• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

saçların masallah çok güzel :nazar: bende saclarımı evde kendim boyuyorum. son 3 boyamam loreal excelle 8.0 koyu sarı. bu renkle devam etmek istiyorum fakat florasan ısıkta yeşilimsi bir yansıma oluyor :44: kafam cok karısık. senin 8. resmdeki sarına bayıldım. o çok açık ama hiç yeşillik yok bunu nasıl sağladın. ne yapmalıyım sarıya çok az bal karıştırsam mı? bu kes de turunculuk olsun istemiyorum :37: yardım ederseniz sevinirim ;)

saçların masallah çok güzel :nazar: bende saclarımı evde kendim boyuyorum. son 3 boyamam loreal excelle 8.0 koyu sarı. bu renkle devam etmek istiyorum fakat florasan ısıkta yeşilimsi bir yansıma oluyor :44: kafam cok karısık. senin 8. resmdeki sarına bayıldım. o çok açık ama hiç yeşillik yok bunu nasıl sağladın. ne yapmalıyım sarıya çok az bal karıştırsam mı? bu kes de turunculuk olsun istemiyorum :37: yardım ederseniz sevinirim ;)

cok tşkr ederimm cnm 8. resimde saçlarımı orealle actıgım için mat duz bir renk oldu :) 2. acışımdı... boyalarla olunca yeşillik turunculuk oluyo biliyorumm. yazmıştm zaten. turunculuk istemiyorsan eger küllü sarıya boyamalısın hemen alır turunculugunu.bal rengi ablama boyuyorm baya bi turunculuk var haberin olsn boyanı küllü ile karıştırıp sürersen gzl bi renk elde edersn cnm

Argan yagini alcam o zaman canim aktardan bide dun bikuafore gittim kerastin diye bisey satmaya calisti 200 tl tutuyo dedi sok oldum simdi bioblas kullanyrm senin sacin platin mi kac yildir kullaniyosun bide dipler ne zaman cikar ?

Bir gün yüzerken bir kuaförle tanıştım.Ortamın rahatlığından sanırım adam her bişiyi anlattı.Sosyete kuaförüymüş. Öyle iyi kazanıyormuş ki hafta sonları çalışma gereği duymuyor yüzmeye gidiyormuş. Gidip toptancıdan en dandik ve ucuz şampuanlardan v.b bidonla alıp markalı ürün ambalajlarına doldurup satıyormuş bir sürü fiyata. Millette pahalı ürün çok iyi diye, kapış kapış alıyorlar kandırıyorum demişti. O zamandan beri kuaförden bir şey almak bana cazip gelmiyor.:31:

Son düzenleme:
Bir gün yüzerken bir kuaförle tanıştım.Ortamın rahatlığından sanırım adam her bişiyi anlattı.Sosyete kuaförüymüş. Öyle iyi kazanıyormuş ki hafta sonları çalışma gereği duymuyor yüzmeye gidiyormuş. Gidip toptancıdan en dandik ve ucuz şampuanlardan v.b bidonla alıp markalı ürün ambalajlarına doldurup satıyormuş bir sürü fiyata. Millette pahalı ürün çok iyi diye, kapış kapış alıyorlar kandırıyorum demişti. O zamandan beri kuaförden bir şey almak bana cazip gelmiyor.:31:

boğsaydın o herifi :)))) ne ii olurdu

eevt dogru duymuşsn bazı boyalarda gümüş rengi mevcut alıp içine 1 sigara boyu sıkabilirsn turuncu yansımaları tamamen alır ilk grili olur 2yıkama sonrası beyazlaşr. uclardan başlamanın sebebi uçlar en zor renk alan yer oldugu için dipler cok cabuk açıldıgı için. ben sana zaman veremem herkesin saçının açılma dakikası farklıdır sen kendin bakıcaksn baktın açılmaya başladı ki zaten 15 dk içinde başlar renk açılmaya hemen başlarsn diplerine ve kalan orta yerlere sürmeye en son heryeri ellerinle ovalar gibi karıştırırsn uçlarıda oylede beklersin maksimum bekletme süren 40 dk yı geçmemeli cnm

