- 14 Ağustos 2018
- 19.177
- 71.863
*odama girerim.Ya ben de o kadar mücadele verebilecek cesaret yok zaten,okuyunca şaşırdım epey ve anlaşıldı görürsem eğer evi akrebin üstüne yapıp gidiyoruumm!!
Öldürmedik,o cesaretim yok zaten ve ölmesini de istemem..ama lütfen evin içinde olmasın!!Türkiyedeki akreplerde öldürücü bir zehir yok. En kötü soktuğu yer 2 gün şişip zonklar. Akrepler öyle agresifte değillerdir. Bizden çok önceden beri bu dünyada olan bir sürü durumda ayakta kalmış canlılar sonuçta, bir bilgelik var hayvanlarda
Akrepi gördüyseniz faraşla alıp evin dışına koymanız yeterli. Gider zaten o. Yolunu şaşırmış her canlıyı öldürmemeliyiz. Hamamböceği gibi evi işgal etme planları yoktur bence
Sarı kızın akrebe benzerliği yok ki o bildğin örümcek kuyruksuz akrebin kuyruğu var ordan yine ayırt edilir hatta resim vardı bende bulursam atarımHerkes soguk hava da çıkmaz demiş ama hava soguk mu Allah aşkına ?
Hayvanlar da şaşırdı tabi şubat ayında bahar gibi hava
Sarı kız diye akrebe benzeyen bi örümcek türü var o olabilir mi ki ? Gerçi o da tehlikeli ve zehirli
Bacakları çok olan her böcekten korkuyorum 🕷🕷
Kentsel dönüşüm yok bu durmadan bu yer altı-yer üstü düzeni inşaatlar sayesinde değişiyor..Bu harekete geçirmiş olabilir onlarıKentsel dönüşüm bölgesi derseniz yıkılan binalar varsa görülebiliyor çözüm bilmiyorum ama ziraatçiler e danışabilirsiniz
Ya onun biz mustakil evdeydik tek cozumunu tavuk beslemekle bulduk tavuk tik tiktik hemen yiyorakrebi ama site yazmissiniz o zaman kedi oneririm o da öldürüyorMerhaba arkadaşlar bu hafta izinliyim evde sabah arkadaşlarımla kahvaltı yaparken işaret parmağından büyük koyu kahve renk bir akrep gördüm ve daha şokunu atlatmaya çalışıyorum..Baya kötü oldum..Daha kötüsü akrep balkon tarafındandaydı ve kaçtı gitti..Ne yapacağımı bilmiyorum site ilaçlanıyor ama bu böceklere falan etki ediyor heralde akrebi etkilememiş olabilir..Daha önce aynı durumu yaşayan,akreplerle karşılaşan arkadaşlar olduysa yardımlarını bekliyorum acilen!! Daha önce bırakın evi sokakta bile görmemiştim bu arada!
Şimdi sarıkız'a baktım da o olsa da oturup şükredemeyeceğim..Çok acayip bir canlıymış ama bizimki akrepti..Herkes soguk hava da çıkmaz demiş ama hava soguk mu Allah aşkına ?
Hayvanlar da şaşırdı tabi şubat ayında bahar gibi hava
Sarı kız diye akrebe benzeyen bi örümcek türü var o olabilir mi ki ? Gerçi o da tehlikeli ve zehirli
Bacakları çok olan her böcekten korkuyorum 🕷🕷
Tamam ben konuşurum onunla..Öldürmedik,o cesaretim yok zaten ve ölmesini de istemem..ama lütfen evin içinde olmasın!!
Hayvan edinmek için şartlar pek müsait değil maalesef..Peki evlere giriyorlar mıydı sizinkiler yoksa daha girmeden tavuklar icabına bakıyorlar mıydı ?Ya onun biz mustakil evdeydik tek cozumunu tavuk beslemekle bulduk tavuk tik tiktik hemen yiyorakrebi ama site yazmissiniz o zaman kedi oneririm o da öldürüyor
Son olarak ''herkes birbirini sevsin,tüm dünyaya barış gelsin'' temennilerinde bulunduğumu iletirsiniz..Ne gerek var evlere girip onu bunu zehirlemeye!Tamam ben konuşurum onunla..
eğer sarıkız mı akrep mi diye iki seçenek arasında kalırsam akrebi alır evimde evcil hayvan diye beslerim.sarıkız evlat olsa sevilmez.Şimdi sarıkız'a baktım da o olsa da oturup şükredemeyeceğim..Çok acayip bir canlıymış ama bizimki akrepti..
Tavuktan once onlarla kankaydik yatakta perde de iste tavan arasinda falan filan ama tavukcuklarim oldu hatta annem onlar eve soktu topladilarHayvan edinmek için şartlar pek müsait değil maalesef..Peki evlere giriyorlar mıydı sizinkiler yoksa daha girmeden tavuklar icabına bakıyorlar mıydı ?
Hadi ya! Benim şok olmam bir yana buradaki arkadaşların bir kısmı bende daha çok şaşırdı ve ısrarla inanmak istemiyorlar onun akrep olabileceğine..Sizinkiler hangi boyda büyükler mi ve ne renkler ? Evin neresinde görüyorsunuz daha çok?Bizim bahçeden ara ara uğrarlar eve. Ev 5 katta ama gelebiliyor yani. Ben de öldürüyorum valla terlikle. Bu kadar şok olacak ne var ki. Adsdafafs
Sarıkız deyince sempatik falan bir şey canlandı gözümde,büyükbaş hayvan ismi gibi hatta:)ama görünce kendimden geçtim resmen:))!!eğer sarıkız mı akrep mi diye iki seçenek arasında kalırsam akrebi alır evimde evcil hayvan diye beslerim.sarıkız evlat olsa sevilmez.
Hadi ya ne kadar zor bir durummuş!!Evde gördükleriniz büyük müydü peki evin neresinde görüyordunuz en çok ve evden nası uzaklaştırıyordunuz ?Tavuktan once onlarla kankaydik yatakta perde de iste tavan arasinda falan filan ama tavukcuklarim oldu hatta annem onlar eve soktu topladilar
Asla google’lamamSarıkız deyince sempatik falan bir şey canlandı gözümde,büyükbaş hayvan ismi gibi hatta:)ama görünce kendimden geçtim resmen:))!!