Trabzon da büyük şehir aslında 3tl bıyıksa saç kesimi fön ne kadar ? bi standart yok mu ya çok sinir oldum şu anBen Trabzondayım canım Allah size kolaylık versin ne diyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde bıyık alma 😒
- Konu Sahibi Nasipp61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
Ben bir kere gittim kaşa bıyığa 25 lira almıştı kuaför ondan sonra hiç gitmedim canım .Şimdi diyeceksin 25 fazla mi diye ama o para için gitmemezlik yapmadım ben kaşımı bayağı kalınlaştırdım güzel şekilli alınsın diye afedersin kadın iyice içine etti daha da tövbe ettim aynı şekilde kendim de alıyorum sonuçta hatta daha iyi alıyorum kaşımıTrabzon da büyük şehir aslında 3tl bıyıksa saç kesimi fön ne kadar ? bi standart yok mu ya çok sinir oldum şu an
Fön saç kesimi yaptırmadım ama saçım bayağı uzun boyamak için 400 den başladı 650 ye kadar söyleyen kuaförler oldu canım
asıl bu işkence aletine benziyorBen bunla alıyorum. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum ama
İp ile beceremedim. Ağdayı da tam beceremedim pek tahriş ediyorum. Cımbız Çin işkencesi gibi.
Resimdeki tam benlik
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Yok yav gezdiriyorum bıyık bölgesinde yay sayesinde alıyor hepsiniasıl bu işkence aletine benziyor
Ya da ben alıştım artık
Aynısından bende var beceremedim mi ne oldu ya bi daha deneyeyim aklıma gelmişkenBen bunla alıyorum. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum ama
İp ile beceremedim. Ağdayı da tam beceremedim pek tahriş ediyorum. Cımbız Çin işkencesi gibi.
Resimdeki tam benlik
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Bazen bana da oluyor diğer tarafı çeviriyorum.Aynısından bende var beceremedim mi ne oldu ya bi daha deneyeyim aklıma gelmişken
denemek gerek tüyler yayların arasına giriyoor veeee cidden korkunçYok yav gezdiriyorum bıyık bölgesinde yay sayesinde alıyor hepsini
Ya da ben alıştım artık
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
İple daha çok acıtıyorum inandenemek gerek tüyler yayların arasına giriyoor veeee cidden korkunç
- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- 17 Ağustos 2011
- 1.015
- 932
- 323
Bu videoda anlatılan gibi. Kolay yöntem el alışınca bi dk bile sürmüyor.
Ben de sürekli iple alırım ancak benim kullandığım yöntem daha kolay sanki. Ben bu yöntemle almayı beceremedim. İplik makarasından ipi hiç kesmeden daha kolay yapıyorum. İpin bir ucunu yakınımdaki bir yere bağlıyorum. (Eğer ayaklarınızı toplayarak oturursanız ayak baş parmağınıza da bağlayabilirsiniz.) İpin diğer ucu zaten makarada. Makarayı sağ elimde tutuyorum. Sol elimle de ipi gergin bir şekilde tutup kıvırıyorum ve sizin gönderdiğiniz videodakine benzer bir harektle alıyorum. Yani sağ elimde makara, sol elimde de ipi gerginleştirip parmaklarımı açıp kapatarak o şekilde kullanıyorum. Çok kolay oluyor.
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
ya hani iple alıyorlar ya geçen biryerde gördüm kız ipi boynundan dolayı eliyle aldı yani iple alanlar belki bilir bunuda deneyebilirsiz anlaşıldı mı yazdığım bilemedim ama ,pratik olan ben bimden hazır soğuk ağda alıyorum elde hafif ısıttıktan sonra yapıştır çek ,birde mutlaka çinko kremi kullanın 30 dk kızarıklık falan kalmıyor
- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
8 lira cok bir para degil aslinda ama su donemde kuaföre gidilmez.
Yay da ip de cok basit. Deneye deneye ögrenir alisirsiniz. Video izleyin.
Ağda ince tüyleri de alir ama iyi yapilmasi lazim belki bunu yapamayabilirsiniz anlarim. Ama gercekten iki eli tutan her insan iple almayi becerebilir. Tabii deneye deneye alisacaksiniz. Ilk seferde sahane olmayabilir.
Yay da ip de cok basit. Deneye deneye ögrenir alisirsiniz. Video izleyin.
Ağda ince tüyleri de alir ama iyi yapilmasi lazim belki bunu yapamayabilirsiniz anlarim. Ama gercekten iki eli tutan her insan iple almayi becerebilir. Tabii deneye deneye alisacaksiniz. Ilk seferde sahane olmayabilir.
- 4 Şubat 2019
- 3.899
- 8.668
- 158