Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende de vardı bundan,geç ısınıyor ve saçımı tutmuyor hayatta metal maşa almam bir daha:KK1::KK1::KK1: Biraz araştıralım bakalım...

benim saçım normalde de dalgalı ve kuru , o yüzden tutuyor valla balığım ama dediğim gibi kullanmıyorum artık çok yaktı saçlarımı , geç ısınıyor ama doğru.. tavsiye etmem :)

Aaaaaa ne sonrası kııı??? Bu gün başımıza gelenleri bir bilsen bir daha tövbe derdin emin ol... Değil mi Irmaky :KK1::KK1::KK1:

bu konuya gelirsek ben şaştım kaldım ne diyeyim... 1 keresinde de sorun çıkmasın, o kadar işin gücün arasında uğraş didin, güzelce paketle (minik şişeleri ve şişelerin ağzındaki koruma bantlarını çok sevdim çok temiz iş olmuş balığım :KK16: ) onları tek tek isimlere şehirlere adreslere kargola... sonra birde takip et.. kafa mı kalır buna , 15 20 kişiyiz.. komik bi olay ve hala sonuca ulaşmadı. hayırlısı

Son düzenleme:
canım saçlarımın katıllerınden bırıde bu maşadır.çeliktenmi neyden yapılmıssa mahvettı sacımı asla önermedıgım bı urundur bu maşa

dersimm aynen sana katılıyorum , saçlarım küt kesimdi bununla dalga yapayım diye 1,2 ay dadandım saçlarımın üst kısımları yana yana kopmaya başladı kendiliğinden saç şeklim katlı gibi durmaya başladı ... harbiden abartmıyorum çok yakıyor bende etmiyorum tavsiye..

dersimm aynen sana katılıyorum , saçlarım küt kesimdi bununla dalga yapayım diye 1,2 ay dadandım saçlarımın üst kısımları yana yana kopmaya başladı kendiliğinden saç şeklim katlı gibi durmaya başladı ... harbiden abartmıyorum çok yakıyor bende etmiyorum tavsiye..
hıç sorma canım phılıps dıye dıkkatımı cektı ındırımdeydı bı de nasıl sevıncle aldım kı fenada tutmuyordu bukleler.gel gelelım sonra cıktı ortaya ne mal oldugu:)pek kotuu bı benzetme oldu ama adeta öfke duyuyorum o maşaya kendıme hakım olamadım bırden:)))

benim saçım normalde de dalgalı ve kuru , o yüzden tutuyor valla balığım ama dediğim gibi kullanmıyorum artık çok yaktı saçlarımı , geç ısınıyor ama doğru.. tavsiye etmem :)

bu konuya gelirsek ben şaştım kaldım ne diyeyim... 1 keresinde de sorun çıkmasın, o kadar işin gücün arasında uğraş didin, güzelce paketle (minik şişeleri ve şişelerin ağzındaki koruma bantlarını çok sevdim çok temiz iş olmuş balığım :KK16: ) onları tek tek isimlere şehirlere adreslere kargola... sonra birde takip et.. kafa mı kalır buna , 15 20 kişiyiz.. komik bi olay ve hala sonuca ulaşmadı. hayırlısı

Bu kadar olmaz diyorum artık, aynı şehir aynı şube ve aynı isimde ama tek farkla soyadının sadece iki harfi değişik bir kişi alıyor kargoyu, o kişinin bu kargodan nasıl haberi oluyor hiç anlayamıyorum...Yarın ola hayrola...

Tek kelime ile benim yasaklı listemde o pis maşa, saçı çok kırıyor çok yakıyor, hiç gereği yok...

hıç sorma canım phılıps dıye dıkkatımı cektı ındırımdeydı bı de nasıl sevıncle aldım kı fenada tutmuyordu bukleler.gel gelelım sonra cıktı ortaya ne mal oldugu:)pek kotuu bı benzetme oldu ama adeta öfke duyuyorum o maşaya kendıme hakım olamadım bırden:)))

Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu... Benimkide bunun set olan hali işte, spirali, tostu incesi kalını vs var ama kaç kere kullandım dersem 3 falan sonra artık pes edip Enzoları almıştım:KK1::KK1::KK1:

güzelim siz kullanmışsınız memnunsunuz ben hiç maceraya kalkışmıyım, zahmet olmazsa sen banada yolla hangi markanınkini kullanıyosanız, elime ulaştıktan sonra kafama takılan bişey olursa sorarım sizlere, valla çok rahatladım çok mutlu oldum bu sayfayı keşfettiğime

Kusura bakmayın bütün yazıları okuma fırsatım yok belki soruma cevap verilmiştir ama göremedim. Acaba bu keratini nerden ve kaça alabiliyoruz?

