Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bende aksam ikinci seansımı yapıcam arkadaslar sans dileyin hepinizin kandili mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsunnn

inşallah canım ya :) hayırlı olsun bu arada nişan konusu...

napıyım işe gitmediğim tek gün oydu öyle denk geldi neyseki gidince laf arasında sokuşlturdum böyle böyle yaptım saçıma işte bakalım nolcak falan diye
inş yıkadğımda değer herşeye [/QUOTE]

bende aksam ikinci seansımı yapıcam arkadaslar sans dileyin hepinizin kandili mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsunnn

Bol şans tatlım, ilkinden daha kolay olacak, ısıyı daha düşük tut...Bu arada bende hepinizin kandilini ve sevgililer gününü kutlarım...

tmm cnm çok çok teşekkür ederim keske 4 gün diilde 3 gün olsaydı bekleme süreci :S en sıkıcı ve beklemesi zor kısım o

tmm cnm çok çok teşekkür ederim keske 4 gün diilde 3 gün olsaydı bekleme süreci :S en sıkıcı ve beklemesi zor kısım o

Canım ben artık 3 gün bekliyorum çünkü amacım düzlük değil :) Cumartesi bir kere daha yapacağım bu sefer tepe kısmında kalan 100-150 tele sadece, git gide azalıyor :)

Hepinizin Kandili ve Sevgililer günü kutlu olsun
Yeni resim ekledim fönle kuruttum tarayip sekil vermeden cekilmis bir foto.
Benim aldigim ürünün yaninda yapimi anlatan yazi koymuslardi ingilizce diye hic bakmamistim dün baktimda 3 gün yikamayin diyor.
Kilicbaligi canim birde dikkatimi ceken sey bende hic öyle köt koku gözlerde yanma falan olmadi hatta hafiften hos bir koku geliyordu. Sadece masadan önce fönlerken hafif yanar gibi oldu oda psikolojikti galiba :))))

Son düzenleme:

içeriğine bakmak lazım tatlım:) Bu arada doğum gününü kutlayıp pasta paylaşmıştım ama gözünden kaçtı demek

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım :)

canım nerede fotoğrafın ,görmek istiyorum ..

Bende cesaretinize hayran kalıp denemeye ve uygulamaya karar verdim, sipariş ettiğim keratin geldi fakat 80ml yeterli olurmu acaba? Çok küçük görünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşlar, lütfen marka adı veya ürünün satıldığı site linkini buradan veya özel mesajlardan paylaşmayın.ben bu işlemde karar kılmadan evvel 17 gün boyunca araştırma yaptım, yeterince bilgi sahibi olduktan sonrada ürünü sipariş edip uyguladım ancak henuz google'da araştırma yapmaya üşenen üyeler varken onlara bu konuda direkt link verip yonlendirme yaparak maalesef ki iyilik değil kötülük yapmış oluruz ve bu konuları baştan savma okudukları içinde hata yapma riskleri yükseldiğinden ve ya saçlarını yakabilme ihtimali olduğundan burada benimle birlikte bu uygulamayı yapan arkadaşlara karşı olası bir durumda suçlama yapılabilir...

Lütfen kimse alınmasın ama kimsenin kullanıcı hatasından dolayı olaşabilecek bir problemde zan altında bırakılmasını istemem...

Son düzenleme:
Yeni bir şey öğrendim, benim gibi saç bakım kürü uygulayanların pek hoşuna gitmeyecek bir durum, ünlü bir keratin firması diyor ki, keratinin kalıcılığı şampuandan kaynaklı olduğu kadar sizin saç yıkama sıklığınızlada alakalı eğer haftada bir kez yıksarsanız 4-5 ay, eğer haftada 2 kere yıkarsanız 3-4 ay ve haftada 3 kereden fazla yıkarsanız 2-3 ay dayanır diyor...Bu durumda ben keratin istiflemeye başlıyorum, bu kez yurtdışından alacağım bakalım arada nasıl bir fark oluşacak :) Hastalık gibi arkadaş bu iş...

of ben hergün duş almazsam ölürüm hergün yıkıorum ben saçlarımı aman yaa canım sıkıldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…