• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde böcek.

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Kızlar evde kırk ayak denilen bir böcek var sizce nasıl kurtulabilirim ve aşırı derecede korkuyorum fikir verirmisiniz

Böcek ilacı, süpürgeyle çekmek, terlikle vurmak. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Kırkayak sıcaklarda daha çok olur sizin gördüğünüz gümüş böceği olabilir mi? Gri antenli kısa bacaklı oysa o öyle zararlı bir böcek değil

Kırkayak sıcaklarda daha çok olur sizin gördüğünüz gümüş böceği olabilir mi? Gri antenli kısa bacaklı oysa o öyle zararlı bir böcek değil
Evet rengi gri 2 önde 2 arkada bacakları kısa ama ben aşırı diksiniyorum zararlı olmasa bile gördükçe vücudum döküyor nasıl kurtulabilirim ilaclamak fayda edermi? Yada neyden kaynaklı çıkıyor olabilir?

Evet rengi gri 2 önde 2 arkada bacakları kısa ama ben aşırı diksiniyorum zararlı olmasa bile gördükçe vücudum döküyor nasıl kurtulabilirim ilaclamak fayda edermi? Yada neyden kaynaklı çıkıyor olabilir?
ay resmine bakıyım dedim kaşıntı bastııııı :( ısırır onlar dikkat et.ilaçlatmak en hızlı , en etkili ve kolay çözüm.

Off nasıl olcak ben kendim yapabilirim demi
ilaçlama işini kendim yapmam ben, ilaçlama şirketleri böceği yaşadığı türediği ortamı artık neyi varsa falan inceleyip uygun doz ilacı uygun yerlere basıyor.size de gerekli uyarıları yapıyo.en son eniştem kendi kafasına ilaçlamaya kalkınca hastanelik olmuştu kendini zehirleyip :işsiz:

Evet eşimle görümcem öyle dedi. Hergun 1 tane görüyorum birgün salonda birgün yatak odasında v.s
Kırkayak büyük olur bayağı. Hamam böceği olmasın?

Iste ben bilmem ki ne böceği falan eşimin söylediğini bende söylüyorum
Screenshot_20200210-202633.webp

Bu mu?

Tozlu ortamlarda oluyorlar .Mümkün olduğunca evi tozdan arındırın. Kırkayak gibi zararlı değil ama toz sayesinde cabuk çoğalır.

K-othrine diye bir ilaç var. Onu sor bi eczaneye.

Inanın daha dün temizledigim odadan bugün cıktı
Şimdi gördüm fotoğrafı..İlaçlamaya bile gerek yok , bosu bosuna kimyasal solumayın.
korkmayın sadece evi tozlu bırakmayın. Bolbol sirkeli suyla temizleyin her yeri ..Süpurgelikleri falan silin bosluklari sirkeleyin cok cabuk kurtulursunuz.

Bunun küçükleri su boceği değil mi bu ne ben hiç görmedim

Back
X