- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 35
- Konu Sahibi Eskizamanlar
Ben kalorifer böceği için kullandım ama onda da işe yarar belki,google dan bi araştırın istersenizBu söylediğiniz hamam böcekleri için mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalorifer böceği için kullandım ama onda da işe yarar belki,google dan bi araştırın istersenizBu söylediğiniz hamam böcekleri için mi ?
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için tavsiyelerinizi uygulayacağım:)) Yalnız deminden beri özelliklerini okuyorum şok oldum resmen.. Radyasyondan bile etkilenmiyorlarmış, kafasız yaşayabiliyorlarmış hatta ölü taklidi bile yapıp üremeye devam ediyorlarmış!! Siz onların öldüğüne eminsiniz dii mi artık görünmüyorlar!!Evet malesef ama sersemletiyor bir süre sonra. Sersemleyince harekete geçiyordum ben
Hemen hemen aynısı peki yalnız benim gördüklerim biraz büyük nemden galiba.. Evde gördükleriniz için ne yapıyordunuz peki bir grup öldürüyorum diyor bir grup kesinlikle öldürmeyin diyor!!Ben kalorifer böceği için kullandım ama onda da işe yarar belki,google dan bi araştırın isterseniz
Evet türüne göre ilaç değişiyormuş ama kurtulduğunuza sevindim, yarın ilaçlama umarım işe yarar..Bir sabah uyuyoruz, eşim bir hışımla uyandı kırkayak tam kasığını ısırmaya çalışıyormuş meğer. Yüksek girişte oturuyoruz, dağlık bölge.
Bir süre ara ara kırkayak gördük, tanıdık ilaçlamacı o dönem beyaz bir ilaç vermişti, 6 ay aralıklarla evin içini ve dışını ilaçlıyoruz. Tekrar hiç görmedik, bizim de belamız kırkayak oldu.
Düzenli aralıklarla ilaçlama yaparsanız hallolmayacak dert değil ancak hamam böcekleri için durum farklıymış, onların ilacı özelmiş ve diğer ilaçlar bağışıklıklarını güçlendiriyormuş, bir ilaçlamacıya sorun
Evet ilaçlama şirketi türüne göre ilaçlama yapıyor. Maalesef benimde yeni taşındığım evde görmeye başlayınca evi ilaçlamıştım hatta buraya da konu açtım. İlaçlama sonrası ölü bulmaya başlayınca ilaçlama şirketiyle görüştük direkt evin altında bakkal market fırın pastane var mı diye sordular. Maalesef bizde hamburgerci var direkt olarak onlarla görüştük ilaçlamacılar çok yoğun bir şekilde alt katı istila ettiğini kokusuz ilaçlama yapamayacaklarını söyleyince kedim olduğu için evimi ilaçlatamadım ama hamburgerci ilaçlama yaptırdıktan sonra da hiç ölü böcek görmedim . Evin altında bu tarz bi işletme varsa ilk onlar ilaçlama yaptırsın yoksa kurtulamazsınız 1 tane varsa çok Çabuk ürüyor ve asla ezerek öldürmeyin ölürken bile yumurta bırakıyor bende yaşayınca okuyarak öğrendimEvet türüne göre ilaç değişiyormuş ama kurtulduğunuza sevindim, yarın ilaçlama umarım işe yarar..
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için:)) Aslında öyle bir işletme de yok binanın altında ama nerden geldiğini çözemedim sanırım sokaktan çünkü Antalya'da çok oluyorlar.. Bakalım yarın ilaçlama yapılacak biter umarım.. Aynen öldürmeyin diyen çok kişi var..Peki sizin gördükleriniz büyüklerden miydi siz evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?Evet ilaçlama şirketi türüne göre ilaçlama yapıyor. Maalesef benimde yeni taşındığım evde görmeye başlayınca evi ilaçlamıştım hatta buraya da konu açtım. İlaçlama sonrası ölü bulmaya başlayınca ilaçlama şirketiyle görüştük direkt evin altında bakkal market fırın pastane var mı diye sordular. Maalesef bizde hamburgerci var direkt olarak onlarla görüştük ilaçlamacılar çok yoğun bir şekilde alt katı istila ettiğini kokusuz ilaçlama yapamayacaklarını söyleyince kedim olduğu için evimi ilaçlatamadım ama hamburgerci ilaçlama yaptırdıktan sonra da hiç ölü böcek görmedim . Evin altında bu tarz bi işletme varsa ilk onlar ilaçlama yaptırsın yoksa kurtulamazsınız 1 tane varsa çok Çabuk ürüyor ve asla ezerek öldürmeyin ölürken bile yumurta bırakıyor bende yaşayınca okuyarak öğrendim
Anlayabiliyorum ne yaşadığınızı ama sonunda kurtulduğunuza sevindim.. Peki gördükleriniz nasıldı büyük müydü genelde ve evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?Bizim eski evde hamam böceği olurdu. Ev 30 yılllıktı. İlaçlama yapardık giderlerdi gelince tekrar ilaçlama. Sonra yeni evimiz yapılınca oraya geçtik hiç olmadı. Hala travmamdır bu böcek. Geçen bir video gördüm kabeyi basmış diye bu böcek toplu görünce elim ayağım titredi o kadar tiksiniyorum bu böcekten.
Rica ederim , nemli bölgeleri seviyorlarmış öyle okumuştum . Ben yeni taşındım bu eve taşınmadan önce görmüştüm kocaman o yüzden ilaçlama yaptık Bayer in bir ilacı var suyla seyreltilip kullanılıyor çok etkili üç beş tane kocaman parmak kadar gördüm ama hepsi ölüydü . Sizde bir deneğin isterseniz ilacı burdan bir arkadaşa da önerdim artık olmadığını söylüyorTeşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için:)) Aslında öyle bir işletme de yok binanın altında ama nerden geldiğini çözemedim sanırım sokaktan çünkü Antalya'da çok oluyorlar.. Bakalım yarın ilaçlama yapılacak biter umarım.. Aynen öldürmeyin diyen çok kişi var..Peki sizin gördükleriniz büyüklerden miydi siz evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?
Büyüktü genelde ama yavru da oluyordu. Çıktıkça öldürüyordum gördüğümde çünkü ilaçlasak bile bazen oluyordu. Onlar yüzünden yaz mevsiminden nefret ederdim. Yazın çok oluyordu.Anlayabiliyorum ne yaşadığınızı ama sonunda kurtulduğunuza sevindim.. Peki gördükleriniz nasıldı büyük müydü genelde ve evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?
Kocaman olanlardan ayy benim de fobim vardır delirmiştim görünceBizde de ilaçlama yapılacak yarın umarım işe yarar.. Gördükleriniz nasıldı peki büyük müydü bunların birkaç çeşidi varmış