- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
geçen hafta 27 liraydı şimdi 35 yapmışlar 80 ml lik olanı..ne fırsatçılar yahu..
Vay uyanıklar vayyyyy bende şimdi sen söyleyince baktım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen hafta 27 liraydı şimdi 35 yapmışlar 80 ml lik olanı..ne fırsatçılar yahu..
Canım, uzak dur çünkü senin bırak bu keratin işini evdeki tozdan bile uzak durman lazım, vantilatöre rağmen kokuyu alıyorum...ha yazın hava ısındığında balkona uzatma kablosu çekip yine vantilatörle kokuyu dağıtırsan sorun olmaz ama kapalı alanda seni zorlar.Düzleştirmeden işlem yapma konusunda bir deneme yapacağım dedim tatlım ama henüz deneme yapmadım...geçmiş olsun bu arada bebekim
Eveet dün saclarimi yikadim gercektende cabuk kuruyor hatta bir düsük isiyla kurúttum herzamankinden daha cabuk kurudu. Yikamanin ardindan yumasacik oldu ancak sekillendirmem gerekiyordu aksam icin spray falan ve farkettigim birsey saclar okadar yumusak ve kadifemsi olduki ince siyah toka sacimda durmuyordu
yine belirteyim benim saclarim zaten düz ve boyalarla acicilarla yipratmadan öncede yumasakti yani saclarim onarildi resmen boyanmamis acilamamis haline geri döndü bu müthis birsey , Kilicbaligi cok cok tesekkür ederim bunu bizimle paylastigin icin kendim yapmaya asla cesaret edemezdim yoksa sana kocaman bir buket gönderiyorum
Dün aksam yine yikayip yattim ve bu sabah saclarim taranmadan bile taranmis gibi ciktim yataktan
Hoşlgeldin,
1-Doğru uygulamanın saça zararı yoktur ama beceriksizce uygulanırsa tabii ki saçın yanma riski var
2-Şampunaı 19.90 a aldım, saç kremi kullanmıyorum keratin ise markaya göre değişiyor.
3-Marka adı vermek yasak değil ancak ben etik olarak doğru bulmuyorum o yüzden kendin araştırıp sana en uygun markayı alabilirsin.
Çok teşekkür ederim kılıçbalığı, Canımsın... en kısa zamanda alıp gelişmeleri yazacağım.
En güzeli böyle olur tatlım benim, riske atmaya hiç gerek yok çünkü...Temizlik yaparken maske taksan yine kaşıntı oluyor mu?Saol canım benim
Ben baharın gelmesini bekliyim o zaman
Bi arkadaşımla yaparım artık evde
Dediğin gibi evdeki toz bile müthiş rahatsız ediyor temizlik yapana kadar kaşımakdan yanıyor artık burnum :)
kızlar şampuanıyla yıkadım önce saçımı ama keçe gibi yaptı ıslakken kurutunca o etki biraz kayboldu şimdi annemle 80 ml lik keratini kısa ama gür olan saçlarıma yetirene kadar bayaa bayaa zorlluk çekere kyetirdik taraya traya şimdi 40 dakikamın dolamısnı bekliyorum bakalım :97: ya bişi sorucam bu sonrası için olan şampuanda sodium laurent sulfate yazıyor biz bunlardan uzak durmayacakmıydıkki
bi sorum daha olucak bu keratini saçımıza sürdüükkk tamam güzel ama bide düzleştirince 7/24 kremle düzleştirmişiz gibi ağır kötü bi görüntü olmuyormu ay 4 gün işe nasıl gidicem bide bu akşam nişanlıma gidicez nişan bohçası götürmeye
Harika çok çok sevindim canım benim, ilerleyen günlerde fotoğraf bekliyorum yine, profile eklersin artık :) Sana güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur saçların...unuttum sanma...Eki Görüntüle 140989
Seni seviyorum tatlım, iyi ki doğdun
moonshine76 buarada resimlerini göremedim ben cnm ya.bendemi sorun var nerde resimler?
Arkadaşlık teklifi gönder, profil albümünde resimler...
teşekkür ederim canım
evet sorularıma başlıyorum kılıçbalığı :)) şimdi öncelikle şu iki kuaförün yorumlarından sonra kafam karıştığı için kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmam lazım.biri 400 lira diyo senin saçına asla olmaz diyo diğeri 250 lira diyo senin saçına olur çünkü asıl amaç zaten işlem görmüş boyadan açmadan yıpranmış saçı onarmaktır asıl amaç diyor.ve sölediği bişeyde kafama çok takıldı 6 ay kalıyor değilmi dediğimde ilk 1 haftadan sonra senin kullanmına bağlı dedi.bu ne demek oluyo şimdi.1 hafta dayanıcaksa okadar para niye bayılayımki ben.diğer bi sorunda yaşım 26 olmasına rağmen saçlarımda beyaz var (( ve 15 günde bir en fazla ayda bir boyamak zorunda kalıorum bu işlemden sonra boya yapabilicekmiyim istediğim zaman?
Saçına uygulama yapacağını söyleyen kuaför bence pek bilinçli bir kuaför değil çünkü bu böyle yıkanınca akıp gidecek bir şey değil, saçma bir durum olmuş, duruma göre 4-6 ay arasında değişiyor kalıcılık süresi ama tabii ki tuz ve sıcak su bu işlemin düşmanı, bunun dışında kolay kolay geri dönüş olmuyor...Saçlarını istediğin sıklıkta boyatmaya devam edebilirsin, ister dip boya ister komple boyatabilirsin bu konuda bir sıkıntı yok canım.Ben fırsat sitelerinden uygun fiyatlı bir şey yakalamanı tavsiye ederim aslında, 99 liraya çok güzel sonuç almış arkadaşlar var tatlım...Ama içine sinmiyorsa hiç yaptırma derim...Normalde saç düzleştirici kullanıyor musun mesela, kaç derece kullanıyorsun, düzleştirici saçına dğdiğinde saç nasıl bir tepki veriyor?
saç düzleştirici kullanmıyorum çünkü saçlarım çok ince telli onlar benim saçımı tüy gibi yapıyor.fön makinam var onla düzleştiriorum o bile bi kaç düzleştirmeden sonra mafedio saçımı ara vererek yapıorum mecburen fön çekme olayını.yani saçlarım boyadan açmadan jöleden zarar görmenin dışında yapısıda çok kötü kendimi bildim bileli saçlarım cok cılız az ve tüy gibidir.
Eki Görüntüle 141027 Eki Görüntüle 141028
işte iğrenççç saçlarım.gördüğün gibi kılıçbalığı çok az ve tüy gibi.çok istiyorum yaptırmak yaa bende istiorum dümdüz sağlıklı saçlarım olsun.böle gördükçe uzun sağlıklı saçları bunalıma giriyorum yaaa