Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde bıyık alma 😒
- Konu Sahibi Nasipp61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Eylül 2014
- 1.092
- 1.194
- 333
Ay bende gecen ay öğrendim. Kuafor iple alırken ipin bir ucunu agzına alıyor diğer ucuyla bıyığı alıyor ya. Bende bir ucunu lavaboda musluğa bağlıyorum diğer kısmıyla Kuaforün aldıgı gbı almaya çalısıyorm baya öğrendim 2 aydr yapa yapa öğrendim deneyin mutlakaMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
jiletle aliyorum.
canim tatlidir benim. bir ara okuyordum jilet daha kalin kil cikariyor vs diye agdayi denedim ve daha uzun süre tüysüz kalirim diye düsünmüstüm ama aciyor.
ip de acitiyor.. anca kaslarimi iple ve cimbizla alabilirim.
ama ben jilet kullaniyorum tüm vücüduma. üstüne de ipl aletimle geciyorum... miss.
kalin tüy kil vs da cikmiyor.. kim demisse yalan demis. en fazla jilet kökünden almadigi icin kalin cikiyor gibi gözüküyor okadar.
kil tüy icin asla kuaföre vs gitmem. almanyada öyle bir adet de yoktur zaten. genelde herkes, alman kadinlari dahi evde kendisi hallediyor.
canim tatlidir benim. bir ara okuyordum jilet daha kalin kil cikariyor vs diye agdayi denedim ve daha uzun süre tüysüz kalirim diye düsünmüstüm ama aciyor.
ip de acitiyor.. anca kaslarimi iple ve cimbizla alabilirim.
ama ben jilet kullaniyorum tüm vücüduma. üstüne de ipl aletimle geciyorum... miss.
kalin tüy kil vs da cikmiyor.. kim demisse yalan demis. en fazla jilet kökünden almadigi icin kalin cikiyor gibi gözüküyor okadar.
kil tüy icin asla kuaföre vs gitmem. almanyada öyle bir adet de yoktur zaten. genelde herkes, alman kadinlari dahi evde kendisi hallediyor.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Benim için Çin iskencesinin fotoğrafı.Ben bunla alıyorum. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum ama
İp ile beceremedim. Ağdayı da tam beceremedim pek tahriş ediyorum. Cımbız Çin işkencesi gibi.
Resimdeki tam benlik
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
- 448
- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Benim de en buyuk derdim.Biyik bolgem hassas,iple almak mumkun degil,etimden et kopariyorlar gibi.Agda bandi bir nebze daha iyi ama oda tahris yapiyor ertesi gun agda yarasi yapiyor,izi kaliyor vs.Tenimde beyaz tuy ciktigi an cok belli oluyor.Para biriktirip igneli epilasyon yaptirmayi dusunuyorum
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 7 Temmuz 2019
- 1.226
- 4.800
- 133
- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Ya partikül ağdalar var kuaförde satılanlardan.Isıtıyorum sürüyorum çekiyorum.Normalde lazere gidiyordum hamileyim diye yarıda kaldıMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Ben ip veya epilasyon cihazı ile alıyorumMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
- 9 Mart 2014
- 211
- 349
- 303
Hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorumBirde şu Kaş usturaları var küçük birşey sosyal medyada görüyorum hem kadının tüm yüz tüylerini alıyor, hemde ölü derileri temizliyor cildinden kullanan var mı ?
- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
Bende ilk sizin dediğinize benzer şekilde öğrenmiştim siz ayağınıza koyuyormuşsunuz bende ucunu düğüm yapıp alt ön dişime sıkıştırıp yapıyordum kuaförde öyle görmüştüm ama çok.ip kopuyordu . Sonra da böyle yapmaya başladım ip kopmadan bitiriyorum işimi :))Ben de sürekli iple alırım ancak benim kullandığım yöntem daha kolay sanki. Ben bu yöntemle almayı beceremedim. İplik makarasından ipi hiç kesmeden daha kolay yapıyorum. İpin bir ucunu yakınımdaki bir yere bağlıyorum. (Eğer ayaklarınızı toplayarak oturursanız ayak baş parmağınıza da bağlayabilirsiniz.) İpin diğer ucu zaten makarada. Makarayı sağ elimde tutuyorum. Sol elimle de ipi gergin bir şekilde tutup kıvırıyorum ve sizin gönderdiğiniz videodakine benzer bir harektle alıyorum. Yani sağ elimde makara, sol elimde de ipi gerginleştirip parmaklarımı açıp kapatarak o şekilde kullanıyorum. Çok kolay oluyor.