• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde boş vaktinizde ne yapıyorsunuz?

Benim yengem var onun da başlatmışlar o da erkenden emekli olma moduna girmişti

Biz memur çocuğu hiç öyle bir yere sigorta girişimiz olsun moduna girmemişiz

Aslında teklif eden, akıl veren olsa idi babam sigorta parasını vs verir yaptırırdı

Öğrenciliğimizde de yoktu akıl veren

Ben çalışırken söyleyen olsa idi giriş yaptırırdım gerekirse bedava çalışıp

Annem emekli olmadan önce düşünüyordu emekli olsam mı acaba diye

Ben ona mutlaka emekli ol bak emekli olma imkanım var diyordum
kotu olmus , keske biri soyleseymis
babam akil etmese benimdw bildigim bir konu degildi , o yaslardayken insan bilemiyor bunlari

çalışmıyor olsam, çocuklar okula gitse
ne yapardım?

yürüyüş yapardım 1 saat o kesin.
şimdi bile yapmaya çalışıyorum çünkü.
Elime bir kitap alıyorum bazen iki günde bitiriyorum bazen 1 ay sürünüyor.
sanırım daha çok kitap okurdum.
okuma alışkanlığımı yitirmekten korkuyorum ama iyi kötü yine de elimde bir kitap var :)
bir de ben dergi okumayı da çok severim.

gezerdim ya..
kitapçı, kırtasiye, sergi, bazen avm.
müsait olan arkadaşlarımla, kuzenlerimle buluşurdum.
bazı akrabalarımı ziyaret ederdim. çok sevdiğim bana emeği geçmiş büyüklerimi...
sonra, annem için bir şeyler yapardım. onunla anne kız gezerdim.

el oyalayacak bir şeylerin kursuna giderdim.
dikiş nakış vb. her sene bir kursa gitse insan bir sürü şey öğrenebilir aslında.
haftada bir -iki gün gezsem bir-iki gün kursa gitsem zaten hafta bitti.
haftasonu da eşim ve çocuklarımla zaman geçirirdim.

her gün az az ev işi yapardım, yeni yemekler tatlılar denerdim sanıyorum.

çalışıyorum ve hiçbirini yapamıyorum. çocuklar da küçük :)

:))) Bunların hepsini çocuklarınızla yapabilirsiniz. Bende de var bitane

Sana simdi uyandigim andan itibaren sirayla yaptiklarimi yazmiyim. Belli ki anneligi farkli yasiyoruz. Benim bölünmeyen tek bir saatim yok. Bir ise basladiginda en az bir saat bölünmeden sürsün istiyorsun. Emzirdigim icin gece en ortalama bes ve daha fazlasi kalkiyorum. Cocuklarimin biri gündüz uykusunu bir bucuk yasinda birakti digeri yasina girdi en fazla bir saat uyur o da bölünerek. Ev isimi bile tam yaptigim yoktur. Zamanim olunca yemek yapip, makineyi bosaltiyorum.
Onlarla oynarim karnimi doyururum. Dinlenmek icin esimi beklerim. Rutin temizlik icin gece yataga yatmalarini beklerim.
Kücügüm sürekli uyandigi icin bulasik bitmeden üc sefer yanina gittigim oluyor.
Bunu yazarken de kücügü doyurdum. Kendim yedim. Kizimla da resim ciziyorum.
Pardon da bunlari cocuk varken yapiyorum falan derken ben o boyalari sovalyeyi nasil koyayim ortaya. cocuklari odaya kapatip resmimi mi cizeyim.
Dün gece birsey calismam gerekti kizim geldi yanima ben de yazicam dedi.
Kimin kac cocugu varsa nasil yetistiriyorsa yetistirsin ben zamanim yok yetistiremiyorum dedim. Simdi benim var bunlar yapilabilir ne demek. Sen yap bana karisma.

Bos vakitim cok az malesef. Vakit bulunca kitap okuyorum , film izliyorum ve bisuru yapmak isteyipde yapamadigim seyler var.mesela orgu ormek, yabanci dil kursu ve b. Bence sizde deniye bilirsiz.

Pek evde durmam.
Ama yemek ev isi vs yoksa ve evde duracaksam o gun yaparim kahvemi kitabimi okurum .donem donem el isi yaparim (bazen ).

Bazen spor yaparim evde yuruyus bandinda.

Tv izleyeceksem sen fazla.TLC kanali.

Bu tarz seyler iste:kahve:

Back
X