• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bıyık alma 😒

Kuaförde çok nadir bıyık aldırmışımdır. Toplasan 10 belki. İple ya da ağda ile kendim alırım hep. İple alması çok kolay, özellikle bir yere bağlayınca. Zaten bir süre sonra elin alışıyor. Videoları vardır mutlaka, bir bak bence.

Sirle al yeşil olan.Spatula kullan tabi onu 2ye bölerek.Yapistir sır bandıyla bastır çek.Ardindan yağla.Zeytin yağı ayçiçek bebek yağı da olur

Cımbızla alıyorum
Hem kaldı mı derdi yok hem de kökten çekmiş oluyorum
Acısına zamanla alıştım
10dkda hallediyorum

Benim yuvarlak ağda kutuları için olan ağda ısıtma makinem var, 10 liraya alıyorum tanesini 1-2 sene gidiyo

Tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben sana iğneli epilasyon yaptır derim cımbız iplik ağda bunlar zamanla çoğaltıp kalınlaştırır lazere sakın ama sakın bulaşma kökten iğneliyle kurtul en fazla 300-400 tl ye mal olur ama ömür boyu kurtulursun canımsın :KK200:
Yüzüm için iğneliye gidiyorum zaten ama bıyıklarımı aldırmıyorum kızarıklık kalıyor diye ama artık maske var ya görünmez aldıracam bu kez iğneyle bıyıklarımı da 🤭

Back