EVDE ANAOKULU EĞİTİMİ

GuZeLHaTuN007

blngç t:24.05.21 bşlangç k:65.65 gncl:? hdf:58
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
287
581
23
34
merhaba arkadaşlar 2015 ağustos doğumlu kızım var bu sene anaokuluna başlayacaktı ama malum pandemi sürecinde olduğumuz için evde bu sene önceki seneler anaokuluna giden çocuklarınız veya anaokulu öğretmen arkadaşlarımız, ne gibi etkinlikler öğretebilirim ?

Anaokulu etkinlikleri diye yazdığınız zaman bununla ilgili çok güzel videolar var.

Bunun dışında , okul öncesi boyama, sayilari v.s içeren bazı etkinlik kitaplari var, tavsiye ediyorum.

Çokça çizgiler çeksin , bu 1. Sınıfta müthiş önemli. Çok yazı yaziyorlar :) Çizgiler harfleri kolaylaştırıyor.

Kendi ismini yazmayı öğretin harfleri ogretmeden . ( Müfredatta varmış )

Harfleri öğreten bazı okullar var, bazıları öğretmiyor müfredatta yok diyerek.

Bu yüzden 1. Sınıfa başlayan çocuklar arasında baya fark oluyor. Hangisi doğru bilmiyorum.

Artık , ornegin ; B için " be " değil " bı" diye seslendirip öğretiyorlar , bu yüzden evde öğrenince karışabilirmiş.

Anaokulu etkinlikleri diye yazdığınız zaman bununla ilgili çok güzel videolar var.

Bunun dışında , okul öncesi boyama, sayilari v.s içeren bazı etkinlik kitaplari var, tavsiye ediyorum.

Çokça çizgiler çeksin , bu 1. Sınıfta müthiş önemli. Çok yazı yaziyorlar :) Çizgiler harfleri kolaylaştırıyor.

Kendi ismini yazmayı öğretin harfleri ogretmeden . ( Müfredatta varmış )

Harfleri öğreten bazı okullar var, bazıları öğretmiyor müfredatta yok diyerek.

Bu yüzden 1. Sınıfa başlayan çocuklar arasında baya fark oluyor. Hangisi doğru bilmiyorum.

Artık , ornegin ; B için " be " değil " bı" diye seslendirip öğretiyorlar , bu yüzden evde öğrenince karışabilirmiş.
teşekkürler. bende 4,5 yaşındaki oğlumu ne yapacağım neler öğreteceğim diye kara kara düşünüyorum. yardım edin. bide 2,5 yaşında var... neler yapabilirim

teşekkürler. bende 4,5 yaşındaki oğlumu ne yapacağım neler öğreteceğim diye kara kara düşünüyorum. yardım edin. bide 2,5 yaşında var... neler yapabilirim

Yaşına uygun etkinlik kitapları alıp uygulayabilirsiniz evde.

Zeki gelisim setlerinden de edinebilirsiniz imkanınız varsa, yoksa internetteki videoları takip edebilirsiniz .

Benim de 3 yasinda kizim var. Begendiginiz etkinlik set markasi var mi? Devamli internetten arastirip uygulamak zoruma gidiyor. Hazir egitim seti var mi?
ben kızıma mucit pandadan dikkati güçlendirme seti aldım tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Back