Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Rica ederim canım:KK16::KK16::KK16:

Rica ederim canım ama keşke bekleme süresinin dolmasını bekleseydin o zaman muhtemelen kuruturken hiç fön çekmene gerek kalmayacaktı...Bu arada silikonlu bir saç serumu al, saçın nemliyken bunu sür öyle kurut daha düz olacak...

Canım, markayı yazacağım ama bizim kullandığımızı maalesef bulamazlar, firma sadece ihraç ediyor yurda dağıtımı yok... Benim ilk kullandığım sade ve 4 gün bekletileninden bulabilirler ama... Yazıyorum şimdi...

canım ben yıkadıktan sonra fön cekmedim ki yanlıs aksetmişim keratini sürdükten sonra bi kere fönledim keratini yıkadıktan sonra fönlemedim fönlesem herhalde bal dök yala mis olur fönsüz dogal hali bu oldu.

canım ben yıkadıktan sonra fön cekmedim ki yanlıs aksetmişim keratini sürdükten sonra bi kere fönledim keratini yıkadıktan sonra fönlemedim fönlesem herhalde bal dök yala mis olur fönsüz dogal hali bu oldu.

Doğal hali buysa öyleyse çok iyi olmuş canım, gayet başarılı... Eline sağlık:nazar::nazar::nazar:

Canım bazi saç tipleri keratini sünger gibi emiyor... İlginç bir biçimde ben ilk uygulama yaptığımda keratin saçıma fazla geldi mesela ama sonraki uygulamalarda ne hikmetse saçım öyle bir emdi ki keratini, saçımı doğru düzgün kurutmama bile gerek kalmadı :KK1::KK1::KK1: Kesme, haftaya bir kere daha yaparsın bu kez şöyle yap, diyelim Cuma uygulama yapacaksın... Perşembe saçını yıka kurut, keratin sür ve sadece fırça ile kurutup şekilllendir... Ertesi gün yıka ve normal işlemi uygula, ben bunu Osge'nin yanıkları için önermiştim iyi geldi diye hatırlıyorum... Yanıklar ve hasarlı bölgeler için bu şekilde keratin yüklemesi yapıyoruz aklınızda olsun...

Bu arada kullanmadan önce iyice çalkalıyorsunuz değil mi? Ve keratinin hava ile temas etmemesi lazım, keratini sürdükten sonra bu yüzden strechleyin diyorum...

çalkalanması gerektiğini bilmiyordum canım.bir dahaki sefere artık :)

haftaya dediğin gibi yapacağım tatlım inşallah Osgenin yöntemi bende de işe yarar :KK34:

kızlar işlem öncesi ve sonrası için ayrı ayrı şampuanlar var ya siz aynı şampuanımı kullanıyorsunuz yoksa birde onumu almam gerekiyor?

kızlar işlem öncesi ve sonrası için ayrı ayrı şampuanlar var ya siz aynı şampuanımı kullanıyorsunuz yoksa birde onumu almam gerekiyor?

işlem öncesi de sonrası da aynı şampuanı kullanıyorum, önemli olan sülfatsız şampuan ( sülfat içerenler keratini emiyor ve saçtaki 4-6 ay süre daha çabuk bozuluyor ) kullanmak. ben 6 aydır kullanıyorum Nude çok memnunum. hem saç dökülmesini önlüyo hem de keratine zarar vermiyor ayrıca saçları da besliyor.

işlem öncesi de sonrası da aynı şampuanı kullanıyorum, önemli olan sülfatsız şampuan ( sülfat içerenler keratini emiyor ve saçtaki 4-6 ay süre daha çabuk bozuluyor ) kullanmak. ben 6 aydır kullanıyorum Nude çok memnunum. hem saç dökülmesini önlüyo hem de keratine zarar vermiyor ayrıca saçları da besliyor.

teşekkür ederim canım.bende keratin siparişi verdim kılıçbalığı pazartesi gönderecek banada.bu nude şampuanın ismimi yoksa özelliğinden dolayımı nude diyorsunuz?birde nereden temin edebilirim bilgi verebilirmisin?watsonslarda da bir marka varmış galiba hangisi daha iyi acaba?

teşekkür ederim canım.bende keratin siparişi verdim kılıçbalığı pazartesi gönderecek banada.bu nude şampuanın ismimi yoksa özelliğinden dolayımı nude diyorsunuz?birde nereden temin edebilirim bilgi verebilirmisin?watsonslarda da bir marka varmış galiba hangisi daha iyi acaba?

rica ederim canım, şampuanın tam ismi Down Under NAtural's. İstanbul'da Gratis, Real marketlerde ve cosmo home larda satılıyor benim bildiğim. Ben gratis ten ve buradaki siteden temin ediyorum. Down Under Natural's Nemlendirici Şampuan 350ml - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

çalkalanması gerektiğini bilmiyordum canım.bir dahaki sefere artık :)

haftaya dediğin gibi yapacağım tatlım inşallah Osgenin yöntemi bende de işe yarar :KK34:

Kullanmdan önce şampuan, vucut kremi dahil çalkalamayı adet haline getirin:KK16:

İlk zamanlar bende işlem öncesi için özel şampuan kullandım ama daha sonra gerekli olmadığını öğrendiğim için sadece tek şampuan kullanmaya başladım tatlım, bir değişiklik olmadı...Madem ki amaç bu işi ekonomik olarak halletmek, ekstra bir şey almaya gerek yok bence...

