• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bıyık alma 😒

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
1
2.215
133
Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet 🙏🏻

ip yapmak cok kolay aslinda ogrenebilirsiniz ben bilmeden banada zor geliyordu 3 senedir kuafore gitmiyorum kendim aliyorum

Bende vaktim carsa iplr aliyorum,cok iyi olutor.Agda cok ufak tuyleri almiyor.İntden nasıl yapıldığını izleyin iki çeşidi var.Çokta zor degil aslinda

Bant ağdalar var markette ondan bir kutu alıyorum küçük küçük keserim biçim bölgeme göre bir tarafına yapıştırırim tümden yapmam. Çakmakla ısıtır elimle kontrol ederim nasıl sıcaklığı diye yapıştır üstüne parmağımla geçerim biyigimi gerdirir alırım hepsi gelir eb iyisi ağda... uyuşuyor üstünden de iple geçerim

İpı ayak parmağına bağlanan videolar varsa alma işlemi onu dene o kolay. Ben kendimi bildim bile kendim alırım. Ağda biyik bölgesinde zamanla kirismaya da neden oluyor. Cimbizlâ zaten uğrasilmaz. Yaylar çok iş görüyor aslında acaba kalite olarak değişiyor ondan mı yapamadiniz?

İp çok acıtıyor, cımbız bıktırıyor, büyük kutu ağdayla heryer yapış en güzeli soğuk ağda bandı. Yıllardır kullanıyorum. Fön tut 5-6 saniye süper eriyor. Ben yapıştırıp 3 aşamada çekiyorum,az acıyor öyle. 1.5 dakika falan sürüyor.

8 tl çok mu ? virüsten sebep kuaföre gitmiyorum, gitmeyeceğim. Soğuk ağda bantlarının bıyık bölgesi için olanı çok pratik.
Tabi çok canım nişantaşında kuaföre gitmedim ki . Burda en fazla 3 liraya alıyorlar ilk kez 8 lira verip Tüylerin yarıdan çoğu kalınca cok geliyor tutarda sonuçta bıyık

Tabi çok canım nişantaşında kuaföre gitmedim ki . Burda en fazla 3 liraya alıyorlar ilk kez 8 lira verip Tüylerin yarıdan çoğu kalınca cok geliyor tutarda sonuçta bıyık
Neresi orası çok merak ettim ? Ben istanbulda oturuyordum bundan 7 ay öncesine kadar 20 tl idi büyükşehir olan bir anadolu şehrine taşındım 15 tl , nişantaşına hiç gittiniz mi bilmiyorum ama orada da 50 tl 😬

Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet 🙏🏻
Remove agda kalemleri var arada bir şok a101 gibi yerlerde de görüyorum. Kalem seklinde agda. Icinde bezi var agda temizleme mendili var. Cok kullanışlı. Kaşimi da onunla alıyorum.

Neresi orası çok merak ettim ? Ben istanbulda oturuyordum bundan 7 ay öncesine kadar 20 tl idi büyükşehir olan bir anadolu şehrine taşındım 15 tl , nişantaşına hiç gittiniz mi bilmiyorum ama orada da 50 tl 😬
Ben Trabzondayım canım Allah size kolaylık versin ne diyim 🙈

Back