Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tamam canım sağ olasın , perşembe günü gelir inş sorun olmayacaktır.
İnşallah canım...

Tatlım benim için kargo hangisi olursa olsun değişmez fakat yurtiçi kargo bılıyosun tc ıle yada ısımle kayıt yapıyor adımı söylediğin anda kendılerınde kayıtlı adresı kolay olsun dıye dırek tickliyorlar kaç kere söyledım onlara şunu düzeltın dıye yıne aynı hatayı yapıp yanlış adresıme kargo yolluyorlar adresın numara ksıımları hatalı yani umarım böyle bı hata yapmazlar aklında olursa söylersen sevınırım canım....
ellerine sağlık bebişim.:KK19:

Tamam tatlım not ettim şimdi... Özellikle adres konusuna değineceğim...

aa canım onu bende araştırmıştım bır ara uygulanması felan sanki tek başına zor gibi bıraz bastırmak gerekıyodu benım saçalr aşırı gür olunca pek araştırmadım da uzun olması konusunda düşünebılırım bende bıze de yorum yaparsın dimi:)
benım çıtçıtlara krepe atınca bırdaha açamadım bır tanesını nasıl açabılırım bilen var mı dostlar ?
Bastırmaya gerek yok tatlım, eklemeleri karşılıklı taktıktan sonra 80 derece düzleştirici ile ısıtıyorsun yapışıyor birbirine :KK1::KK1::KK1: Tabii bunu devlet sırrı gibi sakladıkları veya bilmedikleri için takılan kaynaklar 3 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyor...

Çıtçıtı ıslat şampuanla, sonra durulayıp kremle, en ince tarakla saçın en ucundan başlayarak tara, beceremezsen bana gönder açarım ben...

sülfatsız sampuan alıcamda watsondan ne alcamı bilmiyom ama bi sölermisinizz lütfen..
Nude canım, nemlendirici olanından al bence...

KılıçBalığı selam :)
Şimdi elinde bir arkadaşın almadığı ekstra bir tane keratin kalmış sanırım? Eğer öyleyse o keratine talibim ben :)

Kaç tane kaldı bilmek istemezsin... Olur canım sanada göndereyim benim içinde çok makbule geçer yoksa elimde kalacak bunlar... Bilgileri atıyorum...

salıdan önce kargo olmasın da ne zaman yaparsan yapabilirsin yurtiçi kargo demişsin, ne olurrr mailimde yazdığım şube teslimine yolla çünkü belirtmeyince aynı semtte uzak şubelere yolluyorlar, çok sağol şimdiden.

Merhaba Kılıcbaligi,
Brezilya fönü konusundaki aydinlatici bilgilerin icin sonsuz tesekkurler. Forumda cevabini bulamadigim bir sorum olacak.
"Bir kere normal şampuanla yikarsaniz o kadar sorun olmaz ama fonun omru yari yariya azalir" demissin. Bir kere sacimi Elidor'la yikadim. Simdi sacim elektriklendi, dalgalandi. Sorum şu:
Bir kere normal şampuanla yikamak ömrünü yariya indirir mi, yoksa sürekli normal şampuanla yikamak mi ömrünü yarıya indirir?

Cok korkuyorum bozuldu mu acaba fönüm? Eskisi gibi düz olmasi icin ne yapabilirim?

Ilgin için simdiden tesekkurler.
Sevgiler.

Merhaba Kılıcbaligi,
Brezilya fönü konusundaki aydinlatici bilgilerin icin sonsuz tesekkurler. Forumda cevabini bulamadigim bir sorum olacak.
"Bir kere normal şampuanla yikarsaniz o kadar sorun olmaz ama fonun omru yari yariya azalir" demissin. Bir kere sacimi Elidor'la yikadim. Simdi sacim elektriklendi, dalgalandi. Sorum şu:
Bir kere normal şampuanla yikamak ömrünü yariya indirir mi, yoksa sürekli normal şampuanla yikamak mi ömrünü yarıya indirir?

Cok korkuyorum bozuldu mu acaba fönüm? Eskisi gibi düz olmasi icin ne yapabilirim?

Ilgin için simdiden tesekkurler.
Sevgiler.

