- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
- Konu Sahibi KilicBaligi
Mantıklı bir teklif gibi görünsede, aslında değil çünkü daha önce forumda deneyeceğimi söylemiştim, her ne kadar deneme şansım olmasada bir çok yabancı forumda aldığım cevaplar üzerine diyebilirim ki; saç düzleştirilmeden veya belli derece bir ısı uygulamadan keratin saça tutunmuyor yani saçlarını fön ile kurutmaları bir işe yaramıyor ve saçlar yıkandıktan sonra keratin saça tutunmadığı için akıp gidecek, bu da ödedğin paranında akıp gitmesi demek...Tabii dediğim gibi bunlar benim aldığım cevaplardı, kendim bizzat denemedim...En iyisi gidip saçlarını göstermek olacak tatlım ben burdan ezbere hiç bir şey söyleyemem ve fotoğraflardanda saç kaliteni ve yıpranmışlık durumunu anlayamam
peki cnm son bir sorum daha olucak sana ,:26: fazla uzatıp sıktım ama bu konuda bilgili,deneyimli olduğun ve sabrına güvendiğim için, ben 8 marta randevu aldım. seninde söylediğin gibi önce saçımı görmelerini istiyorum. kalın telli olmasına rağmen sürekli boyadan,röfleden ve fönden aşırı yıpranmış durumda saçlarım,aşırı kuru olduğu için sanırım düzleştiriciler yakıyor saçımı (tecrübeyle sabit malesef) keratinin söylediğin gibi saça tutunabilmesi için illede yüksek ısıyla saça sabitlenmesi gerekiyor, peki 230 derece değilde 200 derecenin altında bir ısıyla yaptırsam keratin saça tutunurmu?