• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bıyık alma 😒

Ben bıyık için hayatımda hiç kuaföre gitmedim iple hem çok hızlı hem de kolay şekilde alıyorum, ipin iki ucunu bağlayıp ortasını bükerek yapıyorum

Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet 🙏🏻
Ay bende gecen ay öğrendim. Kuafor iple alırken ipin bir ucunu agzına alıyor diğer ucuyla bıyığı alıyor ya. Bende bir ucunu lavaboda musluğa bağlıyorum diğer kısmıyla Kuaforün aldıgı gbı almaya çalısıyorm baya öğrendim 2 aydr yapa yapa öğrendim deneyin mutlaka

laser epilasyon en pahalisi ama kesin cozum bir daha kolay kolay ugrasmazsiniz cok tavsiye ederim

jiletle aliyorum.
canim tatlidir benim. bir ara okuyordum jilet daha kalin kil cikariyor vs diye agdayi denedim ve daha uzun süre tüysüz kalirim diye düsünmüstüm ama aciyor.
ip de acitiyor.. anca kaslarimi iple ve cimbizla alabilirim.

ama ben jilet kullaniyorum tüm vücüduma. üstüne de ipl aletimle geciyorum... miss.
kalin tüy kil vs da cikmiyor.. kim demisse yalan demis. en fazla jilet kökünden almadigi icin kalin cikiyor gibi gözüküyor okadar.

kil tüy icin asla kuaföre vs gitmem. almanyada öyle bir adet de yoktur zaten. genelde herkes, alman kadinlari dahi evde kendisi hallediyor.

Ben bıyık kas için boncuk ağda kullanıyorum kalanlar oluyor onlarida iple topluyorum :dondurma:

Kuaförüm bıyık bölgesine kesinlikle cımbız kullanmamam gerektiğini söyledi...Batıklara sebep olabiliyormuş... Ben de iple alıyorum misss...

Benim de en buyuk derdim.Biyik bolgem hassas,iple almak mumkun degil,etimden et kopariyorlar gibi.Agda bandi bir nebze daha iyi ama oda tahris yapiyor ertesi gun agda yarasi yapiyor,izi kaliyor vs.Tenimde beyaz tuy ciktigi an cok belli oluyor.Para biriktirip igneli epilasyon yaptirmayi dusunuyorum

Jiletle alıyorum evde lazer cihazıyla (ipl) üzerinden geçiyorum hem çok yavaş çıkıyor hem de çok ince. Öneririm. Ayrıca jilet üstteki ölü hücrelerden de arindiyor cildi

ergenliğimden beri kendim yapıyorum iple.kuzenimden görmüştüm ipin ucunu ayağına bağlayıp ayaktayken yapıyordu o günden beri bende aynısını yapıyorum çok kolay oluyor.

Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet 🙏🏻
Ya partikül ağdalar var kuaförde satılanlardan.Isıtıyorum sürüyorum çekiyorum.Normalde lazere gidiyordum hamileyim diye yarıda kaldı

Birde şu Kaş usturaları var küçük birşey sosyal medyada görüyorum hem kadının tüm yüz tüylerini alıyor, hemde ölü derileri temizliyor cildinden kullanan var mı ?

Ben ip veya epilasyon cihazı ile alıyorum

İpi boynunuzdan geçirip alabilisiniz ben öyle yapıyorum :KK55: kuaförü beklersek pala remzi oluruz:KK70::confused:

Tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben sana iğneli epilasyon yaptır derim cımbız iplik ağda bunlar zamanla çoğaltıp kalınlaştırır lazere sakın ama sakın bulaşma kökten iğneliyle kurtul en fazla 300-400 tl ye mal olur ama ömür boyu kurtulursun canımsın :KK200:

Ben de sürekli iple alırım ancak benim kullandığım yöntem daha kolay sanki. Ben bu yöntemle almayı beceremedim. İplik makarasından ipi hiç kesmeden daha kolay yapıyorum. İpin bir ucunu yakınımdaki bir yere bağlıyorum. (Eğer ayaklarınızı toplayarak oturursanız ayak baş parmağınıza da bağlayabilirsiniz.) İpin diğer ucu zaten makarada. Makarayı sağ elimde tutuyorum. Sol elimle de ipi gergin bir şekilde tutup kıvırıyorum ve sizin gönderdiğiniz videodakine benzer bir harektle alıyorum. Yani sağ elimde makara, sol elimde de ipi gerginleştirip parmaklarımı açıp kapatarak o şekilde kullanıyorum. Çok kolay oluyor.
Bende ilk sizin dediğinize benzer şekilde öğrenmiştim siz ayağınıza koyuyormuşsunuz bende ucunu düğüm yapıp alt ön dişime sıkıştırıp yapıyordum kuaförde öyle görmüştüm ama çok.ip kopuyordu . Sonra da böyle yapmaya başladım ip kopmadan bitiriyorum işimi :))

Back