- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.561
Kızlar keratinler elinize ulaşmaya başladı, ve bende bir kere daha aslında ne kadar büyük hata yaptığımı düşünmeye başladım...Keylog arkadaşımız attığı mailde der ki ben 250 ml istemiştim burada en fazla 100 ml var...Herhalde bunun üzerine bir şey yazmama gerek yok...Elinde 80 ml lik ürüne ait kullanılmış kap olan varsa lütfen benim gönderdiğimi doldursun ve fotoğraf çeksin herhalde insanlara aradaki farkı ancak bu biçimde anlatabileceğim...Şimdi ben yapsam yine olmayacak...Ssule o minik ürün kabı duruyor mu evde yoksa attın mı?
250 ml sıvı ile 250 ml yarı katı bir madde aynı hacimde yer tuttmaz...250 ml su ile 250 gr kum aynı hacimde yer tutmaz...250 ml suyu 500 ml lik şişeye doldurun bakalım nereye geliyor, sonra keratinin yarı katı bir madde olduğunu ve molekül değeri olarak sudan ağır olduğunu hatırlayın ve tecrübe edin abakalım şişenin neresine gelecek!
Bu başlığın kapanma zamanı geldi kanımca...Cidden hırpalıyorsunuz insanı...Yazık...
250 ml sıvı ile 250 ml yarı katı bir madde aynı hacimde yer tuttmaz...250 ml su ile 250 gr kum aynı hacimde yer tutmaz...250 ml suyu 500 ml lik şişeye doldurun bakalım nereye geliyor, sonra keratinin yarı katı bir madde olduğunu ve molekül değeri olarak sudan ağır olduğunu hatırlayın ve tecrübe edin abakalım şişenin neresine gelecek!
Bu başlığın kapanma zamanı geldi kanımca...Cidden hırpalıyorsunuz insanı...Yazık...
Son düzenleme: