- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.381
İnşallah canım...tamam canım sağ olasın , perşembe günü gelir inş sorun olmayacaktır.
Tatlım benim için kargo hangisi olursa olsun değişmez fakat yurtiçi kargo bılıyosun tc ıle yada ısımle kayıt yapıyor adımı söylediğin anda kendılerınde kayıtlı adresı kolay olsun dıye dırek tickliyorlar kaç kere söyledım onlara şunu düzeltın dıye yıne aynı hatayı yapıp yanlış adresıme kargo yolluyorlar adresın numara ksıımları hatalı yani umarım böyle bı hata yapmazlar aklında olursa söylersen sevınırım canım....
ellerine sağlık bebişim.
Tamam tatlım not ettim şimdi... Özellikle adres konusuna değineceğim...
Bastırmaya gerek yok tatlım, eklemeleri karşılıklı taktıktan sonra 80 derece düzleştirici ile ısıtıyorsun yapışıyor birbirine Tabii bunu devlet sırrı gibi sakladıkları veya bilmedikleri için takılan kaynaklar 3 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyor...aa canım onu bende araştırmıştım bır ara uygulanması felan sanki tek başına zor gibi bıraz bastırmak gerekıyodu benım saçalr aşırı gür olunca pek araştırmadım da uzun olması konusunda düşünebılırım bende bıze de yorum yaparsın dimi:)
benım çıtçıtlara krepe atınca bırdaha açamadım bır tanesını nasıl açabılırım bilen var mı dostlar ?
Çıtçıtı ıslat şampuanla, sonra durulayıp kremle, en ince tarakla saçın en ucundan başlayarak tara, beceremezsen bana gönder açarım ben...
Nude canım, nemlendirici olanından al bence...sülfatsız sampuan alıcamda watsondan ne alcamı bilmiyom ama bi sölermisinizz lütfen..
KılıçBalığı selam :)
Şimdi elinde bir arkadaşın almadığı ekstra bir tane keratin kalmış sanırım? Eğer öyleyse o keratine talibim ben :)
Kaç tane kaldı bilmek istemezsin... Olur canım sanada göndereyim benim içinde çok makbule geçer yoksa elimde kalacak bunlar... Bilgileri atıyorum...