Bende Nude şampuanı çok sevdim açıkçası, özellikle nemlendirici olanı saçlarımı çok güzel yapıyor... İlerde belki keratin bakımı yapmaya ihtiyaç duymayacağım zamanlar gelecek ama ben piyasada bulduğum sürece bu şampuanı kullanacağım... Yinede memnuniyet derecesi saç tipine göre değişiyor olabilir, hacimlendirici şampuanını ben hiiiççç sevmedim mesela...

rica ederim canım, şampuanın tam ismi Down Under NAtural's. İstanbul'da Gratis, Real marketlerde ve cosmo home larda satılıyor benim bildiğim. Ben gratis ten ve buradaki siteden temin ediyorum. Down Under Natural's Nemlendirici Şampuan 350ml - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

çok sağol.ben mersinde yaşıyorum.hepsi buradada olmasına sevindim en iyisi ordan birkaç tane sipariş vermek.saç kreminide alsammı onu da kullanıyormusunuz?yalnız şimdi baktım kremin açıklamasında sülfatsız yazmıyor sorun olurmu ki?çok soru sordum kusura bakma olurmu:KK17:

çok sağol.ben mersinde yaşıyorum.hepsi buradada olmasına sevindim en iyisi ordan birkaç tane sipariş vermek.saç kreminide alsammı onu da kullanıyormusunuz?yalnız şimdi baktım kremin açıklamasında sülfatsız yazmıyor sorun olurmu ki?çok soru sordum kusura bakma olurmu:KK17:

canım ben güçlendiricili olanı tercih ediyorum ve cok memnunum benim saclarım yumusak oldugu için sac kremine ihtiyac duymuyorum ama kullanan arkadaslar memnundu okudugum kadarıyla. verdiğim site güvenli canım sorunsuz alabilirsin.

tamam tatlım hemen sipariş vereceğim bende.zaten hepsiburadada olmasına sevindim çünkü daha öncede çook alışveriş yaptığım bir site burası.en iyisi 2-3 tane sipariş etmek evde bulunsun kremide denemek istiyorum 1 tanede ondan isticem

Adı nude canım...

Ben bu şampuanın hepsi buradada olduğunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu:KK1::KK1::KK1:

Saç kremi açıklamasında sülfat yazmaması normal çünkü saç kremlerinde sülfat bulunmaz bu yüzden herhangi bir markanın saç kreminide kullanabilirsiniz...

canım ben güçlendiricili olanı tercih ediyorum ve cok memnunum benim saclarım yumusak oldugu için sac kremine ihtiyac duymuyorum ama kullanan arkadaslar memnundu okudugum kadarıyla. verdiğim site güvenli canım sorunsuz alabilirsin.

Bende normalde saç krmei tercih etmiyorum çünkü zaten yumuşak olan saçlarımı iyice yumuşak yapıyor, o zaman saçımda toka bile durmuyor kayıyor ve saçlarım kafama yapışıyor:KK1::KK1::KK1:

tamam tatlım hemen sipariş vereceğim bende.zaten hepsiburadada olmasına sevindim çünkü daha öncede çook alışveriş yaptığım bir site burası.en iyisi 2-3 tane sipariş etmek evde bulunsun kremide denemek istiyorum 1 tanede ondan isticem

:KK76::KK76::KK76:

merhabalar arkadaşlar....

ben 1.5 yıl önce yaptırmıştım keratini dha yeni yeni duyuluyordu,saçlarım röfleli,az dalgalı daha doğrsu ensemdeki saçlar dalgalı üstleri düz,o zmn 5 ay falan etkisi sürdü,sülfatsız şampuan falanda kullanmamıştım açıkçası,geriye dönük sayfaları okudum ve ilk sayfadan da başladım okumaya ama sorularıma cvp bulamadım sanki,bu bana yaptıklarıyla aynı mı? çünkü siz anladığım kadarıyla 2-3 ayda bir yeniliyorsunuz,bu saçınız kıvırcık olduğundan mı yoksa bu işlem mi bunu gerektiriyor? ben o zmn ihtiyaç duymuyordum çünkü

eğer konuya hakim olan biri varsa cevaplarsa çoooook sevinirimm güneydoğudayım kuaföre gidip gönül rahatlığıyla fön bile çektiremiyorum:KK14:keza kuaförü çook severim hazır vaktim varken arkadaşlarla yaparız diyorum şimdiden çook teşekkür ederim:nazar:

merhabalar arkadaşlar....

