Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bir sorum olacak saçlarımda kaynak var acaba bu işlemi kaynaklı saçada yapabilir miyiz çünkü keratini dibe sürmüyoruz ya boncuk hizasından yapsak olurmu çıkartıp kendi saçıma yapmam henüz mümkün değil ancak bu şekilde yapabilirim

Yapılabilir ama daha fazla ilaç kullanılması gerektği için kuaförde yaptırırsanız fiyat artar...Sanırım daha zahmetli bir işlem olur...

evet canım o konuda haklısın bayadır gitmeyi düşünüorum tahlil için iş yerinden bi türlü izin alıp gidemedim.bişey eksikliği olduğu kesin çünkü ağzımın içinde falan sürekli yaralar çıkıyor.birazda sağlıksız besleniyorum oda dediğin gibi saçları etkiliyo.ayrıca resimdede gerçekte olduğu gibi çıkmamış saçlarım :) neyse denemekte fayda var sonuç şu anki halinden kötü olamaz.yaptırdıktan sonra eklerim resimleri

Bu durumda kesinlikle gitmelisin çünkü aft çıkmasıda vitamin mineral eksikliği demek, bağışıklık sinyal veriyor Hemen git canım ilerde daha çok problem olmasın.

Son düzenleme:
Herkese merhaba;

Brezilya fönü konusunu okurken bende üye oldum. Bugün fırsatlardan aldığım brezilya fönünü yaptırdım. ÇArşamba günü yıkanacak inşallah şimdiki gibi düz kalır. İşlem gerçkten zahmetliymiş; sürme ve bekleme de birşey yok da o ısıyla düzleştirme kısmı bayağı bir sürüyor. Beni endişelendiren ben yaptırırken saçı keratini almayan (kuaförün tabiri) 2 müşteriye tekrar uygulama yapmalarıydı. Ben bunu görünce hem saçıma uygulananxxxx keratin miktarına müdahale ettim az olmasın diye, hem de düzleştirilirken bayağı bir düzleştirmesi için baskı yaptım. Benim şampuanım var dememe rağmen ''hayır bu xxx şampuan uygulama sonrası kullanmanız gereken şampuan, sülftsız şampuan olması önemli değil'' şeklinde konşmalatıydı. 250 ml lik şampuana 35 tl vererek aldım mecburen. Benim danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Saç bakım kürleri bölümünde şampuanın içine 5 bepanthene ve evigen ampul kıra yöntemin beğenmiştim. Bu işlem sonrası kullanacağımız şampuanın içine de bepanthentene ve evigen ampul kırsak acaba keratinli saçı bozar mı?

2- Turplu su ile bakım yapabilir miyiz? Sizce keratinli saçı bozarmı?
3- Sinamekili saç bakım kürünü uygulayabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

xxxx araştırırken pek haz etmediğim bir marka oldu ne yazık ki...Bu konuda yorum yapmıyorum kimseyi kötülemek istemem...sadece ben almam ve kullanmam...Bu şampuanlarda sülfat yoksa sodium, sodium yoksa sulfat olmak zorunda her ikiside yoksa şampuan ne köpürür ne de saçı temizler...öncelik sülfat olmamasında tabii...

1-Şampuanın içine istediğini katabilirsin hatta çamterebentin eklersen iyi olur...yinede verdikleri şampuana katmanı tavsiye etmem yedek şampuan al bence.
2 ve 3- Ben her iki bakım kürünü kullanıyorum, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin canım.

ya kızlar illa kurutma makinesiyle kurutmak zorundamıyız?ben sevmiormda kullanmayı...

Kendi haline bırakabilirsin canım, ben ıslak saçla duramadığım için hep kurutuyorum mecburen yoksa başım ağrıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sonunda siparişi verdim herşey hazır kargomu bekliyorum dört gözle :)
ama benim aldığım şampuan kafamı karıştırdı biraz.organicum diye bi markanın sülfatsız şampuanını aldım ama şimdi dikkatimi çekti üzerinde sülfatsız filan gibi bişey yazmıyo:S kuru ve normal saçlara sertifikalı organik hidrosol yazıyo..doğru mu almışım bilemedimm

tatlım bana bir cevap lütfen..

Linki özelden at tatlım bir bakayım...

En güzeli böyle olur tatlım benim, riske atmaya hiç gerek yok çünkü...Temizlik yaparken maske taksan yine kaşıntı oluyor mu?

Maske takınca aslında olmuyor ama ben çok bunalıyorum maskeyle
Allahdan eşim saolsun çok yardımcı oluyor bahar aylarında o olmasa halim zor
Ayyy anneciğim ne zorluklar çekiyordu ben toz kapıcam diye
Off neyse anneciğimi özledim topiği bulandırıyorum çok uzatmıyım en iyisi
Baharda senden yine fikir alarak uygulama yaparım inşallah canım

tatlım bana bir cevap lütfen..

Ben nasıl gözden kaçırdım bu mesajı anlamadım Tatlım o saç kreminin amacı farklı, banyo sonrası kullanım için değil yani, işlemden önce sürülen bir saç kremi ama ben kimseye tavsiye etmiyorum.sadece keratin alman yeterli ayrıca eğer firefox kullanıyorsan birde ie ile girmeyi dene çünkü firefox'da taksit seçenekleri dahi çıkmıyor...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım benim, allah şifa versin astım çok zor bir şey...

Tatlım, daha ilk mesajlarda yazmıştım aslında, bu tuhaf bir şampuan 3. sınıf görünüyor ama kurutuncada saçlar pırıl pırıl parlıyor garip bir şey.Devamlı kullanmaya gerek yok, diğer after şampuan içinde zaten kullanmayın sülfatsız şampuan alın diye belirtmiştim, watsons'dan live clean argan serisi sulfat free şampuan 350 ml 19.90, bunu deneyebilirsin, bulamazsan defne garlı şampuan kullanan arkadaşlar var memnunlar...
Keratini saça sürdükten sonra yapışkanımsı bir görüntü oluşuyor, o görüntü yavaş yavaş kayboluyor sonra ama saçların 4 günde yağlanacağı kesin :) Zahmetsiz, acısız yağsız güzellik olmaz haha :) 4 gün sonra aldığın sonuç çektiğin görüntüye değecek tatlım ama sende nişan bohçası gününü mü bekledin :)[/QUOTE]

napıyım işe gitmediğim tek gün oydu öyle denk geldi neyseki gidince laf arasında sokuşlturdum böyle böyle yaptım saçıma işte bakalım nolcak falan diye
inş yıkadğımda değer herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…