- 12 Ocak 2021
- 4.362
- 17.681
- 30
İsim goldda foto leşİsmimi değiştirdim evet :)
bi tanıdıgımızı ısırmıştı hatta evlerindeyken. Yavruluyorlar dikkat etMerhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim(
Evet genelde öyle ailece bulunduklarından bahsetmişler!.. Aslında ilaçlama da yapılıyor ama siz mi öldürdünüz peki ikisini deBenim de başıma gelmişti Sarıyer tarafında yaşıyorken. Apartman dairesinde olur mu diye şaşırmıştım ama oluyor. Kesinlikle çift geziyorlar. İlkini öldürdükten birkaç gün sonra bir tane daha çıkmıştı çünkü. Evi ilaçlatın hemen.
Hadi ya çok geçmiş olsun baya araştırdım Türkiye'de genelde çok zehirli akrep yokmuş ama insan yine de korkuyor.. Erkekler yine iyi kötü müdahale edebiliyor ama ben korktum baya ya.. Sen hiç öldürdün mü arkadaşım gördüklerinizden taktiğe ihtiyacım olabilir!!:))))Aa bacim o neki biz evde 4 kere 3 u evde 1 i balkonda yakaladık snra aşağı kapıya komsular bazen otururlar bizde inerdik kapıda kaç öldürdük bide yuva bulduk oraya ateş yaktık ama ne çare bulundugumz yer apartman ama kayalık kayalık yerdeyseniz her türlü oluyor çare yok büyük ihtimal aşağıdan geliyor yada hava boslugundan bize eşimin kolunu sokmuştu bi pike arasinda arasında yavruydu bide çocuğumun biraz yattigi pikeydi nasil geldi ustune orterken bisekilde duserdi iyyyyy ozamndir huylarım herseye dikkatli bakiyorum
Yaa çok ilginç gerçekten buralara kadar gelmiş olmaları... Siz mi öldürdünüz peki ?Beyoğlu’nun göbeğinde evimde akrep gördüm. Üstelik bahçe katı falan değildi, bildiğiniz apartman dairesi. Sanırım patates poşetinden gelmişti, çünkü alışveriş yapmıştık ve patates poşeti yerdeydi. Neyse ki öldürdük de kurtulduk.
Evet genelde öyle ailece bulunduklarından bahsetmişler!.. Aslında ilaçlama da yapılıyor ama siz mi öldürdünüz peki ikisini de
Ben mi lavaboda lavabo içini temizlerken yanlışlıkla yavrusunu öldürmüşum tab suda acik olunca farkedememisim parcasini görünce anladım hiç unutmuyorum daha igrenirim nasıl dikkat etmedim die genelde sarı bizm burda çıkanlar çok hızlı ilerliyorlar yakalamak çok zor oluyor eşimin kolunu soktugunda baya uyusmustu oda siyaha çalıyordu sonra geçti demekki tam olmamış aldik attık oldurmedikte ilaçlama tam kesin bence ama yuvası varsa asagida orda burda zor biraz orayida tespit etmek gerekiyor yoksa çok korkunclarHadi ya çok geçmiş olsun baya araştırdım Türkiye'de genelde çok zehirli akrep yokmuş ama insan yine de korkuyor.. Erkekler yine iyi kötü müdahale edebiliyor ama ben korktum baya ya.. Sen hiç öldürdün mü arkadaşım gördüklerinizden taktiğe ihtiyacım olabilir!!:))))
İlaçlat hemen bu nedir yahuMerhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim(
Nerede yaşıyorsunuz apartmanda akrebin ne işi olur ya şimdi bende huylandım vallahi apartmanda yaşayamazlar normalde bahçede falan olurlarMerhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim(