-
- Konu Sahibi KilicBaligi
bir sorum olacak saçlarımda kaynak var acaba bu işlemi kaynaklı saçada yapabilir miyiz çünkü keratini dibe sürmüyoruz ya boncuk hizasından yapsak olurmu çıkartıp kendi saçıma yapmam henüz mümkün değil ancak bu şekilde yapabilirim
Yapılabilir ama daha fazla ilaç kullanılması gerektği için kuaförde yaptırırsanız fiyat artar...Sanırım daha zahmetli bir işlem olur...
Hiç de iğrenç değil saçların canım, üstelik rengide çok çok güzel...Saçlarına iyi davran onları sev, sevmezsen sana küserler...Sen dediğim gibi incecik bir tutamda deneme yaptır, eğer problemsiz olursa bütün saçına yaptırırsın böylece hem saçlarının ne tepki verdiğini görürüz :) Bu arada fırsat bulur bulmaz bir kan tahlili yaptırıp vitamin değerlerine baktır, eğer demir eksikliği ve cinko eksikliği varsa saçlar iyice inceliyor, ona göre doktor vitamin verir sana...
evet canım o konuda haklısın bayadır gitmeyi düşünüorum tahlil için iş yerinden bi türlü izin alıp gidemedim.bişey eksikliği olduğu kesin çünkü ağzımın içinde falan sürekli yaralar çıkıyor.birazda sağlıksız besleniyorum oda dediğin gibi saçları etkiliyo.ayrıca resimdede gerçekte olduğu gibi çıkmamış saçlarım :) neyse denemekte fayda var sonuç şu anki halinden kötü olamaz.yaptırdıktan sonra eklerim resimleri
evet o yuzden evde kendim yapıcam :) tesekkür ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...akrar-bulusmaya-dersiniz-13.html#post17626361
yabancı olmadığın için konuna salça olmak da mahsur görmedim kuzu
gelcen ya hani sen de nereye kimlerle gitcen bilgin olsun
Rica ederim canım...Mümkünse yardım eden biri olsun kaynak işi biraz zor :)
Herkese merhaba;
Brezilya fönü konusunu okurken bende üye oldum. Bugün fırsatlardan aldığım brezilya fönünü yaptırdım. ÇArşamba günü yıkanacak inşallah şimdiki gibi düz kalır. İşlem gerçkten zahmetliymiş; sürme ve bekleme de birşey yok da o ısıyla düzleştirme kısmı bayağı bir sürüyor. Beni endişelendiren ben yaptırırken saçı keratini almayan (kuaförün tabiri) 2 müşteriye tekrar uygulama yapmalarıydı. Ben bunu görünce hem saçıma uygulanan xxx keratin miktarına müdahale ettim az olmasın diye, hem de düzleştirilirken bayağı bir düzleştirmesi için baskı yaptım. Benim şampuanım var dememe rağmen ''hayır bu xxxx şampuan uygulama sonrası kullanmanız gereken şampuan, sülftsız şampuan olması önemli değil'' şeklinde konşmalatıydı. 250 ml lik şampuana 35 tl vererek aldım mecburen. Benim danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Saç bakım kürleri bölümünde şampuanın içine 5 bepanthene ve evigen ampul kıra yöntemin beğenmiştim. Bu işlem sonrası kullanacağımız şampuanın içine de bepanthentene ve evigen ampul kırsak acaba keratinli saçı bozar mı?
2- Turplu su ile bakım yapabilir miyiz? Sizce keratinli saçı bozarmı?
3- Sinamekili saç bakım kürünü uygulayabilir miyiz?
ya kızlar illa kurutma makinesiyle kurutmak zorundamıyız?ben sevmiormda kullanmayı...
canım sitede anti oksidandan bahsediyor.uygulama sonrası için.bu saç kremi mi..
ben bahsettiğin özellikte şampuan ve krem aldım zaten.sadece keratin almam yeterli değil mi..
dün almaya çalıştım ama anlayamadığım bir nedenden işlem onaylanmadı..iki kez denedim olmadı.bakalım ne olacak..
kızlar sonunda siparişi verdim herşey hazır kargomu bekliyorum dört gözle :)
ama benim aldığım şampuan kafamı karıştırdı biraz.organicum diye bi markanın sülfatsız şampuanını aldım ama şimdi dikkatimi çekti üzerinde sülfatsız filan gibi bişey yazmıyo:S kuru ve normal saçlara sertifikalı organik hidrosol yazıyo..doğru mu almışım bilemedimm
En güzeli böyle olur tatlım benim, riske atmaya hiç gerek yok çünkü...Temizlik yaparken maske taksan yine kaşıntı oluyor mu?
tatlım bana bir cevap lütfen..
Maske takınca aslında olmuyor ama ben çok bunalıyorum maskeyle
Allahdan eşim saolsun çok yardımcı oluyor bahar aylarında o olmasa halim zor
Ayyy anneciğim ne zorluklar çekiyordu ben toz kapıcam diye
Off neyse anneciğimi özledim topiği bulandırıyorum çok uzatmıyım en iyisi
Baharda senden yine fikir alarak uygulama yaparım inşallah canım