Kusura bakmayın bütün yazıları okuma fırsatım yok belki soruma cevap verilmiştir ama göremedim. Acaba bu keratini nerden ve kaça alabiliyoruz?

güzelim kılıçbalığıyla irtibata geçiyoruz ya o sana markayı söyler sen alırsın ya da hesap numarasını öğrenirsin parasını yatırırsın o sana kargolar, şahsen ben bana da yollamasını rica ettim

Şu Erzurum meselesi beni çok gerdi kızlar delirmek üzereyim artık... Keratinleir eline ulaşanlar sizin adınıza sevindim... Ben şimdi sinir ve stresimi atmak üzere kendimi Beşiktaş kıyılarına vurmaya gidiyorum... İstanbul'da vapurla karşıdan karşıya geçen varsa size yüzgeçlerimi sallarım:KK1::KK1::KK1:

Şu Erzurum meselesi beni çok gerdi kızlar delirmek üzereyim artık... Keratinleir eline ulaşanlar sizin adınıza sevindim... Ben şimdi sinir ve stresimi atmak üzere kendimi Beşiktaş kıyılarına vurmaya gidiyorum... İstanbul'da vapurla karşıdan karşıya geçen varsa size yüzgeçlerimi sallarım:KK1::KK1::KK1:

benim dun gelmis ama bizi bulamamislar neyse bugun kocam gidip teslim almiss...

kızlar keratinim böğrümde hala yapamadım 200 derecelık duzlestrıcıyle rıske gıremedım bır kac gune duzlestırıcı alıp yapıcam ama ıcımde gıdıyor bır an once yapmak ıcın:KK43:(((

$IMG_0415.jpg $Fotoğraf1176.jpg $Fotoğraf1173.jpg

Kızlar bugün elime ulastı keratinim ve hemen yaptım. öncelikle kullandığım nude şampuanla güzelce yıkadım sonrasında kılıçbalığının ilk sayfasında yazmış olduğu tüm maddeleri uygulayrak işlemi bitirdim..

Akşam üzeri ise üzerinden tekrar fönü geçtim. 2 gün sonra yıkayacağım. ben keratini sanırım az sürdüm. tek başıma yapmanın dezavantajlarını yaşadım. arka kısımlarda çok zorlandım. sürerken gözlerim yandı ama aşırı bir tepkime olmadı. aşırı bir duman da çıkmadı. ben daha önce yaptırmış biri olarak kuaförde de duman öyle aman aman çıkmamıştı.

Şimdi sabırsızlıkla yıkayacağım günü bekliyorum.

2. ve 3. resimi evde tek olduğum için ancak böyle çekebildim. İlk resim bitmiş hali ve eşim çektiği için düzgün oldu.

Keratinim geldi teşekkür ederim. Artık içim rahat saçımın fönü bozulursa hemen uygulayabileceğim kaynağım var.

Eki Görüntüle 299815 Eki Görüntüle 299816 Eki Görüntüle 299817

Kızlar bugün elime ulastı keratinim ve hemen yaptım. öncelikle kullandığım nude şampuanla güzelce yıkadım sonrasında kılıçbalığının ilk sayfasında yazmış olduğu tüm maddeleri uygulayrak işlemi bitirdim..

Akşam üzeri ise üzerinden tekrar fönü geçtim. 2 gün sonra yıkayacağım. ben keratini sanırım az sürdüm. tek başıma yapmanın dezavantajlarını yaşadım. arka kısımlarda çok zorlandım. sürerken gözlerim yandı ama aşırı bir tepkime olmadı. aşırı bir duman da çıkmadı. ben daha önce yaptırmış biri olarak kuaförde de duman öyle aman aman çıkmamıştı.

Şimdi sabırsızlıkla yıkayacağım günü bekliyorum.

2. ve 3. resimi evde tek olduğum için ancak böyle çekebildim. İlk resim bitmiş hali ve eşim çektiği için düzgün oldu.

kankamı sürece dahil etmem farz oldu desene, tatlım bende ense düzleşmesi var kronik boyun ve el kol ağrılarına neden oluyo arkaları hiç yapamam

kızlar keratinim böğrümde hala yapamadım 200 derecelık duzlestrıcıyle rıske gıremedım bır kac gune duzlestırıcı alıp yapıcam ama ıcımde gıdıyor bır an once yapmak ıcın:KK43:(((

200 derece yüksek bi sıcaklık mı düşük bi sıcaklık mı keratin uygulaması için?

bikaç sorum daha olucak :)
1-İlk sayfada "Bu benim 2. bakımım oluyor, ilkini geçen hafta başarılı bir biçime uygulamıştım." demiş kılıçbalığı, bu bakımı her hafta yapmamız mı gerekiyo yoksa yıpranma derecesine göre mi? yani bi arkadaşım bi kere yaptırdım 4 ay kullandım demişti aralarda yaptırmamış bişey, benim saçım baya bi Allahlık her ay tekrarlamam saçımı yorarmı yoksa iyimi gelir
2- Uygulamadan önce sülfatsız şampuanla saçımızı yıkıcazya, bu şampuan nude mudur? bi çoğunuz memnunsunuz sanırsam

bu sorulara defalarca cevap verilmiş olabilir ama işyerinde okuduğum için tüm sayfaları okuyamadım affola

X