Süpürgeyle de çekiyorum vuruyorum da ama gördükçe vücudum kaşınıyorBöcek ilacı, süpürgeyle çekmek, terlikle vurmak. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Aa ben bir tane sandım. İlaclat o zaman. Kırkayak olduğuna emin misin?Süpürgeyle de çekiyorum vuruyorum da ama gördükçe vücudum kaşınıyor
Evet eşimle görümcem öyle dedi. Hergun 1 tane görüyorum birgün salonda birgün yatak odasında v.sAa ben bir tane sandım. İlaclat o zaman. Kırkayak olduğuna emin misin?
Evet rengi gri 2 önde 2 arkada bacakları kısa ama ben aşırı diksiniyorum zararlı olmasa bile gördükçe vücudum döküyor nasıl kurtulabilirim ilaclamak fayda edermi? Yada neyden kaynaklı çıkıyor olabilir?Kırkayak sıcaklarda daha çok olur sizin gördüğünüz gümüş böceği olabilir mi? Gri antenli kısa bacaklı oysa o öyle zararlı bir böcek değil
ay resmine bakıyım dedim kaşıntı bastıııııEvet rengi gri 2 önde 2 arkada bacakları kısa ama ben aşırı diksiniyorum zararlı olmasa bile gördükçe vücudum döküyor nasıl kurtulabilirim ilaclamak fayda edermi? Yada neyden kaynaklı çıkıyor olabilir?
Off nasıl olcak ben kendim yapabilirim demiay resmine bakıyım dedim kaşıntı bastıııııısırır onlar dikkat et.ilaçlatmak en hızlı , en etkili ve kolay çözüm.
ilaçlama işini kendim yapmam ben, ilaçlama şirketleri böceği yaşadığı türediği ortamı artık neyi varsa falan inceleyip uygun doz ilacı uygun yerlere basıyor.size de gerekli uyarıları yapıyo.en son eniştem kendi kafasına ilaçlamaya kalkınca hastanelik olmuştu kendini zehirleyipOff nasıl olcak ben kendim yapabilirim demi
Kırkayak büyük olur bayağı. Hamam böceği olmasın?Evet eşimle görümcem öyle dedi. Hergun 1 tane görüyorum birgün salonda birgün yatak odasında v.s
Iste ben bilmem ki ne böceği falan eşimin söylediğini bende söylüyorumKırkayak büyük olur bayağı. Hamam böceği olmasın?
Iste ben bilmem ki ne böceği falan eşimin söylediğini bende söylüyorum
Tozlu ortamlarda oluyorlar .Mümkün olduğunca evi tozdan arındırın. Kırkayak gibi zararlı değil ama toz sayesinde cabuk çoğalır.Evet rengi gri 2 önde 2 arkada bacakları kısa ama ben aşırı diksiniyorum zararlı olmasa bile gördükçe vücudum döküyor nasıl kurtulabilirim ilaclamak fayda edermi? Yada neyden kaynaklı çıkıyor olabilir?
Inanın daha dün temizledigim odadan bugün cıktıTozlu ortamlarda oluyorlar .Mümkün olduğunca evi tozdan arındırın. Kırkayak gibi zararlı değil ama toz sayesinde cabuk çoğalır.
Şimdi gördüm fotoğrafı..İlaçlamaya bile gerek yok , bosu bosuna kimyasal solumayın.Inanın daha dün temizledigim odadan bugün cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?