Evde akrep!!

nil_ipek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
8
2
32
Merhaba hanımlar.. Sabah evde arkadaşımla kahvaltı yaparken kocaman bir akrep gördük cam balkon tarafında..Tabii ikimizde şok!! Hatta ben hala şok!! İlk kez görüyorum ve bulunduğum site ilaçlanıyor halbuki.. Daha önce evinde hiç karşılaşan oldu mu ? Yardım lütfeen!!

nem sever. normalde bahcelı evde olsan derım orlardan gelmıstır dıye de site dıyınce aklıma su borusu sızıntısı banyo wc nemlı bırakılması geldı. oraya gelıp urerler genelde ıslak duvarda yerde falan . allah yardımcın olsun . tarcın gıbı keskın kokulu seylerı sevmıyolar ona emınım. gecelerı bı kontrol et nerden gelıo dıye balkonunu

Evet dışarıdan geldi çok büyük ihtimal çünkü cam balkon tarafındaydı ama o kadar tırmanabiliyorlar mı ya!? Ya da dediğiniz gibi başka bir yerden girip yer değiştirmiş de olabilir..Tarçını deneyeceğim teşekkür ederim? Siz de mi evinizde gördünüz ?

tırmanır , alttan başlanıp çatıya kadar tırmanırlar.camdan gelmiştir muhtemelen.ama yine de bakının oluklara.mutfak tezgahlarında bırakılan bal gibi şeyleri de severlermiş ve suyu severler.bi kontrol edin yine de siz.

'^^ ben ahsap evde buyuynce cok karsılastım . betonun dokulmus nemlı yerlerıne halıfleks altına gırıverırlerdı. her yaz badanada karsılasırdık da ortalıkta gezmezdı. bı gecenlerde halının ustunde alenı gezıyordu sersemlemıs heralde ılac gelmıs buna dedık. belkı sızınkı de oyle olmustur da devamı yoktur.

Sıcak bir İl de mi yasiyorsunuz diye baktım ama Ankara yaziyor yaşadığınız yer.Sasirdim çok, inşallah çözüm bulursunuz

Arkadaşlar söylemiş, nemi severler. Bu nedenle bornoz, havlu gibi eşyaları silkeleyip giyin. Eşimi çekyatta sokmuştu, iğne battı zannetmişti koca akrep sokmuş idi. Hemen acile gitmiştik. Akrebi de kavanoz da götürmüştük. Doktor görmek istemişti şansımıza yanımızdaydı. Bahçe katınfayız bu aradaa,.

Umarım öyle olur ve aslında normal börtü böcekten pek korkmam ama akrep baya korkuttu beni..Baya soğuk bir görüntüsü var, çok şaşırdım!! Gördüğümde ne yapmam gerekir onu bile bilmiyorum..Siz evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırabiliyorsunuz ?

Çok geçmiş olsun! Peki ondan başka gördünüz mü evde ?

öldurceksenız lutfen sert cekıc gıbı bıseyle vurun öldugune emın olun ve kuyruguna dokunmadan alın atın. sınek ılacıyla ölmedıgıne emınım :) bocek ılacı satın alın akrep ıcın olandan .

zaten hamambocegı gıbı pıtıpıtı uzaklasamaz hemen . yavas yuruyolar. gordugunde o kaçamadan vurmus olursun :)

Ya ilk gördüğüm için mi bilmiyorum ama çok korktum..Neyse ki tek değildim evde.. Erkekler böyle durumlarda iyi kötü müdahale edebiliyor.. Ama ben tek yaşadığım için şu an görsem ne yaparım hiçbir fikrim yok!.. Gördüğüm kocamandı bir de sinek ilacıyla bence de sadece duş alır.. Siz hiç öldürdünüz mü peki öyle büyüklerden ?

valla bizim depoda çıkmıştı, kinci pislik diyorum ben ona kabuğu çok serttir öyle bir iki bişeyle vurdular akrep dikti kuyruğunu bize saldırıya geçti.en son bi tanıdık durun siz anlamazsınız çekilin dedi onlar çok uğraşırmış akreple, aldı baltayla vurdu anca öyle öldüğüne emin olunca uzaktan kürekle toplayıp attılar. evin içinde balta sallayamayacağınıza göre üzerine bişey atın örtü gibi , uzun saplı süpürge kürek seti oluyo ya plastikten o tarz bişeyle uzaktan o küreğe cekip üzerine de süpürge sapını sıkı sıkı tutun ki kaçmasın , atın dışarı insan geçmez bi anda.kendinize uzak tutucak bişeyle tutun yani artık evde ne varsa.

Bunu yapabilir miyim hiç bilmiyorum..Özelliklerini okuyorum çok zaten şu an çok farklı ve dayanıklı bir canlı!!

^^ evet makasla. keserle. taşla. sen bana bakma cok karsılasınca daha soguk kanlı oluyo ınsan benım evımde ok annemlerde vardı bahcelı ev olunca :)) kontrol et evını dıkkatlı sekılde temızle bence ^^bıdaha da gelmez ınsallah ^^ site yonetıncınızle gorusun bı akrep geldı falan dıye bısıyler yapıcaktır:))

Cesaretinize hayran kaldım, ne kadar soğukkanlısınız ? ..Ya sizi yordum ama çok sanırım burada beni anlayacak tek kişi sizsiniz..Bu akrepleri gördüğünüz dönemin üzerinden baya zaman geçti mi Gördüğünüz en büyüğü nerede gördünüz ve nasıl öldürdünüz aklınızda kalan ? Lütfen anlatır mısınız ? Yani nası yaklaştınız, o ne yaptı, siz ne yaptınız saldırmaya falan çalışmadı mı ? Yani sizi biraz bunalttım ama taktiğe çok ihtiyacım var tecrübeli biri tarafından normal bir böcek ya da sürüngen değil bir daha karşılaşsam inanın ne yaparım bilmiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…