aman allahım neler kaçırıyorum pofff işin yoğunluğundan ne foruma girebiliyorum girsemde azıcık okuyup hemen çıkıyorum nede kendimle uğraşabiliyorum.tek yaptığım gece 11de 12de eve gelip yemek yiyip uyumak.kış gelsin sezon bitsin işler azalsın bakımlar başlasınn
iyice ihmal ettim kendimi
buarada sağolsun ahter bana keratini yolladı kılıçbalığım yarın anneme tekrar uygulama yapıcam umarım bukez yapabilrim.en zor kısmı beklemek oluyor annem için. çok terliyo saçların ense kısmı haliyle kıvrılıyor.2 gün beklicem ben diyo az önce :) bende kendi kendine icat çıkarma anne dedim bak öncekinde sabah kalkıp tekrar keratini sürdün kafana tutmadı hala kendi kendine onu yapıcam bunu yapıcam diyosun diye payladım kadıncağızı
önce anneme sonra kendime yapıyım diyorum ama bigünde iki uygulama ağır gelir sanırsam
ayrıca yeni açıcağın konu sadece yüz içinmi kılıçbalığım.mesela lekeler diyosun o sadece yüzdeki lekeler içinmi?mesela ben önceden çok kilolu olduğum için bacaklarım birbirine sürte sürte zamanla kararma oldu bacak içlerimde bu çok moralimi bozuyo yazda geldi malum denize girmeye utanıyorum sırf buyüzden.bunada çözüm olucakmı her derde deva balığım