför insanı işlemi yapmadan kaldırmaz. Hele de sen kuaförü kuaför seni tanımıyorsa.

Uygun fiyata yaptırayım derken üzerine birde 60 lira iyi bir kesim için para ödedim.
Bu işin kuralı ya kendin yap kötü olursada ben yaptım dersin, ya da hakikaten kendi bildiğin yerde yaptır. Ben daha bunun üzerine ne diyeyim :)

:63:

peki cnm son bir sorum daha olucak sana ,:26: fazla uzatıp sıktım ama bu konuda bilgili,deneyimli olduğun ve sabrına güvendiğim için, ben 8 marta randevu aldım. seninde söylediğin gibi önce saçımı görmelerini istiyorum. kalın telli olmasına rağmen sürekli boyadan,röfleden ve fönden aşırı yıpranmış durumda saçlarım,aşırı kuru olduğu için sanırım düzleştiriciler yakıyor saçımı (tecrübeyle sabit malesef) keratinin söylediğin gibi saça tutunabilmesi için illede yüksek ısıyla saça sabitlenmesi gerekiyor, peki 230 derece değilde 200 derecenin altında bir ısıyla yaptırsam keratin saça tutunurmu?

Rica ederim canım tabii ki cevap vereceğim, seve seve... Canım kendi tecrübeme dayanarak diyebilirim ki ilk seferde saçımın sağlam yerlerini 230 ile yaptım ama lastiklenmiş olan yerlerin bazı taraflarını 200 bazı taraflarını 210 ile presledim son seanslarda ise düzleştiricinin en düşük ayarı olan 150 derecede yapıyorum terapilerimi...Gördüğüm kadarı ile ısının düşmesi sadece işlemin süresini uzatıyor yani 230 derece ile tüm saç 1 saatte bitecekse 200 derecede 1.5 saat sürüyor ancak konuştuğum bazı kuaför arkadaşlar ille 230 derecede yapılması gerektiği üzerinde duruyorlar...Tabii bilemiyorum tatlım çünkü benim amacım düzleştirme değil bakım amaçlı olduğu için durum değişebilir...Benim saçlarım zaten ince telliydi, işlemlerden dolayı dahada incelmişti ve düzdü, seninki kalın telliymiş kuaför saçlarını iyice inceleyip problemleri tespit ederse her kısma ayrı ayrı ısı uygulaması yapabilir bence, dediğim gibi süre uzadığı için kuaförün sabrına kalmış...Ben yaptır veya yaptırma diyemem tatlım...

Haklısın kılıç balığı inan her aynaya baktığımda bende hakkımı helal etmiyorum. Fakat burası yazılı bir mecra olduğu için başıma iş almak istemiyorum. Ama forumun sayfalarını düzenli takip eden arkadaşlar zaten bağlantıyı kurarlar diye tahmin ediyorum. Yaptırdığım yerin salon olarak kötü olduğunu söyleyemem şık temiz bir yer, sahibi oldukça ilgili fakat bu sonucu değiştirmiyor.

Ben kuaför konusunda test etmişimdir. Kuaföre gidip saçıma bir baksanız .... olur mu diye oturulanbir koltuktan hiçbr kuaför insanı işlemi yapmadan kaldırmaz. Hele de sen kuaförü kuaför seni tanımıyorsa.

Uygun fiyata yaptırayım derken üzerine birde 60 lira iyi bir kesim için para ödedim.
Bu işin kuralı ya kendin yap kötü olursada ben yaptım dersin, ya da hakikaten kendi bildiğin yerde yaptır. Ben daha bunun üzerine ne diyeyim :)

Benim bu uygulamayı kendi kendime yapmamdaki temel amaç işte buydu tatlım...Başkasına yaptırsam biliyorum yakacaktı saçlarımı...

forumu başından sonuna kadar takip ettim cnm, fix nanoyla yaptırdığını olmayınca tekrarladıklarını b.taşa yakın bir yerde olduğunu okudum yalnız şehir fırsatlarını başından sonuna kadar takip edemedim :) beşiktaş civarında başka kuaförlerinde böyle fırsatlar verip vermediğini bilmediğimden sordum sana gideceğim yerle aynı yermi diye. söylemek istemediğine göre artık umarım aynı yer değildir ve umarım bu işlem 200 derecenin altındaki ısıylada uygulanabiliyordur. yoksa yaptırmadan dönücem:KK5: başka çarem yok. teşekkürler cvp veren herkese:KK71:

forumu başından sonuna kadar takip ettim cnm, fix nanoyla yaptırdığını olmayınca tekrarladıklarını b.taşa yakın bir yerde olduğunu okudum yalnız şehir fırsatlarını başından sonuna kadar takip edemedim :) beşiktaş civarında başka kuaförlerinde böyle fırsatlar verip vermediğini bilmediğimden sordum sana gideceğim yerle aynı yermi diye. söylemek istemediğine göre artık umarım aynı yer değildir ve umarım bu işlem 200 derecenin altındaki ısıylada uygulanabiliyordur. yoksa yaptırmadan dönücem:KK5: başka çarem yok. teşekkürler cvp veren herkese:KK71:

İnşallah sonuç beklediğin gibi olur ve burada mutluluğunu bizimle paylaşırsın canım benim...

Kılıçbalığı çoooook teşşekkür ederim bu konu için ve kişisel yardımın için :KK54:
Ben uygulayamadım zira geçen hafta okuldan dolayı yoğundum ama anneme yaptım :)
Saçları muhteşem olduu yumuşacık ama pek düz olmadı ben 190 derecelik bir ısıyla yapmıştım korkudan, sanırım o yüzden çok düz olmadı..Yarında kısmetse ben uygulucamm..

Eki Görüntüle 143863

Geçen günkü şampuan+mavi su denememden sonra saçlarımdaki şekil bozukluğunu gösteren resmi ekledim, daha evvelde bahsettiğim gibi saçlarım normalde zaten düzdür ama mavi sudan sonra düz değil bir acayip oldu bazı yerleri, bunlardan yukarıda olan da vardı çok ilginç...

bişi sölicem neden kestirmiosunuz uçlarını kızlar ? kısalmasını istemediğiniz için mi başka bir sebebi varmı?

Düzelttim bile tatlım, yeni fotoları ekledim...Bu arada ben son seansları 150 derecede yapıyorum gayet iyi oluyor sen saçını daha iyi tanırsın, ben ilk senasta bile lastiklenen yerlere 230 uygulamadım zaten.Başta bu derece işine takmıştım ama şimdi görüyorum ki içimizdeki sese kulak vermemiz gerek...Bu arada ben hep senin verdiğin saç köklerini güçlendirme için uygun olan günlerde uygulama yaptım tatlım, sadece sonuncuyu kaçırmış olabilirim ama mecburdum, bence sende bu günleri tercih et...

birde kızlar saç köklerini güçlendirme için uygun olan gün nedir?

kılıçbalığım yaptırana kadar yüz kere fikir değiştirdim ve en sonunda bişeyde karar kıldım.hani bi yer var 250 tlye yapıyor ama güvenemedim demiştim ya bu kuaför marmaristeydi ve nedense orası bi türlü içime sinmedi.ne yaparım diye düşünürken çok güzel bi fırsat geçti elime.haftaya izmire gidicem ve gidiceğim yerde markapondan fırsat denk geldi.119 tl.hemen aradım kullandığı ürünün markasını sordum sana sölemek için.burdan marka veremioruz sanırım demi:) özelden onu yazarım sana.fakat bana sölediği bişey yine kafamın karışmasına sebep oldu 3 gün yapılan işlemi biz bigüne indridik dedi.şimdi kuponu almam lazım biticek süresi ama sana danışmak istedim nolur yardım et kılıçbalığım.kullandığı ürünü msj atıorum sana özelden

buarada 3 gün süren işlemi neden 1 güne indirdiniz bunu nasıl yapıosunuz diye sormak için tekrar aradım.ilk çıkan ürünlerin işlemi 3 günmüş yurt dışından getirdikleri son çıkan ve bir günde yapılabilen bir ürün olduğunu söledi.

bikaç gündür giremedim foruma doğru dürüst, kılıçbalığı saçların mükkemmel görünüyor canım yazmadan edemedim :nazar: :nazar: :nazar: ben hala 2. uygulamayı yapamadım :84:

ben sayfaya yeni üye oldum bende saçlarımı evde kendim açtım orialle. saçlarım çok ince telli vede seyrek bende brezilya fönünü yapmak istiyorum. yalnız kılıöbalığına bişey sormak istedim.xxxx keratini almayı düşünüyordum ama biraz tereddütte kaldım. burda çoğu yer bu markayı kullanıyor. içeriğini araştırdım ama fazla bir bilgiye ulaşamadım.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kılıçbalığı ceza aldı muhtemelen.
bir hafta burada olmayacağını düşünüyorum.
tecrübelerime dayanarak :))
daha önce lazer epilasyon yaptırdığım yerle ilgili olumsuz düşüncelerimi paylaştığım ve arkadaşlarımı uyardığım için bu cezayı almıştım !!!
benzer bir durum sözkonusu diye düşünüyorum..

zarar verenlerin ceza almadığı bir dünyada,madur olanların bu şekilde de olsa cezalandırılması çok üzücü !!!
maduriyetimizi ve kızgınlığımızı dile getiremiyoruz bile !!

X