Canım, o ürünün testerı var elimde, sınavların geçmesini bekliyorum deneme yapmak için.Bu aslında çok kaliteli bir marka ama ne yazık ki forumda yaptıran kızlar pek iyi sonuç alamadılar, bu ya bu markanın yanlış ürününün seçiminden kaynaklı ya da uygulamanın hatalı olmasından kaynaklı olabilir.Düşüncen mantıklı görünüyor, zaten hafif düzleşmişken daha az uğraşırsın aMA 2. uygulama için 1 ayı beklememeni tavsiye ederim tatlım.
Bendeki deneme ürününü bana veren arkadaşım ürünün tedavi özelliği olmadığını söylemişti, yani bendeki sadece düzleştirici bu açıdan bakarsak ben bu ürünü sadece saçlarımın alt kısmını şekillendirmekte kullanacağım.Bu sefer yanlar içe arkalar dışa yapmayı planlıyorum
Sağol balığım benim saçlarımın esasında bakıma zaten ıhtıyacı yok ne kırık var ne esneme çünkü saçlarımda ne boya var nede başka bırşey çok sık fön vb işleme maruz kalmadığı için kırık ve çatallaşmada yok
ben önumuzdekı hafta bır fırsat kollayıp en azından dumduz olmasada saçımı kendım yapabileceğim duzlüğe eriştirsem yeterli olur sonrasında bileğime kuvvet devam ederim sürekli =)
Gayet mantıklı bir fikir tatlım, en azından kabasını kuaför yapmış olur hemde sen nasıl yapılacağını uygulamalı olarak öğrenmiş olursun.Gerçi uygulama stilleri markaya göre değişiyor...
Canım kılıçbalığım geldi keratinim ve dün uygulamayı yaptım saçlarıma , baya uğraştırdı ama bilmiyorum sonuç nasıl olacak.Benim saçlarım çok kıvırcıktır jölesiz dolaşmam mümkün değil oyüzden pek umudum yoktu ama keratinli hali güzel hiç bukadar düzleşmemişti saçlarım. Perşembe günü yıkayacağım bakalım. Az bişey dalgalı bile olsa yeter .
250 ml lik şişenin yarısını hazırladım yetmez diye tahmin ediyordum ama arttı.Yaklaşık 100ml falan benim çok saçım için yetti . Eşim sağolsun çok yardımcı oldu , koku düzleştirirken çıkıyor biz balkonda yaptık tavsiye ederim.
Uygulama öncesi foto çekmedim ama kıvırcık saçımdan bi kere eklerim artık
canımcım tekrar tekrar teşekkür ederim
Kuzular saçlarınız çok uzun ve çok gür olmadıkça 80 ml yi aşmayın...Balkon fikri gayet iyi, vantilatörü olmayan balkonda yapabilir...
balıkcık senin sınavlar 5inde bitiyo demii :78: 11 haziran cmartesi toplaşsak bendee
uyarmı kızlaarrr
Olabilir tatlım iki ayrı program yapacağız biri ev biri Ortaköy...
Olsun olsun uzun saç iyidir
Kılıçbalığım saçımıza sprey jöle briyantin ne bilim işte bişey bişey
Sürmek serbestmi bu gün sprey sıktım ama içim rahat etmedi sorim dedim datlum yav
Tatlım sürmemen daha iyi tabii ama sürmek istiyorsan sür...
Kılıçbalığı sizlerin uyguladığı ürünün 80ml deneme boyu ile 19 Mayıs akşamı kendim yaptım ve saçlarım kısa ,az ve düz olması nedeniyle de üründen kaldı yani gerektiğinden fazla ürün kullanmadım. Ancak nedendir bilinmez 4 günlük bekleme süresi içerisinde yaptığım her düzleştirme esnasında (her gün sabah kalkınca ve akşam yatmadan 200 derece ile) ilk günkü kadar duman çıktı bitmek bilmedi. 22 mayıs akşamıda saçları yıkadım. nude şampuan kullanmama rağmen bu gün itibari ile saçlarım banyo sonrası hafiften elektriklenmeye başladı. Ben önümüzdeki günlerde tekrar yapmak istiyorum bu sefer 1000ml lik 350,00 Tl ye satılanlamı 250 ml lik 110.00 YL olanlamı yapayım birde sizce nerede hata yapmış olabilirim.
O bizim ilk aldığımız ürün canım, şu an onu kullanmıyoruz, ayrıca 250 ml yok 225 ml o :) Nerede hata yaptığını inan ki bilemiyorum, bu aldığın keratini tamamen kurutmadan yapmalıydın, %20 nemli kalmalıydı belki buna dikkat etmedin, bilemiyorum ki...Hangisini seçeceğine sen karar ver tatlım, biz ordan almıyoruz artık direkt distribütöründen alıyoruz...
ben eve gidip yıkıcam bu saçı dayanamıcam.resmen yapıştı kafama geçen seferki böle olmamıştı.ben ürünü sürerken baya baya abartmışım bu kez.sabah düzleştirici geçtim üstünden bıraktığım gibi kalıyor saç.ayırdığım yerden ayrık kalıyor yani.acayip bişi oldu.yıkıcam
Sık dişini Gülşah, sakın yıkama yavaş yavaş emecek saçın, keratini fazla kaçırmışsın bu yüzden ama bu uygulamanın tutmayacağını göstermez, sık dişini...
Ellerine sağlık canım, senin saçlarda harika görünüyor...Ne becerkli kızlarsınız vallahi helal olsun
canım süper olmuşşş saçların nazar değmesinn
yaa kendin nası yaptın bukadar saçı ben üç tel saçım var gecenin 2 buçuğuna kadar uğraştım dün ama yinede beceremedim pooofff
Canım, üzlme sıkılma, sadece biraz sabır...Yıkama saçını...
bende korkumdan elleyemiyodum
kılıçbalıgından yardım istiyodum hatta
cumartesi günü bi cesaret geldi korkunun brezilya fönüne faydası yok dedim
attım kendimi banyoyaa 16 da başladım 21 gibi bitti
ikinci uygulamaya balugumda gelcek inşallah müsait olan herkes hep beraber yaparızz
sen de burda olsan keşkee
Çok güldüm mesajına
Korkunun brezilya fönüne faydası yok demiş yahu haaaa haahahahahaha
Evet tatlım, herkes uzatma kablosunu fön makinesini ve saç düzleştiricisini alıp gelsin, tabii keratinlerinide...