- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.421
Kızlar keratinleri kargoladım yarın itibarı ile ellerinize ulaşmaya başlar artık... Bu seferki keratin bana biraz daha sıvı geldi nedense, sanki diğer kullandıklarımız daha katıydı birde diğer kullandığımız çikolatalının rengi daha koyuydu bu seferki daha açık renk... Gerçi biz ürün çıkar çıkmaz alıp denemiştik belki geliştrime yapmışlardır... Bunun dışında Irmaky sana çilekli gönderdim konuştuğumuz gibi, bakalım çileklisi nasılmış... Ben perşembe uygulama yapacağım kızlar :) Saçlarımda gelmek üzere yepyeni samur saçlı bir kılıçbalığı olacağım
oyy canım beniim ellerine sağlıkk
inşallah kokusunun etkiside değişmiştir nasıl yanıyo gözlerim anlatamam astımım olduğundan tıkanıyorumda. saçlarını çok ama çok merak edıyorum bende almak istıyorum memnun kalırsan aynı yerden
hım şimdi aklıma geldi morfose dıye 1000ml lik yeni bi şampuan gördüm ünlü bir kozmetikçide ne dersin denemeye değermi ? özel tuzsuz şampuan dıye yazıyodu üstünde... fıyatına nıye bakmadıysam ?:44:
balığım köpükten ayrı bir de sana el ve vucut kremi önermek istiyorum çünkü aşırı memnunuz ailecek eve gelen komşular bile şu kremden getırsene dıyo :) kuaf ın el ve vucut losyonu. e vitaminli.500 ml ini 9 tl ye aldım ama süper süper süper. yarısına geldim bile... ankaradan almıştım şuan bulunduğum ilde bulamadım malesef ist da vardır kesin
Son düzenleme: