• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bıyık alma 😒

Agda bantları her yerde var bim a101 gibi marketlerde de var. Alın bi kutu özellikle büyük olanlarıni kesin küçük küçük 5 saniye saç kurutma makinesine tutun azcik eritip yapistirin ve cekin.

Ben bunla alıyorum. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum ama
İp ile beceremedim. Ağdayı da tam beceremedim pek tahriş ediyorum. Cımbız Çin işkencesi gibi.
Resimdeki tam benlik

Eklentiler

• IMG_20200523_144252.jpg
    IMG_20200523_144252.jpg
    147,8 KB · Görüntüleme: 46
Veet agda bandı ,gayet sifir aliyor ,ben hijyenden dolayi kuaforde hic aldirmam
Yalniz yapustirmadan once sac kurutma tutup iyice isitin

Trabzon da büyük şehir aslında 3tl bıyıksa saç kesimi fön ne kadar ? bi standart yok mu ya çok sinir oldum şu an 😂
Ben bir kere gittim kaşa bıyığa 25 lira almıştı kuaför ondan sonra hiç gitmedim canım .Şimdi diyeceksin 25 fazla mi diye ama o para için gitmemezlik yapmadım ben kaşımı bayağı kalınlaştırdım güzel şekilli alınsın diye afedersin kadın iyice içine etti daha da tövbe ettim aynı şekilde kendim de alıyorum sonuçta hatta daha iyi alıyorum kaşımı 😂
Fön saç kesimi yaptırmadım ama saçım bayağı uzun boyamak için 400 den başladı 650 ye kadar söyleyen kuaförler oldu canım 🤷‍♀️

Bir parça ip kesin iki ucunu birbirine bağlayın. Sonra ellerinize geçirin çevirin. Dudak kısmına getirip sağa sola gezdirin ipi gayet güzel alıyor. Yıllardır bu şekilde alırım en ince ufak tüyü bile alıyor. Arada da soğuk ağda bantlarıy la.

Bu videoda anlatılan gibi. Kolay yöntem el alışınca bi dk bile sürmüyor.

Ben de sürekli iple alırım ancak benim kullandığım yöntem daha kolay sanki. Ben bu yöntemle almayı beceremedim. İplik makarasından ipi hiç kesmeden daha kolay yapıyorum. İpin bir ucunu yakınımdaki bir yere bağlıyorum. (Eğer ayaklarınızı toplayarak oturursanız ayak baş parmağınıza da bağlayabilirsiniz.) İpin diğer ucu zaten makarada. Makarayı sağ elimde tutuyorum. Sol elimle de ipi gergin bir şekilde tutup kıvırıyorum ve sizin gönderdiğiniz videodakine benzer bir harektle alıyorum. Yani sağ elimde makara, sol elimde de ipi gerginleştirip parmaklarımı açıp kapatarak o şekilde kullanıyorum. Çok kolay oluyor.

Liseden beri kendim alıyorum netten iple alma videoları var onu izleyebilirsin. Çok basit ipi dola sağa sola oynat kalan olursa telefonun flaşını açıp iple geçiyorum üstünde de cımbızla küçükleri alıyorum tamamdır

ya hani iple alıyorlar ya geçen biryerde gördüm kız ipi boynundan dolayı eliyle aldı yani iple alanlar belki bilir bunuda deneyebilirsiz anlaşıldı mı yazdığım bilemedim ama ,pratik olan ben bimden hazır soğuk ağda alıyorum elde hafif ısıttıktan sonra yapıştır çek ,birde mutlaka çinko kremi kullanın 30 dk kızarıklık falan kalmıyor

cildim çok hassas o yüzden hiçbir şekilde ağda kullanamıyorum. bıyık bölgemi de pamuklu dikiş ipliğiyle tüy alma işlemi yapıyorum mis gibi oluyor ✌🏻

8 lira cok bir para degil aslinda ama su donemde kuaföre gidilmez.

Yay da ip de cok basit. Deneye deneye ögrenir alisirsiniz. Video izleyin.
Ağda ince tüyleri de alir ama iyi yapilmasi lazim belki bunu yapamayabilirsiniz anlarim. Ama gercekten iki eli tutan her insan iple almayi becerebilir. Tabii deneye deneye alisacaksiniz. Ilk seferde sahane olmayabilir.

Ben virüsten sebep gitmiyorum kuaföre. Soğuk ağda bandının yüz için olanlarından kullanıyorum 10 saniyede işlem tamam. Ama benim pek kılım tüyüm yoktur azdır yani.

Back