Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde bıyık alma 😒
- Konu Sahibi Nasipp61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 31
- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.921
- 598
Ben de bu yöntemi kullanıyorum. Tek seferde 30 saniyede işlem tamam.Soğuk ağda bandını bıyık bölgesine uygun kesin, yapıştırın çekin.
- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
Bant ağdalar var markette ondan bir kutu alıyorum küçük küçük keserim biçim bölgeme göre bir tarafına yapıştırırim tümden yapmam. Çakmakla ısıtır elimle kontrol ederim nasıl sıcaklığı diye yapıştır üstüne parmağımla geçerim biyigimi gerdirir alırım hepsi gelir eb iyisi ağda... uyuşuyor üstünden de iple geçerim
- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
İpı ayak parmağına bağlanan videolar varsa alma işlemi onu dene o kolay. Ben kendimi bildim bile kendim alırım. Ağda biyik bölgesinde zamanla kirismaya da neden oluyor. Cimbizlâ zaten uğrasilmaz. Yaylar çok iş görüyor aslında acaba kalite olarak değişiyor ondan mı yapamadiniz?
- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Tabi çok canım nişantaşında kuaföre gitmedim ki . Burda en fazla 3 liraya alıyorlar ilk kez 8 lira verip Tüylerin yarıdan çoğu kalınca cok geliyor tutarda sonuçta bıyık8 tl çok mu ? virüsten sebep kuaföre gitmiyorum, gitmeyeceğim. Soğuk ağda bantlarının bıyık bölgesi için olanı çok pratik.
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Keşke öğrenebilsem ama video izleyecem artık en kolayını bulmalıyımip yapmak cok kolay aslinda ogrenebilirsiniz ben bilmeden banada zor geliyordu 3 senedir kuafore gitmiyorum kendim aliyorum
Neresi orası çok merak ettim ? Ben istanbulda oturuyordum bundan 7 ay öncesine kadar 20 tl idi büyükşehir olan bir anadolu şehrine taşındım 15 tl , nişantaşına hiç gittiniz mi bilmiyorum ama orada da 50 tlTabi çok canım nişantaşında kuaföre gitmedim ki . Burda en fazla 3 liraya alıyorlar ilk kez 8 lira verip Tüylerin yarıdan çoğu kalınca cok geliyor tutarda sonuçta bıyık
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Remove agda kalemleri var arada bir şok a101 gibi yerlerde de görüyorum. Kalem seklinde agda. Icinde bezi var agda temizleme mendili var. Cok kullanışlı. Kaşimi da onunla alıyorum.Merhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
Ben Trabzondayım canım Allah size kolaylık versin ne diyimNeresi orası çok merak ettim ? Ben istanbulda oturuyordum bundan 7 ay öncesine kadar 20 tl idi büyükşehir olan bir anadolu şehrine taşındım 15 tl , nişantaşına hiç gittiniz mi bilmiyorum ama orada da 50 tl
ben beceremedim bu kalem işini ya, yapış yapış kaldı attım çekmecede duruyor. bozuk muydu acaba ?Remove agda kalemleri var arada bir şok a101 gibi yerlerde de görüyorum. Kalem seklinde agda. Icinde bezi var agda temizleme mendili var. Cok kullanışlı. Kaşimi da onunla alıyorum.
Onları gördüm ama işe yarayacağını hiç düşünmedimRemove agda kalemleri var arada bir şok a101 gibi yerlerde de görüyorum. Kalem seklinde agda. Icinde bezi var agda temizleme mendili var. Cok kullanışlı. Kaşimi da onunla alıyorum.