Güle güle kullan canım...
Remington düzleştiricilere bak tatlım ben çok memnun kaldım...
Güle güle kullan
Bak son dakika dahil oldun ama süper oldu
200 derece düşük 230 derece maksimum çok yıpranmış yerlere 210-220 duruma göre...
Canım brezilya fönü aslında sadece saçın düz durmasına sağlayan bir uygulama değil, benim saçlarım tamamen yıpranmış yanmış olduğu için normal şartta 8 haftalık bir bakım kürü ile eski sağlığına kavuşturabilirdim ancak bana arka arkaya 3 uygulama yetti de arttı bile...Hep ded,ğim gibi benim saçlarım zaten dümdüz, bir prasa kadar düz olan saçlarıma bu uygulamayı yapmamın sebebi bakımdı sadece :)
Sizin için kural şu,
eğer saçlarınız ince telli hafif dalgalı ise birinci uygulamadan sonra 2 ay sonra bir uygulama yaparsanız bu saçı 6 ay dümdüz kullanırsınız sorun çıkmaz.bu da 8 ay eder...ki yeniden uygulama yapmanızın sebebi bozulmalar değil dipten çıkan hafif dalgalı saçlar olur... Bu en kolay saç tipidir...
eğer saçlarınız kıvırcık ise birer hafta ara ile 2 uygulama yaparsınız, 2 ay sonra ihtiyaç varsa 3. uygulamayı yaparsınız ve bunun üzerine 6 ay sorunsuz kullanırsınız...
Eğer saçlarınız kalın telli ve dalgalı ise yine kıvırcık saçlara yaptığınız şekilde uygulama yapın, tek seferde saçınız dümdüz olsa bile 1 ay sonra kabarmaya başlayabilir... Bu tarihler konusunda değişim olabilir elbette ama arka arkaya yapılan çift uygulama saçlarınızın dayanıklılığını arttırır bu bir gerçek, gerisi sizin keyfinize kalmış...
Unutmadan, eğer arka arkaya uygulama yapacaksanız, ilk uygulamada 80 ml kullanın ama ikinci uygulamada maksimum 60 ml, ortalama 40 ml kullanın arkadaşlar...
Bu arada şampuanın adı Nude evet hepimiz memnunuz canım, nemlendirici olan çeşidinden alırsan saçlar daha yatışmış oluyor...
Bak mesela senin saç tipin kolay bir tipmiş benimki gibi, hemen uysalca kabul etmiş işlemi ve bu sayede geç bozulacak saçların bu uygulamayı yaptıktan sonra, bu iyi bir şey ama saçları zor olanlarda üzülmesin çünkü elimizdeki keratin çok güçlü bir keratin, doğru uygularsanız jilet gibi yaparsınız...
Kesinlikle... Dersini çalışanlar nasılda belli
Kestirme sakın, o yıpranmış bölümleri keratin tamir edecek zaten, daha sonra ihtiyaç duyarsan uçlarından azıcık aldırırsın. Önce bir uygulama yap sonuca bak... Bu işlemi yapmadan önce, ıslakken lastik uzuayan saç uçlarımdan kurtulmam için saçlarımı kulak hizasında kestirmem gerekiyordu aslında tatlım, rezil durumdaydı saçlarım ama keratinden sonra normal saç teli haline döndüler... Keratin sadece kırık çatallaşmış saç uçlarını tamir etmiyor ki bunuda sağlayacak bir şey yok dünyada, yenilerinin oluşmasını engelliyor ama...