Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

o jöle bozuyor keratını cnm tecrubeyle sabittir. eğer almadıysan sana akat ın yeşil renkli köpüğünü önerıırm. saçı jöle gibi sertleştirmıyor ama tutuş gücü çok ıyı. yıkandığında ise ele yumuşacık gelıyor kullanınca anlayacaksınız. Akat gardi yeşil renkli köpük. moru var onu önermıyorum.
ciddimisin canım?ben akatın morunu kullanıyodum baya ıyı gıbıydı ama köpuk konusunda baska deneyımım yok demekkı yesılı daha ıyıymıs ondan alırım o zaman canm.cunku masa yaparsam kopuksuz tutmuyor sacımda ondan arayısa gırdım bırde.osgecim bırde 200 derecelık duzlestrcı kulandım demıssın benımde 200 e kadar ısınıyor balıkcıgım olmaz demıstı onla sactan saca degısıyormu acaba durum ya.ama ben rıske gırmeyeyım degılmı genede daha yuksek ısı kullanayım dıyorum.bıldıgınız ındırımde duzlestırıcıler varmı şöyle gayet uygun ama 230 dereceye cıkabılen:))))))))))))))

[merhaba paylaşım için tşkler bu keratini netten biraz baktım keratin therapy die geçior bu olur mu marka vermediğinizi biliorum ama biraz yardımcı olursanız sevinirm

ciddimisin canım?ben akatın morunu kullanıyodum baya ıyı gıbıydı ama köpuk konusunda baska deneyımım yok demekkı yesılı daha ıyıymıs ondan alırım o zaman canm.cunku masa yaparsam kopuksuz tutmuyor sacımda ondan arayısa gırdım bırde.osgecim bırde 200 derecelık duzlestrcı kulandım demıssın benımde 200 e kadar ısınıyor balıkcıgım olmaz demıstı onla sactan saca degısıyormu acaba durum ya.ama ben rıske gırmeyeyım degılmı genede daha yuksek ısı kullanayım dıyorum.bıldıgınız ındırımde duzlestırıcıler varmı şöyle gayet uygun ama 230 dereceye cıkabılen:))))))))))))))

balık öyle dıyorsa öyledır canım ama 230 dereceyı kaldıramayacak saça da 230u basarsan elinde kalır o saçlar tabıkı keratın ısının verdiği zararı önluyor yınede işlem sonunda çoğu kişinin saçında kırıklar oluşmuş bu bende olmadı benım saçıma yetti o derece ama senın saçın nasıl olur bılemem yıpranmış saçta keratın saça daha kolay tutunuyot bunuda belırtmek ısterim benımkı felaketti..

1= bu keratinli işlemi her banyodan öncemi yapılcak ?
2=yoksa 1 kez yapıp bırakıldıkdan sonra hep saçlarım düz mü olucak birdaha yapmam gerekiyomu bu işlemi?
3=keratin kozmetik mağazalarında falan satılmıyor mu ?
4= bu işlemi yapdkdan sonra saçların düz şekilde nekdr durabiliyor
5= bu keratin nekdr ? cok soru sordum :) cevaplarsanız süper olur kızlar

balık öyle dıyorsa öyledır canım ama 230 dereceyı kaldıramayacak saça da 230u basarsan elinde kalır o saçlar tabıkı keratın ısının verdiği zararı önluyor yınede işlem sonunda çoğu kişinin saçında kırıklar oluşmuş bu bende olmadı benım saçıma yetti o derece ama senın saçın nasıl olur bılemem yıpranmış saçta keratın saça daha kolay tutunuyot bunuda belırtmek ısterim benımkı felaketti..

Canım çok yıpranmış bölgelere bende 230 uygulamıyorum genelde 210 derece civarı tutuyorum ama sağlam kısımlara 230 lütfen... Az ısı uygulandığında işlem tutmayabiliyor çünkü...Herkes kendi saçını tanır ona göre uygulama yapın...

balığım sana erkek adresı hesap nosu felan mı açtırsak napsak := ) :KK9:

İyi fikir aslında:)

1= bu keratinli işlemi her banyodan öncemi yapılcak ?
2=yoksa 1 kez yapıp bırakıldıkdan sonra hep saçlarım düz mü olucak birdaha yapmam gerekiyomu bu işlemi?
3=keratin kozmetik mağazalarında falan satılmıyor mu ?
4= bu işlemi yapdkdan sonra saçların düz şekilde nekdr durabiliyor
5= bu keratin nekdr ? cok soru sordum :) cevaplarsanız süper olur kızlar

Canım binlerce mesaj yazıldı çizildi bu konu hakkında mesajları okusan keşke...

1- Saçın durumuna göre 4-6 ayda bir uygulama yapılır benim saçlarım yanık olduğu için ben arka arkaya bir kaç uygulama yaptım
2- Bir kere uygulama yapıldıktan sonra duruma göre 4 ay civarı düz kalır
3- Kozmetik mağazalarda satılmaz
4- Duruma göre ilk uygulamada 2-4 ay, ikinci ve sonraki uygulamalarda kalıcılık artar 6 ay civarı diyelim
5- Markaya göre fiyatları değişir

