• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde boş vaktinizde ne yapıyorsunuz?

Ev hanimiyim ama öyle bir zaman yok :kahve:
Bos vakit yok. Yani bana kaliteli bir üc saat verin de kendimi gelistireyim. Birseye yogunlasmak icin zamanim yok, iki kücük cocugum var. En fazla internette sörf, sürekli bölünmek sartiyla.
Cocuk olunca öyle bir zaman kalmiyor. Önceden filmz izlerdim, resim yapardim, yürüyüse cikardim. Ama bos iseniz calismak en güzeli.

Boş vaktim olmuyor :/ ama onerim kitap, yürüyüş(spor), temizlik(mobilyaların yeri değiştirilebilir) ve hergün kültür zenginleştirmesi acısından film izleyebilirsiniz. Yabancı diziler var onlardan birine başlayabilirsiniz.

Ev hanimiyim ama öyle bir zaman yok :kahve:
Bos vakit yok. Yani bana kaliteli bir üc saat verin de kendimi gelistireyim. Birseye yogunlasmak icin zamanim yok, iki kücük cocugum var. En fazla internette sörf, sürekli bölünmek sartiyla.
Cocuk olunca öyle bir zaman kalmiyor. Önceden filmz izlerdim, resim yapardim, yürüyüse cikardim. Ama bos iseniz calismak en güzeli.
:))) Bunların hepsini çocuklarınızla yapabilirsiniz. Bende de var bitane

emekli olunca evde bos vaktim olucak ve ben bol bol kitap okuyacagim :)
İnşallah arkadaşım inşallah...
Benim de hayalim emekli olunca parkta yürüyüş yapacağım.
Hava yağmurluysa beyaz montumun kapşonunu takacağım,yine yürüyeceğim...
İnşallah inşallah inşallah!!!
Çok özeniyorum inan ki...

İnşallah arkadaşım inşallah...
Benim de hayalim emekli olunca parkta yürüyüş yapacağım.
Hava yağmurluysa beyaz montumun kapşonunu takacağım,yine yürüyeceğim...
İnşallah inşallah inşallah!!!
Çok özeniyorum inan ki...
aynen :)
sabah yuruyusu ardindan deniz kenarinda bi cay bahcesinde oturup kahvemi icmek istiyorum
evde bol bol kitap okuyacagim zaman istiyorum
elbet olacak :)

Back
X