Evde akrepp çıkması!!

Aa bacim o neki biz evde 4 kere 3 u evde 1 i balkonda yakaladık snra aşağı kapıya komsular bazen otururlar bizde inerdik kapıda kaç öldürdük bide yuva bulduk oraya ateş yaktık ama ne çare bulundugumz yer apartman ama kayalık kayalık yerdeyseniz her türlü oluyor çare yok büyük ihtimal aşağıdan geliyor yada hava boslugundan bize eşimin kolunu sokmuştu bi pike arasinda arasında yavruydu bide çocuğumun biraz yattigi pikeydi nasil geldi ustune orterken bisekilde duserdi iyyyyy ozamndir huylarım herseye dikkatli bakiyorum

Son düzenleme:
bi tanıdıgımızı ısırmıştı hatta evlerindeyken. Yavruluyorlar dikkat et

Evet genelde öyle ailece bulunduklarından bahsetmişler!.. Aslında ilaçlama da yapılıyor ama siz mi öldürdünüz peki ikisini de

Hadi ya çok geçmiş olsun baya araştırdım Türkiye'de genelde çok zehirli akrep yokmuş ama insan yine de korkuyor.. Erkekler yine iyi kötü müdahale edebiliyor ama ben korktum baya ya.. Sen hiç öldürdün mü arkadaşım gördüklerinizden taktiğe ihtiyacım olabilir!!:))))

Yaa çok ilginç gerçekten buralara kadar gelmiş olmaları... Siz mi öldürdünüz peki ?

Evet genelde öyle ailece bulunduklarından bahsetmişler!.. Aslında ilaçlama da yapılıyor ama siz mi öldürdünüz peki ikisini de

Benim öldürmem mümkün değil. Hayvana bakamıyordum bile. Eşim öldürdü mecburen. Şimdi düşününce bile kötü oluyorum.

Ben mi lavaboda lavabo içini temizlerken yanlışlıkla yavrusunu öldürmüşum tab suda acik olunca farkedememisim parcasini görünce anladım hiç unutmuyorum daha igrenirim nasıl dikkat etmedim die genelde sarı bizm burda çıkanlar çok hızlı ilerliyorlar yakalamak çok zor oluyor eşimin kolunu soktugunda baya uyusmustu oda siyaha çalıyordu sonra geçti demekki tam olmamış aldik attık oldurmedikte ilaçlama tam kesin bence ama yuvası varsa asagida orda burda zor biraz orayida tespit etmek gerekiyor yoksa çok korkunclar

İlaçlat hemen bu nedir yahu

Nerede yaşıyorsunuz apartmanda akrebin ne işi olur ya şimdi bende huylandım vallahi apartmanda yaşayamazlar normalde bahçede falan olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…