Kızlar keratinleri kargoladım yarın itibarı ile ellerinize ulaşmaya başlar artık... Bu seferki keratin bana biraz daha sıvı geldi nedense, sanki diğer kullandıklarımız daha katıydı birde diğer kullandığımız çikolatalının rengi daha koyuydu bu seferki daha açık renk... Gerçi biz ürün çıkar çıkmaz alıp denemiştik belki geliştrime yapmışlardır... Bunun dışında Irmaky sana çilekli gönderdim konuştuğumuz gibi, bakalım çileklisi nasılmış... Ben perşembe uygulama yapacağım kızlar :) Saçlarımda gelmek üzere yepyeni samur saçlı bir kılıçbalığı olacağım:KK1::KK1::KK1:

balıkcım sanırım keratınlerımız yola cıkmıstır:)ellerıne kollarına saglık canım hakkını helal et çok yorduk seni.uygulamayı yaptıktan sonra bol bol paylasırız artık fotograflarımızı burda:KK64::KK64::KK64::KK64:

balıkcım sanırım keratınlerımız yola cıkmıstır:)ellerıne kollarına saglık canım hakkını helal et çok yorduk seni.uygulamayı yaptıktan sonra bol bol paylasırız artık fotograflarımızı burda:KK64::KK64::KK64::KK64:

Telefonlarınıza sms gelmedi mi kuzum? Özellikle sms ihbarlı yaptırdım yoksa burdan tek tek takip numarası yazmak zorunda kalacağım kabus gibi... Hakkım helal olsun, sizde helal edin...Şu aklımdaki işlemleri yaptıktan sonra bende foto paylaşacağım :KK1::KK1::KK1:
Çoook heyecanlıyım çok :)

Kızlar keratinleri kargoladım yarın itibarı ile ellerinize ulaşmaya başlar artık... Bu seferki keratin bana biraz daha sıvı geldi nedense, sanki diğer kullandıklarımız daha katıydı birde diğer kullandığımız çikolatalının rengi daha koyuydu bu seferki daha açık renk... Gerçi biz ürün çıkar çıkmaz alıp denemiştik belki geliştrime yapmışlardır... Bunun dışında Irmaky sana çilekli gönderdim konuştuğumuz gibi, bakalım çileklisi nasılmış... Ben perşembe uygulama yapacağım kızlar :) Saçlarımda gelmek üzere yepyeni samur saçlı bir kılıçbalığı olacağım:KK1::KK1::KK1:
ay bende tam kulagını cınlatıyodum canım cok cok tesekkurler sekerim bende samur saclarımı burda paylasıcam uygulamadan sonra:)yarın hemen maske,ince dişli tarak falan alıp alet edevatlarımıda tamamlayayım barı.:21:

Keratin Complex
Keratin Bakım Şampuanı 400ml/13.5oz
Keratin Care Shampoo
Keratin proteini özleri ile zenginleştirilmiş şampuan
Sağlıklı saçın değerli besinlerini yok etmeden yumuşak şekilde temizler
Bakım ömrünü uzatır
Kalıcı bir koruma sağlayan, bulaşmayan, hafif yağların karışımı ile yüklüdür
Günlük kullanım için düşük pH-değeri içerir
Saçları temizlenmiş ve sağlıklı bırakır
Kuru, yıpranmış ve aşırı kimyasal işlem görmüş saçlar için idealdir.
Sodyum Klorür içermez.
Bizim Fiyatımız(YTL):
TL
51 .00
(internette bi sitede baktm bu keratn sizin dedğiniz olan mı acaba canm )

Telefonlarınıza sms gelmedi mi kuzum? Özellikle sms ihbarlı yaptırdım yoksa burdan tek tek takip numarası yazmak zorunda kalacağım kabus gibi... Hakkım helal olsun, sizde helal edin...Şu aklımdaki işlemleri yaptıktan sonra bende foto paylaşacağım :KK1::KK1::KK1:
Çoook heyecanlıyım çok :)
gelmedi canım yarın gelr herhalde.hakkımız varsa helal olsun fedakar balıgımız:KK71::KK54:

keratinleri sizmi gönderiyorsunuz canm bu konuda bilgi alabilirmiyim .?

Keratin Complex
Keratin Bakım Şampuanı 400ml/13.5oz
Keratin Care Shampoo
Keratin proteini özleri ile zenginleştirilmiş şampuan
Sağlıklı saçın değerli besinlerini yok etmeden yumuşak şekilde temizler
Bakım ömrünü uzatır
Kalıcı bir koruma sağlayan, bulaşmayan, hafif yağların karışımı ile yüklüdür
Günlük kullanım için düşük pH-değeri içerir
Saçları temizlenmiş ve sağlıklı bırakır
Kuru, yıpranmış ve aşırı kimyasal işlem görmüş saçlar için idealdir.
Sodyum Klorür içermez.
Bizim Fiyatımız(YTL):
TL
51 .00
(internette bi sitede baktm bu keratn sizin dedğiniz olan mı acaba canm )

Bu şampuan canım... Keratin teratment olarak arat...

keratinleri sizmi gönderiyorsunuz canm bu konuda bilgi alabilirmiyim .?
yok canım kılıcbalıgı yolluyor ne konuda bılgı ıstoyorsun elmzden gelenı cevaplayalım gercı balık buralarda o daha ıyı bılıyor keratınle ılgılı mevzuları canm

aaa inanmıyorum buyuk gun geldi mi yani =) çok heyecanlandım. kılıçbalığı öncelikle cesaretin, paylaşımcılığın fedakarlıgın ıcın cok cok cok tesekkur ederım.. benimde kuaforlere hıc ınancım guvenım yoktu bnu yapmak ıstedım sonrada karsıma keratın sorunsalı cıkmıstı ama sen hepsını hallettin ben de diim herkes gibi hakkını helal et..=) bu arada bidaha alım yapmıcam bu son demıstın ya sonra kendı kendımıze almamız ıcın marka vs. bılgısı verır mısın msj olarak haa unutuyordum saçlarına kavuşmanı ve kaynağını yapmanı dört gözle bekliyorum inşallah cok cok guzel olur yine öncü olursun=)

X