- Konu Sahibi KilicBaligi
bende aksam ikinci seansımı yapıcam arkadaslar sans dileyin hepinizin kandili mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım, daha ilk mesajlarda yazmıştım aslında, bu tuhaf bir şampuan 3. sınıf görünüyor ama kurutuncada saçlar pırıl pırıl parlıyor garip bir şey.Devamlı kullanmaya gerek yok, diğer after şampuan içinde zaten kullanmayın sülfatsız şampuan alın diye belirtmiştim, watsons'dan live clean argan serisi sulfat free şampuan 350 ml 19.90, bunu deneyebilirsin, bulamazsan defne garlı şampuan kullanan arkadaşlar var memnunlar...
Keratini saça sürdükten sonra yapışkanımsı bir görüntü oluşuyor, o görüntü yavaş yavaş kayboluyor sonra ama saçların 4 günde yağlanacağı kesin :) Zahmetsiz, acısız yağsız güzellik olmaz haha :) 4 gün sonra aldığın sonuç çektiğin görüntüye değecek tatlım ama sende nişan bohçası gününü mü bekledin :)
bende aksam ikinci seansımı yapıcam arkadaslar sans dileyin hepinizin kandili mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsunnn
tmm cnm çok çok teşekkür ederim keske 4 gün diilde 3 gün olsaydı bekleme süreci :S en sıkıcı ve beklemesi zor kısım o
Hepinizin Kandili ve Sevgililer günü kutlu olsun
Yeni resim ekledim fönle kuruttum tarayip sekil vermeden cekilmis bir foto.
Benim aldigim ürünün yaninda yapimi anlatan yazi koymuslardi ingilizce diye hic bakmamistim dün baktimda 3 gün yikamayin diyor.
Kilicbaligi canim birde dikkatimi ceken sey bende hic öyle köt koku gözlerde yanma falan olmadi hatta hafiften hos bir koku geliyordu. Sadece masadan önce fönlerken hafif yanar gibi oldu oda psikolojikti galiba :))))
Ben nasıl gözden kaçırdım bu mesajı anlamadım Tatlım o saç kreminin amacı farklı, banyo sonrası kullanım için değil yani, işlemden önce sürülen bir saç kremi ama ben kimseye tavsiye etmiyorum.sadece keratin alman yeterli ayrıca eğer firefox kullanıyorsan birde ie ile girmeyi dene çünkü firefox'da taksit seçenekleri dahi çıkmıyor...
Hepinizin Kandili ve Sevgililer günü kutlu olsun
Yeni resim ekledim fönle kuruttum tarayip sekil vermeden cekilmis bir foto.
Benim aldigim ürünün yaninda yapimi anlatan yazi koymuslardi ingilizce diye hic bakmamistim dün baktimda 3 gün yikamayin diyor.
Kilicbaligi canim birde dikkatimi ceken sey bende hic öyle köt koku gözlerde yanma falan olmadi hatta hafiften hos bir koku geliyordu. Sadece masadan önce fönlerken hafif yanar gibi oldu oda psikolojikti galiba :))))
canım nerede fotoğrafın ,görmek istiyorum ..
ben düzlük için mecburen beklicem artık 4 gün suan kafamda keratin ve bone bekliorm
bende artık iyice yapmak istediğimden eminim ve sipariş vermek için ürünlerimi sepete ekledim ama şu ürünleri alıyorum yeterlimi bilmiyorum evde yapan arkadaşlar bi bakıverirmisiniz acabaa
xxxxxxx
ve bu fönden sonra sadece ve sadece b u şampuanlarımı kullanıcaz ? başka şampuan kullanamazmıyız kullanırsak nolur ?
ben 4 ay sonra evleniyorum balayanına gidicem o zaman şampuanımıda yanımda götürücem
hemen acilinden size zahmet olmassa bi cvp bekliyorum kızlarrr
canım sen o yazdığın malzemelerin hepsini mi aldın ne kadar tuttu ve nasıl memnun kaldınmı bu arada aldığın siteni adını gönderebilir misin bana...
kılıçbalığı süper olmuş saçlar ya ben de cok heveslendim ve hemen uygulamak istiyorum ama size sordugumda marka ürün adı vermek istemediğinizden bende size sormak istemedim inş ben de yakın zamanda uygulayabiliri.
bende artık iyice yapmak istediğimden eminim ve sipariş vermek için ürünlerimi sepete ekledim ama şu ürünleri alıyorum yeterlimi bilmiyorum evde yapan arkadaşlar bi bakıverirmisiniz acabaa
xxxxxxx
ve bu fönden sonra sadece ve sadece b u şampuanlarımı kullanıcaz ? başka şampuan kullanamazmıyız kullanırsak nolur ?
ben 4 ay sonra evleniyorum balayanına gidicem o zaman şampuanımıda yanımda götürücem
hemen acilinden size zahmet olmassa bi cvp bekliyorum kızlarrr
canım sen o yazdığın malzemelerin hepsini mi aldın ne kadar tuttu ve nasıl memnun kaldınmı bu arada aldığın siteni adını gönderebilir misin bana...
kılıçbalığı süper olmuş saçlar ya ben de cok heveslendim ve hemen uygulamak istiyorum ama size sordugumda marka ürün adı vermek istemediğinizden bende size sormak istemedim inş ben de yakın zamanda uygulayabiliri.
Canım, burdan veya özelden marka adı veya site adı vermiyorum, bu başlıkta mesaj yazan arkadaşlarımdanda rica ettiğim için onlarda aynı şekilde isim ve site adı vermeyecekler ürünlerin adına kadar yazdım artık google'a kopyalarsanız zaten ne olduğu çıkıyor artı araştırdığınızda en az 45 ürün çıkıyor satın alabileceğiniz biraz araştırsanız olmaz mı yani, ille site adı verdirerek ceza mı aldıracaksınız hepimize?
Bende cesaretinize hayran kalıp denemeye ve uygulamaya karar verdim, sipariş ettiğim keratin geldi fakat 80ml yeterli olurmu acaba? Çok küçük görünüyor
Yeni bir şey öğrendim, benim gibi saç bakım kürü uygulayanların pek hoşuna gitmeyecek bir durum, ünlü bir keratin firması diyor ki, keratinin kalıcılığı şampuandan kaynaklı olduğu kadar sizin saç yıkama sıklığınızlada alakalı eğer haftada bir kez yıksarsanız 4-5 ay, eğer haftada 2 kere yıkarsanız 3-4 ay ve haftada 3 kereden fazla yıkarsanız 2-3 ay dayanır diyor...Bu durumda ben keratin istiflemeye başlıyorum, bu kez yurtdışından alacağım bakalım arada nasıl bir fark oluşacak :) Hastalık gibi arkadaş bu iş...