Evde akrep!!Şoktayım resmen:((

Öldürmedik,o cesaretim yok zaten ve ölmesini de istemem..ama lütfen evin içinde olmasın!!

Sarı kızın akrebe benzerliği yok ki o bildğin örümcek kuyruksuz akrebin kuyruğu var ordan yine ayırt edilir hatta resim vardı bende bulursam atarım

Kentsel dönüşüm bölgesi derseniz yıkılan binalar varsa görülebiliyor çözüm bilmiyorum ama ziraatçiler e danışabilirsiniz
Kentsel dönüşüm yok bu durmadan bu yer altı-yer üstü düzeni inşaatlar sayesinde değişiyor..Bu harekete geçirmiş olabilir onları

Ya onun biz mustakil evdeydik tek cozumunu tavuk beslemekle bulduk tavuk tik tiktik hemen yiyorakrebi ama site yazmissiniz o zaman kedi oneririm o da öldürüyor

Şimdi sarıkız'a baktım da o olsa da oturup şükredemeyeceğim..Çok acayip bir canlıymış ama bizimki akrepti..

Ya onun biz mustakil evdeydik tek cozumunu tavuk beslemekle bulduk tavuk tik tiktik hemen yiyorakrebi ama site yazmissiniz o zaman kedi oneririm o da öldürüyor
Hayvan edinmek için şartlar pek müsait değil maalesef..Peki evlere giriyorlar mıydı sizinkiler yoksa daha girmeden tavuklar icabına bakıyorlar mıydı ?

ev akrepleri zararsız diye bılıyorum. ne kadar zararsız olsada unutmadığın sürece tuyler hep havada diken diken olur. kış derken.sivrisinek vardı evde .

deprem falanmi olacak akrep neden ciksin kis gunu
kapi onlerinizi kirecleyin

Oğlum küçüktü, evde akrep bulmuş. 10 saniye sesi çıkmasa biz panik yapardık. Çok yaramaz bir çocuktu.
Eşimle koştuk, birde ne görelim. Bizimki akrebi eline almış oynuyor.
Bizde de kış vakti çıkmıştı akrep.

Rahmetli annem köye gittiğinde eve kükürt dökerdi. Belki bir faydası olur.

Bizim bahçeden ara ara uğrarlar eve. Ev 5 katta ama gelebiliyor yani. Ben de öldürüyorum valla terlikle. Bu kadar şok olacak ne var ki. Adsdafafs
Hadi ya! Benim şok olmam bir yana buradaki arkadaşların bir kısmı bende daha çok şaşırdı ve ısrarla inanmak istemiyorlar onun akrep olabileceğine..Sizinkiler hangi boyda büyükler mi ve ne renkler ? Evin neresinde görüyorsunuz daha çok?

eğer sarıkız mı akrep mi diye iki seçenek arasında kalırsam akrebi alır evimde evcil hayvan diye beslerim.sarıkız evlat olsa sevilmez.
Sarıkız deyince sempatik falan bir şey canlandı gözümde,büyükbaş hayvan ismi gibi hatta:)ama görünce kendimden geçtim resmen:))!!

Küçükken babannemlerle yaşardık ne çok olurdu akrep ya. Çok korkardım ğğğğğ

Tavuktan once onlarla kankaydik yatakta perde de iste tavan arasinda falan filan ama tavukcuklarim oldu hatta annem onlar eve soktu topladilar
Hadi ya ne kadar zor bir durummuş!!Evde gördükleriniz büyük müydü peki evin neresinde görüyordunuz en çok ve evden nası uzaklaştırıyordunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…