Bir kere normal şampuanla yıkamak ömrü yarıya indirir, zaten alıntı yazdığın yerde yazmışım... Ben bu konuda kıstas değilim, hep söylüyorum çünkü saçlarım düz normal şampuanla yıkasam bile kabarmaz ve dalgalanmaz o yüzden sizin daha dikkatli olmanız lazım... Eğer kullanmıyorsan saç kremi kullanmaya başla ve parfümerilerde satılan kabarma önleyici silikonlu serumlardan al, zaten farkı görürsün saçların daha uysal olacak...Bunun dışında başka bir şey yapamazsın canım...

bnm annemın bır arkadası yaptırmıs bu uygulamayı suresı dolunca sacları cok cok kotu olmus :s ben korktum oyuzden

Korkacak bir şey yok... Genellikle insanlar brezilya fönü yaptırdıkları süre içerisinde saçlarının ipek gibi yumuşacık, parlak ve tok haline alıştıktan sonra geri dönüş yaşadıklarında suçu brezilya fönüne atıyorlar ama halbuki fönün etkisi geçtikten sonra ortaya çıkan şey saçlarının orjinal hali oluyor... Mesela ben, fönün etkisi geçtikçe saçlarımı topladığımda bir tekir kedi kuyruğu gibi incecik görünen saçlarımdan rahatsız olmaya başladım, halbuki saçlarımın doğal hali bu:KK1::KK1::KK1: Uygulama yaptıktan sonra ise her biri saç teli kalınlığım 2-3 katına ulaşınca saçlarım 2 misli gür görünüyor, gelde brezilya fönünden vazgeç...

benımkılerıde kalınlaştırdı bu fön tek kötu yanı bence bu yani halat old benımkıler yaa :KK43:
ama öyle ymuşak oluyorki vazgeçemıyorm bırde çabuk kuruyor hemencik. gözlerimi yakmasa ben her hafta yaparım alıştım artık ama çok yanıyo gözlerim.
ben o çıtçıtın ısıyla yapıştırıldığını bilmiyordm öğrendiğim ıyı oldu canım bırazcık kısa olanından bikaç tane uzaması için almayı düşünyorum geldımı senınkıler ?
şampuana gelince ben bı ara glıss kullandım eskıden saçıma çok ıyı gelırdı ama brezılayadan dolayı sanırım fayda etmedı ve bırazcık bozdu öyle tamamen bozmyor zaten ama diplerin sanki daha çabuk bırakıyor kendını bunu hissedersın zaten sonra nude a devam ettım.
bu fönün saçı çok kötu yaptığını felan yazanlar söyleyenler oluyor çevremdede ama ben hep bunun yanlış uygulamadan olduğunu düşünüyorum misal;
ilk yaptığımda saçımı düzleştirmedım ve dümdüz hale getırmeden keratını surdum.öylece ustunden presle geçtim e noldu saçımın uçlarında hafif kıvrık olan kısım aynen öyle düzleşince bir hafta sonra yumak kıvamında kaldı. balığım tekrar yap düzelir dedi ince tarakla utarayarak yapınca gördüm ki sorun yapış şeklindeymiş.
ayrıca ısı konusunda bazı arkadaşların saçı 230derece yapmadan düzelmiyormuş ama ben hep 200le yaptım saçım kalın telli.230 yapsam o röflelerim elimde kalırdı sanki. yani saç düzelsin yeter tabi düz ise saçınız o zaman kendınız ayarlayacaksınız. yaptıktan sonra saçımın çok yıpranan kısımları erkek kılı gibi döküldü ama bnu föne bağlamıyorum. yeni keratinlerimiz gelsınde yeni bi uygulamaya başlicam..:KK76:

benımkılerıde kalınlaştırdı bu fön tek kötu yanı bence bu yani halat old benımkıler yaa :KK43:
ama öyle ymuşak oluyorki vazgeçemıyorm bırde çabuk kuruyor hemencik. gözlerimi yakmasa ben her hafta yaparım alıştım artık ama çok yanıyo gözlerim.
ben o çıtçıtın ısıyla yapıştırıldığını bilmiyordm öğrendiğim ıyı oldu canım bırazcık kısa olanından bikaç tane uzaması için almayı düşünyorum geldımı senınkıler ?
şampuana gelince ben bı ara glıss kullandım eskıden saçıma çok ıyı gelırdı ama brezılayadan dolayı sanırım fayda etmedı ve bırazcık bozdu öyle tamamen bozmyor zaten ama diplerin sanki daha çabuk bırakıyor kendını bunu hissedersın zaten sonra nude a devam ettım.
bu fönün saçı çok kötu yaptığını felan yazanlar söyleyenler oluyor çevremdede ama ben hep bunun yanlış uygulamadan olduğunu düşünüyorum misal;
ilk yaptığımda saçımı düzleştirmedım ve dümdüz hale getırmeden keratını surdum.öylece ustunden presle geçtim e noldu saçımın uçlarında hafif kıvrık olan kısım aynen öyle düzleşince bir hafta sonra yumak kıvamında kaldı. balığım tekrar yap düzelir dedi ince tarakla utarayarak yapınca gördüm ki sorun yapış şeklindeymiş.
ayrıca ısı konusunda bazı arkadaşların saçı 230derece yapmadan düzelmiyormuş ama ben hep 200le yaptım saçım kalın telli.230 yapsam o röflelerim elimde kalırdı sanki. yani saç düzelsin yeter tabi düz ise saçınız o zaman kendınız ayarlayacaksınız. yaptıktan sonra saçımın çok yıpranan kısımları erkek kılı gibi döküldü ama bnu föne bağlamıyorum. yeni keratinlerimiz gelsınde yeni bi uygulamaya başlicam..:KK76:

