Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde aletsiz yapılabilecek kardiyo hareketi öneriniz var mı?
Kızlar merhaba. Kardiyo hareketi yapmam lazım, ilk aklıma gelen yürüyüş oluyor ama evimin çevresi de yürümeye uygun değil. Evde neler yapabilirim, fikri olan var mı?
Kimsenin aklına bir şey gelmiyor galiba... Peki ben step çeksem diyorum, koltukların üstünde falan Bayağı yorup terletiyor ama... 40 dakika yapsam etkili olur mu sizce?
O da olabilir aslında... Ama ne kadar faydası olur bilmiyorum. Sen yapıyor musun ya da yaptın mı hiç koşu hareketini? Etkisini gördün mü? Bu arada, yerinde koşar gibi yapmaktan bahsediyorsun, değil mi? :)
sandalye veya tabure üzerine çıkıp inebilirsin ben bir ara 100 defa yapıyodum set halinde yap ama mesela 25 ile başla arada başka hareketler sonra tekrar tabure in çık
sandalye veya tabure üzerine çıkıp inebilirsin ben bir ara 100 defa yapıyodum set halinde yap ama mesela 25 ile başla arada başka hareketler sonra tekrar tabure in çık