ben 1.5 yıl önce yaptırmıştım keratini dha yeni yeni duyuluyordu,saçlarım röfleli,az dalgalı daha doğrsu ensemdeki saçlar dalgalı üstleri düz,o zmn 5 ay falan etkisi sürdü,sülfatsız şampuan falanda kullanmamıştım açıkçası,geriye dönük sayfaları okudum ve ilk sayfadan da başladım okumaya ama sorularıma cvp bulamadım sanki,bu bana yaptıklarıyla aynı mı? çünkü siz anladığım kadarıyla 2-3 ayda bir yeniliyorsunuz,bu saçınız kıvırcık olduğundan mı yoksa bu işlem mi bunu gerektiriyor? ben o zmn ihtiyaç duymuyordum çünkü

eğer konuya hakim olan biri varsa cevaplarsa çoooook sevinirimm güneydoğudayım kuaföre gidip gönül rahatlığıyla fön bile çektiremiyorum:KK14:keza kuaförü çook severim hazır vaktim varken arkadaşlarla yaparız diyorum şimdiden çook teşekkür ederim:nazar:

Canım aramıza hoş geldin... Bu durum saç tipine göre değişiyor, genellikle ince telli ve daha az dalgalı saçlarda işlem süresi uzun sürüyor ama kıvırcık veya dalgalı kalın telli saçlarda kalıcılık en fazla 3 ay dayanıyor ilk zamanlar, yeniden uygulama yaptıkça kalıcılığı artıyor... Ben en son yaza girmeden yapmıştım o günden beri bir daha uygulama yapmadım ama bu hafta yapacağım artık...Tabii şu var diyelim bu uygulamayı yapan kişinin saçı kıvırcık, uygulama yapılan yer aylar boyu dümdüz kalsa bile artık 4. aydan sonra yeni uzayan saçların kıvırcık olarak çıktığı gayet net görünüyor o zamanda yeniden uygulama yapma zamanının geldiği anlaşılıyor zaten...
Senin saç tipindeki bir insanın ikinci uygulamayı yapması ile muhtemelen kalıcılık 8 aya falan çıkacak diye tahmin ediyorum ama şampuan olayına dikkat etmek gerek, eğer saçların dalgalı olsaydı yanlış şampuan yüzünden kalıcılık fazla sürmeyecekti canım...

teşekkür ederim kılıçbalığı:) peki hala sen temin edebiliyor musun? sanırım bi blogger ile bi marka paylaşmışsın,onu mu almalıyız?

teşekkür ederim kılıçbalığı:) peki hala sen temin edebiliyor musun? sanırım bi blogger ile bi marka paylaşmışsın,onu mu almalıyız?

O blogger kim bilmiyorum tatlım, kimse ile marka paylaşmadım ama elimde son partiden kalma keratin var hala istiyorsan gönderebilirim senin için daha hesaplı olur veya bir internet sitesi var kuaför malzemeleri satan ordan alabilirsin sen bilirsin... Ben haliyle bendekini almanı isterim çünkü bu şekilde bende üzerime bırakılmış ihaleden kurtulmuş olacağım ahahahahaha

Kızlar yalan mı ama yaaaa vallahi birileri daha alsın şu keratini yoksa arabın yağı bulduğu gibi bendeki keratinleri kaşlarıma falan sürmeye başlayacağım diyeyim siz anlayın :KK1::KK1::KK1:

kılıçbalığı keratinin son kullanma süresi varmı?açıldıktan sonra bekletmek etkisinde bir azalmaya neden olurmu?yani gönderdiğin keratini ne kadar sürede kullanmak gerek?birde arada bir saçları maşayla dalgalı kullanmak saçın düzlüğünü bozarmı acaba?ha bu arada maşa deyince aklıma geldi geçenlerde babyliss sormuştun ben cevap yazmıştım ama sanırım görmedin.ben 19mm kullanıyorum çok memnunum seramik kaplama olduğu için saçı yakmıyor derece ayarı var ve çabuk ısınıyor çok bekletmene gerek kalmadan hemen şekil veriyor.3 yıldır kullanıyorum hiç problem yaşamadım ben.sanırım 32 mm sinide alacağım

O blogger kim bilmiyorum tatlım, kimse ile marka paylaşmadım ama elimde son partiden kalma keratin var hala istiyorsan gönderebilirim senin için daha hesaplı olur veya bir internet sitesi var kuaför malzemeleri satan ordan alabilirsin sen bilirsin... Ben haliyle bendekini almanı isterim çünkü bu şekilde bende üzerime bırakılmış ihaleden kurtulmuş olacağım ahahahahaha

Kızlar yalan mı ama yaaaa vallahi birileri daha alsın şu keratini yoksa arabın yağı bulduğu gibi bendeki keratinleri kaşlarıma falan sürmeye başlayacağım diyeyim siz anlayın :KK1::KK1::KK1:

o blogger sanırım benim cünkü ben markayı sordum ve blogumda yazdım buranın linkini verdim ki dileyen herkes okuyabilsin diye, umarım sakıncası olmamıstır.

X