benim saçıma 1 kutu palette açıcı yeter mi ki acaba? bir de normal kutu boya alıcam ben onun içine sıkıcam griyi değil mi başka oksidan falan karıştırmaya gerek yok onun için ayrıca

cok tşkr ederimm cnm 8. resimde saçlarımı orealle actıgım için mat duz bir renk oldu :) 2. acışımdı... boyalarla olunca yeşillik turunculuk oluyo biliyorumm. yazmıştm zaten. turunculuk istemiyorsan eger küllü sarıya boyamalısın hemen alır turunculugunu.bal rengi ablama boyuyorm baya bi turunculuk var haberin olsn boyanı küllü ile karıştırıp sürersen gzl bi renk elde edersn cnm

canım benim korkum da zaten en çok yeşillik olması. küllü yaparsam yeşile çalmaz mı? çünkü koyu sarıyken bile beyaz ışıkta yeşile çalan parlamalar var :44:. puf kafam allak bullak :17:

canım benim korkum da zaten en çok yeşillik olması. küllü yaparsam yeşile çalmaz mı? çünkü koyu sarıyken bile beyaz ışıkta yeşile çalan parlamalar var :44:. puf kafam allak bullak :17:

sen turunculuk sevmiorm dediğin için söledm saçında turunculuk yoksa zaten kulluye gerekte yok.. ısıkta yeşillenmeler oluosa ozaman 9.5 altın pırıltılı bal tavsiyemdir. cunku saçına biraz turuncu yuklemesi yapman gerekir.

benim saçıma 1 kutu palette açıcı yeter mi ki acaba? bir de normal kutu boya alıcam ben onun içine sıkıcam griyi değil mi başka oksidan falan karıştırmaya gerek yok onun için ayrıca

yok cnm içine sık ayrı aldıgın gümüş rengini cokta sıkma tabi az bişey yeterli olucaktır. oksidana gerek yok kutudaki yeterli.. saçın ne uzunlukta bilemiorm ama o açıcılar az bişey cıkıo içinden küt bile olsa saçın inan 1 kutu yetmio sen 2 kutu al heryerini boyaman şart biyere bile gelmezse saçların dalgalı olur rengarenk hiç hoş durmaz bol bol sürmeni tavsiye ederim.

Bana da yardımcı olur musunn? Saçımı bugün 6.1e boyadım ama kapatamadım tam olarak eski rengini.Yarın 5e boyasam saçım yanar mı bi gün arayla boyadığım için:3:

Bana da yardımcı olur musunn? Saçımı bugün 6.1e boyadım ama kapatamadım tam olarak eski rengini.Yarın 5e boyasam saçım yanar mı bi gün arayla boyadığım için:3:

tatlım koyu renk boyalar asla saçı yakmaz boyayabilirsin 1 gun geçmesi yeterlidir

hadi yaa o zaman diplerim turuncu gibi uçları siyahlı kızıllı gibi iğrenç bi renk oldu:)) ne yapmamı önerirsin

yaptıgın boya demekki alt zemini kapatamamış o yuzden smdi boyadıgın tonun 1 yada 2 no koyusuna boyarsan o renk saçmalıgı kapanır sabitlenir cnm ben öle yapıodm

canım o renkten bu sarıya geçmek gerçekten cesaret ister ve sen başarmışsın çok beğendim yüzüne o renklerin hepsi yakışmış olmalı :) palette hiç kullanmadım akmayan boya isteyenlere benim kullandığım nevacolor var.Bir çok kuaför kullanıyor

canım o renkten bu sarıya geçmek gerçekten cesaret ister ve sen başarmışsın çok beğendim yüzüne o renklerin hepsi yakışmış olmalı :) palette hiç kullanmadım akmayan boya isteyenlere benim kullandığım nevacolor var.Bir çok kuaför kullanıyor

cnm cok tşkrler :) nevacolor bnm saçlarımı maalesef yaktı uçlarını kestirdm lastikleştirdi asla kullanmam o boyayı o boyada bişey var cvremide mahvetti ozellikle sarı serilerini asla tavsie etmiorm

Back
X