Aynen öyle yazmaya üşendim... Kuzum benim saçları ben daha dün sipariş verdim, ayın 29 veya 30'u gibi elimde olacak eğer deneyip memnun kalırsam aynı satıcıdan sanada sipariş veririz, ben ebaydan aldım ups ile gelecek, sadece saç oldukları için herhalde gümrüğe takılmazlar diye tahmin ediyorum... Bakalım... Zaten saçlar gelsin uygulamayı paylaşırım sizinle eğer alıp yapmaya değecek kadar kullanışlı ve kalıcı ise tavsiye ederim...

Canım bende zaten yarın şehir dışına çıkıyorum Salı günü döneceğim, eğer sıkıntı olmayacaksa herkese Salı günü kargo yapmak benim için daha uygun... Ne diyorsunuz kızlar Salı kargo yapmam sizin için uygun mu diğer türlü kargo işi anneme kalacak benimde içime sinmeyecek...

Canım benim için salı uygundur. Hakkını helal et.

balığım tabiki uygun salı günü yollaman.ay birde bi sorum var canım avonun şu krem jölesi var ya keratınden sonra onu kullanabılırmıyım yada jole sprey köpük falan kullanabılıyormuyuz topluca sorayım:)

balığım tabiki uygun salı günü yollaman.ay birde bi sorum var canım avonun şu krem jölesi var ya keratınden sonra onu kullanabılırmıyım yada jole sprey köpük falan kullanabılıyormuyuz topluca sorayım:)

o jöle bozuyor keratını cnm tecrubeyle sabittir. eğer almadıysan sana akat ın yeşil renkli köpüğünü önerıırm. saçı jöle gibi sertleştirmıyor ama tutuş gücü çok ıyı. yıkandığında ise ele yumuşacık gelıyor kullanınca anlayacaksınız. Akat gardi yeşil renkli köpük. moru var onu önermıyorum.

kızlar ben bişi sorcam kafam allak bullak oldu ben keratin siparişimi verdim, bütün bu yazıları okudum yapmaya karar verdim ama sorun şu bi yakınım kuaför, benim saçlarım belime kadar ve platin sarısı bana dedi ki sen evde yapamazsın kesinlikle saçın yanar ve saçını platinden bakıra döndürür:KK43: napçaaam ben:KK43:

aramızda saçı platın olanlar vardı ben ilk yaptığımda saçım sarıydı kimsenın saçı bakıra dönmedi aksine bız daha küllü bi renk yaptığı ve parlattığı için hayran kaldık keratine. kendi kullandığı keratının markasını merak ettım içimizde bakır yapmak ısteyen varsa kullanır babında yani :)
hiç korkma canım renk değişimi hiç olmaz demiyorum mutlaka oluyor ama yanı bariz bi renk değişimi değil bu genelde küllü bir renge dönüyor saçtaki turunculuğu alıyor aksine. kılıcbalığının saçı da platine yakın bir sarı önceki sayfaalrda resmınıde paylaştı bız görmedık hiç bakırlık felan... keratin siparişi verenler rica edıyorum keratin aldıktan sonra can sıkıcı yorumlardan kaçınalım balık gerçekten çok uğraşıyor ve hiçbir çıkarı yok maddi manevi yapılan en küçük olumsuz yorum onu üzüyor bizde üzülüyoruz emek veripte üzülüğü için ki daha öncesınde çok üzüldü ama gene de bize yardım etmeye çalışıyor memnun kalmayan arkadaşlarda burdan yazsın elimde keratin var satmak ıstıyorum diye. alan çıkar elbet.

Canım benim için salı uygundur. Hakkını helal et.

Helal olsun, sende helal et tatlım...

kılıçbalığı sana özel mesaj attım canım,bakıp bana dönebilirsen çok sevinirim...:21:

Yazdım canım, lütfen sende almak istiyorum deyip kaçma olur mu...

