- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.667
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Evde boş vaktinizde neler yapıyorsunuz?
Çok sıkılıyorum öneeriye ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde boş vaktinizde neler yapıyorsunuz?
:))) Bunların hepsini çocuklarınızla yapabilirsiniz. Bende de var bitaneEv hanimiyim ama öyle bir zaman yok
Bos vakit yok. Yani bana kaliteli bir üc saat verin de kendimi gelistireyim. Birseye yogunlasmak icin zamanim yok, iki kücük cocugum var. En fazla internette sörf, sürekli bölünmek sartiyla.
Cocuk olunca öyle bir zaman kalmiyor. Önceden filmz izlerdim, resim yapardim, yürüyüse cikardim. Ama bos iseniz calismak en güzeli.
Hehe :))Bol bol yatiyom
Kahve müzik kitap ye iç yat disarisi buz diyom kendimë![]()
Aaa evet evet evde olsam onu mutlaka izlerdim.Kitap okuyorum çoğunlukla da pasta börek yapıyorum bide geziyorum :) tv ile cok aram yok 1 dizim var bide yemekteyizi takip ediyorum
İnşallah arkadaşım inşallah...emekli olunca evde bos vaktim olucak ve ben bol bol kitap okuyacagim :)
Cok güzel ya faydası da oluyor :) ama saati çektiler benim için kötü belki size yarayabilir 5 te başlıyor artıkAaa evet evet evde olsam onu mutlaka izlerdim.
Eğlenceli bir program bence.
aynen :)İnşallah arkadaşım inşallah...
Benim de hayalim emekli olunca parkta yürüyüş yapacağım.
Hava yağmurluysa beyaz montumun kapşonunu takacağım,yine yürüyeceğim...
İnşallah inşallah inşallah!!!
Çok özeniyorum inan ki...
emekli olunca evde bos vaktim olucak ve ben bol bol kitap okuyacagim :)
temızlık, yemek, çamasır bulasık vs...,kızımla oyun oynuyoruz, ve mutlu son uykuEvde boş vaktinizde neler yapıyorsunuz?
boş vakit? o da neEvde boş vaktinizde neler yapıyorsunuz?