- 22 Aralık 2010
- 1.070
- 3
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.341
ay ne yapıcaz boyle kızlar bekle bekle daral geldı 4 eksıgımız var nasıl yapsakkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne yapıcaz boyle kızlar bekle bekle daral geldı 4 eksıgımız var nasıl yapsakkı
ay ınanmıyorum ya asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık.o zaman bızden bırı vazgecsın ha ha haaaaaaaaaaaaAmaaannn kafa kalmadı 4 değil 3, zaten 4 eksik kalsa otomatikman bir şişe eksiltmemiz problemi çözüyordu hahahaha
Durum şu 3 kişi eksiğimiz veya 1 kişi fazlamız var
ay ınanmıyorum ya asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık.o zaman bızden bırı vazgecsın ha ha haaaaaaaaaaaa
bebişim sen olmaz o hiiiiiiiiiiiç öyle kotu sakalar yapıp kalbımıze ındırmeTabii tabii özellikle o vazgeçen kişi ben olayım :)
bebişim sen olmaz o hiiiiiiiiiiiç öyle kotu sakalar yapıp kalbımıze ındırme
Benim çilekliye ortak çıktın bakıyorum, yarı yarıya kırışırız madem Yok olmamış allahtan biz alıştık dedi adam Rezillik diz boyu... Kızlar hala sipariş veremedim gülüyorum artık...Sağa sola haber salın bari, isteyen var mı, yoksa bu iş böyle uzar gider... Benim taraftan kızlardan biride caydı ordanda açığımız var...
ya kimmiş onlar bize verin onları yetti gari artıkehehehe kırışırız valla balığım ya oflamaktan puflamaktan cinnet geldi , ne diyeceğimi şaşırdım , sert çıkmayayım diyorum ama olmuyo gerçekten özürü hakediyoruz , insanın sorumluluğunu bilmesi lazım.. e oldu perşembe , araya girdi yine haftasonu ... e 3,5 kişi değiliz ki 15 kişi varız hepimiz 3 kişi için kaç gündür bekliyoruz...
ehehehe kırışırız valla balığım ya oflamaktan puflamaktan cinnet geldi , ne diyeceğimi şaşırdım , sert çıkmayayım diyorum ama olmuyo gerçekten özürü hakediyoruz , insanın sorumluluğunu bilmesi lazım.. e oldu perşembe , araya girdi yine haftasonu ... e 3,5 kişi değiliz ki 15 kişi varız hepimiz 3 kişi için kaç gündür bekliyoruz...
Canım biz adını yazdırıp ortadan yok olanları kastediyoruz zaten, sen kendin için en doğru olanı yaptın:13:Evet özellikle ben çok istediğimi belirtmiştim sürekli de yazmıştım hatta sana bir ay önce falan eğer o süre zarfında hemen alınsaydı ben de katılacaktım paramı da ayarlamıştım çünkü.Ben saçımın aşırı derecede kıvırcık olduğunu (afro saç) belirtmiştim.Bir arkadaş da bana kendim yapmamam gerektiğini güzel olamayacağını söyledi yani dümdüz bir hal olmazmış fırsat sitelerinden alırsam daha memnun kalacağımı belirtti.O zaman öyle yapayım ben de dedim.Daha tam olarak karar bile vermemiştiniz çünkü o yüzden listeye adımı yazdırmadım sizi zor durumda bıraktığımı düşünmüyorum.Adımı yazdırsaydım oraya alırdım zaten.Çok istekliydim aslında alayım kendim yapayım evde diye ama sonra düşününce hakikaten kendim yapamazdım saçım bir de uzun benim düzleştirince belime geliyor.İnanın afro saça sahip olmayan anlayamaz.Fırsat sitelerinde daha uygun olduğunu görünce oradan almaya karar verdim.Bunu da belirtmek istedim..Sevgiler..
ya kimmiş onlar bize verin onları yetti gari artık
Siparişi verdim kızlar, arata kalan meblağı ben ödedim, bir şekilde halledeceğim artık ne yapayım...
ay canım benım ya bak hıc bı mecburıyetn olmamasına ragmen basına gelenlere bak ne dıyeyım bılmıyorum canm keske önce paraları yatrsaydık lısteyı ona gore olustrsaydıkSiparişi verdim kızlar, arata kalan meblağı ben ödedim, bir şekilde halledeceğim artık ne yapayım...
Aynı biçimde düşünüyorum, insanlar sorumluluklarını bilmeli...
Canım biz adını yazdırıp ortadan yok olanları kastediyoruz zaten, sen kendin için en doğru olanı yaptın:13:
Siparişi verdim kızlar, arata kalan meblağı ben ödedim, bir şekilde halledeceğim artık ne yapayım...
Helal olsun kızlar, sizde helal edin... Yarın gelir muhtemelen kargo ama ben ancak yarın gece girebileceğim foruma...Hepinizi öpüyorum...
allah tuttugunu altın etsın balıgım çooook tesekkkurlerHelal olsun kızlar, sizde helal edin... Yarın gelir muhtemelen kargo ama ben ancak yarın gece girebileceğim foruma...Hepinizi öpüyorum...
allah tuttugunu altın etsın balıgım çooook tesekkkurler
Helal olsun kızlar, sizde helal edin... Yarın gelir muhtemelen kargo ama ben ancak yarın gece girebileceğim foruma...Hepinizi öpüyorum...