O tarz şeyler saçı bozuyor canım daha öncede yazdım selectivin bir spreyi var, onun adını yazarım sana ondan alırsın ben bukle vs için kullanıyorum memnun kaldım, saçı bozmuyor...

o jöle bozuyor keratını cnm tecrubeyle sabittir. eğer almadıysan sana akat ın yeşil renkli köpüğünü önerıırm. saçı jöle gibi sertleştirmıyor ama tutuş gücü çok ıyı. yıkandığında ise ele yumuşacık gelıyor kullanınca anlayacaksınız. Akat gardi yeşil renkli köpük. moru var onu önermıyorum.

Benim köpükle pek işim olmadığı için denemedim ama bunu listeye ekleyeyim...

canim benim benim evin yaninda aras kargo var o olursa coook iyi olur ama yurt ici kargo olursa
teslim edilecek subeyi bileyimki kocami oraya gondereyim...

Canım, yurtiçi hariç hiç bir kargo şirketi sıvı taşıma yapmıyor, yani yurtiçide yapmıyor aslında ama beni tanıdıkları için kabul ediyorlar...Şubeyi haber veririm sana merak etme...

kızlar ben bişi sorcam kafam allak bullak oldu ben keratin siparişimi verdim, bütün bu yazıları okudum yapmaya karar verdim ama sorun şu bi yakınım kuaför, benim saçlarım belime kadar ve platin sarısı bana dedi ki sen evde yapamazsın kesinlikle saçın yanar ve saçını platinden bakıra döndürür:KK43: napçaaam ben:KK43:

Benim saçlarımda platin sarı, tam tersi saç rengimi inanılmaz güzelleştirdi hatta o kadar parlattı ki daha bile açık durdu ama forumun ilk zamanlarında organics firmasının aylık keratinin kullanan bir arkadaş saçının platinden bakıra döndüğünü yazmıştı, belki ürüne göre değişebiliyordur bizimkinde böyle bir şey yok...Bunun dışında inan bana senin kendi kendine saçını yakma ihtimalin, bir kuaförün saçını yakma ihtimalinden düşük, bilemiyorum ben kendi işini kendi görüp eşşeğini sağlam kazığa bağlayanlardanım...

aramızda saçı platın olanlar vardı ben ilk yaptığımda saçım sarıydı kimsenın saçı bakıra dönmedi aksine bız daha küllü bi renk yaptığı ve parlattığı için hayran kaldık keratine. kendi kullandığı keratının markasını merak ettım içimizde bakır yapmak ısteyen varsa kullanır babında yani :)
hiç korkma canım renk değişimi hiç olmaz demiyorum mutlaka oluyor ama yanı bariz bi renk değişimi değil bu genelde küllü bir renge dönüyor saçtaki turunculuğu alıyor aksine. kılıcbalığının saçı da platine yakın bir sarı önceki sayfaalrda resmınıde paylaştı bız görmedık hiç bakırlık felan... keratin siparişi verenler rica edıyorum keratin aldıktan sonra can sıkıcı yorumlardan kaçınalım balık gerçekten çok uğraşıyor ve hiçbir çıkarı yok maddi manevi yapılan en küçük olumsuz yorum onu üzüyor bizde üzülüyoruz emek veripte üzülüğü için ki daha öncesınde çok üzüldü ama gene de bize yardım etmeye çalışıyor memnun kalmayan arkadaşlarda burdan yazsın elimde keratin var satmak ıstıyorum diye. alan çıkar elbet.

Eline sağlık canım...Yani ürün hakkında iyi veya kötü yorumda bulunabilirsiniz tabii, neticede ben imal etmiyorum ama kalkıpda yok 10 ml eksik 5 ml fazla muhabbeti yapılırsa hele hele geçen seferki gibi 0.5 lik şişenin 200 ml olduğunu sanıp bu keratin şişenin yarısına geliyor bana 100 ml göndermişsin ben 250 istedim diye iddia eden olursa bu kez toptan kalbini kırarım... 0.5 litre=500 ml yarısı 250 ml eder... henüz şişeleri almadım yarın 0.5 veya 0.33 lük şişe alıp hızla paylaşım yapacağım... Bu arada biraz önce döndüm, hemen foruma girdim ne var ne yok diye...

Birde son bir şey, aranızda herhalde kim olduğumu merak eden arkadaşlar var, özelden banada keratin gönderir misin diye sorup hesap numarası isim alıp inzivaya çekilen arkadaşlar cidden ilginçsiniz...

X