-
- Konu Sahibi KilicBaligi
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım..
aybaşı gelsin de bende bir bakayım bu keratin olayına ..
malum bizim köpiş mamalarla beraber ne var ne yok süpürüyor...hahahaha...
canı soğolsun oğluşumun
bende en kisa zamanda, gerekli malzemeleri temin ettikten hemen sonra bir kendime birde ablama uygulayacagim cok sabirsizlaniyrm:95: KILICBALIGI sana coook tesekkur ediyorum valla bende iki gun once nanokeratin de bi kuaför indirim yapmis gazetede görmüstüm icim gitti :)) ama cok pahaliydi vazgecmistim nette arastirirken burada görünce cok sevindim COOK TESEKKURLER Allah razi olsun hepinizden
kızlar mavi sunun içeriğini yazıorm....
aqua , cyclomethicone , polyquaternium-6 , amodimethicone , peg-40 hydrogenated castor oil , phenyl , trimethicone , dmdm hydantoin , profumo/parfüm , hydrolyzed wheat protein , citric acid , trideceth-12 , panthenol , tetrasodium edta , keratin amio acids , sodyum chloride , cetrimonium chloride , Cı 42090 , alpha-isomethylıonone , citral , limonene , linalool , coumarin , butylphenyl , methylpropional
ay yaz yaz bitmedi beeee :)
sodyum chloride maddesi tuz bildiğim kadarıyla.bendede var mavi su ama korkudan kullanamadımkılıçbalığı saçlarımızı bitirdik zayıflamayada güzel bi hap bulda zayıflayalım
ya millet çatır çatır kilo verio diyetsız sporsuz ben anlamadımkı((( bende istiormmmm
ya bu tülerme denilen sey yanlis anlamadiysam eger bendede oldu, böyle uclari kalkik oluyor tellerin degilmi ? bugün saclarimi kestirdim kiriklardan kurtuldum aksamada bikac saatligine anneanne formulünü uyguladim muskatli zeytinyagi ve suan tülermis sanirim uclari ve mavi su kullanmadim keratinden sonra ??
Not : bu seferlik sac kremi kullanmadim cünki keratinden sonra saclarim yumusakliktan ele avuca sigmiyor tokalar kayiyordu dedim bukez kullanmayayim, ondanda kaynaklaniyor olabilir....
Hihihih helal olsun oğluşuna, yeri geliyor kendimizden kesip onlara yediriyoruz :)
Rica ederim canım...Allah sendende razı olsun...
Şüpheli mavi su gibi görünüyor
Merhaba Arkadaşlar;
Dün aynı kuaföre gittim yıkadılar saçımı. Sonuçları maddeleyerek yazacağım.
1- Saçımın dipten 4 parmak kısmı parlak 4 gün boyuca yeni çıkanlar tepede dik diklerdi fakt yıkadıktan sonra görüntü gitti.
2- Gelelim kötülere;
Saçın alttan 5 parmak kısmı eski halinden bir nebze daha iyi ama tüy tüy ve mat rengi vardı. Kuaföre yanıkmı bu niye böyle, bu şekilde sokağa çıkılmazki dedim. ''Saçın kuru olduğu için böyle bak dipler almış işte gayet düz dedi'' Uçlara en azından işlemi yenileyelim ve farklı bir keratin markası uygulayalım dedim kabul etti. Şimdi işlemi başka markayla yeniden denediler. 4 gün sonra yıkayacağım.
3-Her sabah kalktığımda sağ önde bir yerde böyle kılıçbalığının aynen tarif ettiği gbi kırış kırış,yanık misali bir görüntü oluyordu.Bu 2. uygulamadan sonrası o görüntüye sahip bölge sayısı 3 e çıktı. Düzleştiriciyle düzeltince normal görüntüye kavuşuyor ertesi sabah yine aynı görüntü. Komple keratindne arınınca ne oldğunu paylaşırım sizlerle de.
Ama şu anki duygularımı sorarsanız pişmanlıkkeşke kendim uygulasaydım ya da pahalı fiyatta verse bildiğim kuaförde yaptırsaydım şeklinde.
demek mavi suymuşben de kuruturken ısıdan korur biraz diye sıkıyordum. zaten bitmek üzereydi atayım çöpe o zaman.. ama yanlış hatırlamıyorsam sodium chloride, amino keratin maskesinde de, live clean şampuanda da olması lazım. başka bişey dokunuyor bence. mavi sudaki bişey. glissim vardı artık korkudan onu da kullanamıycam :)
bu arada sevgili arkadaşlar bana da kilo almak için bi yol söyleyin :) şu karbonhidrat günlerinde kendimi hamur işi manyağı yapmak haricinde..
sonunda ürün bu sabah geldi,şimdi yapmaya hazırlanıyorum :)
ama biz bu işlemleri yaptık .gün yıkadığımızda herhangi bi şampuanla mı durulucaz yoksa yine sülfatzsızla mı yapmak zorundayız?
bir de tülermeden bahsetmişsiniz.bu uygulamadan sonra mavisu tarzı koruyucular kullanmasak daha mı iyi?
Eki Görüntüle 143863
Geçen günkü şampuan+mavi su denememden sonra saçlarımdaki şekil bozukluğunu gösteren resmi ekledim, daha evvelde bahsettiğim gibi saçlarım normalde zaten düzdür ama mavi sudan sonra düz değil bir acayip oldu bazı yerleri, bunlardan yukarıda olan da vardı çok ilginç...
çok çok kötü görünmüyor canım..
ben yapmadım daha..
bendeki düzleştirici 205 derece ye çıkıyor ancak.philips XL olandan var bende..
arkadaşlara bakıyorum var mı diye..
içimden bir seste boşver o kadar yüksek ısı kullanma diyor..sen ne dersin bu konuda.
zaten saçlar berbat..iyice yanar diye korkuyorum..