• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde boş vaktinizde ne yapıyorsunuz?

Emekli olacağına inancın var yani

Benim yok da
var damdancim
benim bu sene ortasinda prim gun sayim doluyor , senem zaten doldu :)
bi isleri yoluna koyarsam bi sene sonra emeklilik planlari yapiyorum yada en azindan daha az maasli daha az stresli bir ise gecme planlarim var , su anda ona bile raziyim

var damdancim
bi isleri yoluna koyarsam bi sene sonra emeklilik planlari yapiyorum yada en azindan daha az maasli daha az stresli bir ise gecme planlarim var , su anda ona bile raziyim

Anneciğim

Bacım bizim yaşlarımız yakın değil mi

Ben 63 yaşıma kadar çalışacağım da 25 yıl var

Günde 12 saat kitap okuyorum. Gerçi işim bu. Ama aralarda kafamı dağıtmak için kadınlar kulübüne geliyorum. :KK49:

var damdancim

ben senden buyuk muyum acaba ?
53 yasinda maas baglaniyor bana , ne 65 i
yanlis hesap yapiyorsun sen kuzum

Benzer durumdayız.
Allahım sağlık verirse ben sanırım bir süre daha olduğum yerde çalışırım diyorum.
Bir kaç sene sonra da evimizin,arka sokaktaki parkımızın tadını çıkarmak nasip olur inşallah.
Ben kocama da söylüyorum,bir gün bile fazla çalışmasını istemiyorum.
Sağlığımız yerindeyken beraber yiyelim,gezelim,doya doya uyuyalım inşallah.

Evde olursam bos bos telefondan oyun oynuyorum ben cunku cok yogun çalışiyorum.

Ama tavsiyem spora basla düzenli, belediye etkinlik merkezlerinde kurslar var ucretsiz onlara gidebilirisin. Kuaförlük, resim cizme , seramik felan arkadas cevren genisler.

Saglikli gida uret evde tursu, sirke, ekmek yapmak gibi seylerle ilgilenebilirisn.

Kendin yap projelerle evini yenileyebilrisin. Mobilya kapi boyama felan. Uretiyor olursun.

Bir yasli akraban ya da komsunla ilgilenebilir bos vaktini ona ayirarak iyilik yapmis olursun. Bunun karsiligini eninde sonunda alirsin.

Benzer durumdayız.
Allahım sağlık verirse ben sanırım bir süre daha olduğum yerde çalışırım diyorum.
Bir kaç sene sonra da evimizin,arka sokaktaki parkımızın tadını çıkarmak nasip olur inşallah.
Ben kocama da söylüyorum,bir gün bile fazla çalışmasını istemiyorum.
Sağlığımız yerindeyken beraber yiyelim,gezelim,doya doya uyuyalım inşallah.
insallah seninde gonlune gore olur :)
doya doya tadini cikaririz emeklilik gunlerimizin :KK200:

Kendini geliştir YouTube’da bir sürü proje denemeleri var yap sat yapabilirsin öğrenip

insallah seninde gonlune gore olur :)
doya doya tadini cikaririz emeklilik gunlerimizin :KK200:
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
Bilmiyorum da evde sıkılmam gibime geliyor.
Zaten çalışma hayatına ara verip yeniden başladığımda hep evi özlemekten korkmuştum.
Gerçekten ben eve koşa koşa giden gruptayım.

İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
Bilmiyorum da evde sıkılmam gibime geliyor.
Zaten çalışma hayatına ara verip yeniden başladığımda hep evi özlemekten korkmuştum.
Gerçekten ben eve koşa koşa giden gruptayım.
bende seviyorum ev hayatini
yapacak o kadar cok sey var ki , dogum iznindeyken gunler cabucak geciyor diye uzuluyordum yetmiyodu 24 saat :)
hayalini kurmak bile guzel

Bos vaktim yok, cocuk,yemek,temizlik,kitap,sosyal yardim kurumlarinda aktiviteler derken gun bile yetmiyor

ondan fark var aramizda
benim giris 96
universiteye basladigim gun babam sagolsun sigortami baslatmis
10 sene kazandirdi bana
oyy zormus be damdancim senin is yorum yapamadim

Benim yengem var onun da başlatmışlar o da erkenden emekli olma moduna girmişti

Biz memur çocuğu hiç öyle bir yere sigorta girişimiz olsun moduna girmemişiz

Aslında teklif eden, akıl veren olsa idi babam sigorta parasını vs verir yaptırırdı

Öğrenciliğimizde de yoktu akıl veren

Ben çalışırken söyleyen olsa idi giriş yaptırırdım gerekirse bedava çalışıp

Annem emekli olmadan önce düşünüyordu emekli olsam mı acaba diye

Ben ona mutlaka emekli ol bak emekli olma imkanım var diyordum

Ay ne guzel emeklik filan diosunuz... icim gitti yeminlen.. daha cok var coooohoookkk

Back
X