İlaçlama yapılıyor bulunduğum yerdeIlaçlama yaptirmaniz lazim
Gider borusuna kaçtığından eminsen tuz ruhu gibi etkin ilaçlar dök gidere..Merhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim(
gidere hemen su dökün sıcağa gelir . sarı olanlar daha zehirlidir ama hepsi çok korkutucu .Merhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim(
Ya allah aşkına su avatarini bi degissen mi ya, her seferinde bi zipliyorum o tipine vxvvxxAkrepler tek gezmezmiş mutlaka birini gördüysen diğeri de varmış, arkadaşım TOKİ de oturuyordu görmüş öldürmüş sonra 2. Sini de tuvalette görüp öldürmüş, yani 2 akrep varumarım kurtulursunuz bir şekilde
Ya allah aşkına su avatarini bi degissen mi ya, her seferinde bi zipliyorum o tipine vxvvxx
Canımsın, şahdin şahbaz olmuşun hfhxhxhSenin için değiştirdim :)
Sebastian kardeş mi bu arkadaşımız onda vardı böyle kıl yumağıCanımsın, şahdin şahbaz olmuşun hfhxhxh
Sebastian kardeş mi bu arkadaşımız onda vardı böyle kıl yumağı