• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

benimde saçlarım platin sık balyaj ama ben şu tonlarda istiyorum kızlar sizce nasıl elde edebilirim $saç56.webp

aralara biraz kumral denemiştim önceden platini yeşilleştiriyor kumral boya grimsi oluyor berbat

Son düzenleme:
benimde saçlarım platin sık balyaj ama ben şu tonlarda istiyorum kızlar sizce nasıl elde edebilirim Eki Görüntüle 787356

aralara biraz kumral denemiştim önceden platini yeşilleştiriyor kumral boya grimsi oluyor berbat

kumral yerine küllü tonlar denemen lazımdı küllü lerde kumrala nazaran daha az yeşil vardır.. ve grilik olsada 2 yıkama sonrası fotodaki gibi soguk bir platin elde ediosn

canım küllü kumralla denesem mi o zaman ne dersin?
kahvenın küllü tonları yoktur sanırım

buna sevinmelisin demek saçların ne kdr hızlı uzuyor :))) benm 2 haftada bir boya istior mesela senin benden de ii uzuyormuş buna mutlu ol ;) sarı saçta işte bunu seviyorum ne kdr zaman ne kdr uzuyor saç bunu net görebiliyorsn :) boyalarla alakası yok cnm

ayy canım öyle mi dersin çok sağol :21: ne bileyim kızıllar karameller kumrallar falan çok denedim 2 ayda bir gider 1cm ancak boyatırdım şaşırdım :1: bakalım sarıya alışınca geri dönmek istemezsin diyorlar nolcak :16:

Peki çok yıpranıp sert olmadı mı ki:26::26:

oldu tabi sarışın olmak için bunu göze almak gerekiyor. kuaförler kdr mahvetmedim ama .. simdiki aklım olsa yavaş yavaş açardm hatta ben bianda açmıştm 1 ay içinde 2 kez orealle sonrası boyalarla renklendirdm uçlarını kestirmiştim bakım yagları şampuan saç kremi argan vs toparladım sertlik cok olmadı saç kalitesine baglı beslemene baglı tabi bu işler saçınız sert ise yumuşamıyor ve kuru ise uçları kendimde kullanıyorum her banyodan sonra ıslak saçıma fısfısa gliserinli su yapıyorm tavsiye ederim.

ayy canım öyle mi dersin çok sağol :21: ne bileyim kızıllar karameller kumrallar falan çok denedim 2 ayda bir gider 1cm ancak boyatırdım şaşırdım :1: bakalım sarıya alışınca geri dönmek istemezsin diyorlar nolcak :16:

haklılar :) sarıya alıştınmı inan bal rengi bile koyu gelicek gözüne illa aralara sarı olsn bari die tutturucaksn yani cogunluk ve ben böyleyiz :)

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var saçlarım çok açık küllü kumral ama boya :) sarıya dönmek istiyorum palette açıcıyla açıp syoss 9.5 küllü sarıya boyasam işe yarar mı ?

merhabalar sanırım benim de yardıma ihtiyacım var:) saçımın hali linkteki http://u1308.hizliresim.com/1d/w/s0rkp.png gibi tek fark dip boya ihtiyacının daha az olması yani kendi saçım 3 parmak kadar uzunlukta. daha önce saçımı kuaförde boyatmıştım ama şu an kendim boyamak istiyorum:) loreal çikolata kahve boyadan aldım ancak boyamaya diplerdenmi başlamalıyım uçlardanmı ve ne kadar süre beklemeliyim bilemedim. yardım edersenzi sevinirim:)

Son düzenleme:
merhabalar sanırım benim de yardıma ihtiyacım var:) saçımın hali linkteki http://u1308.hizliresim.com/1d/w/s0rkp.png gibi tek fark dip boya ihtiyacının daha az olması yani kendi saçım 3 parmak kadar uzunlukta. daha önce saçımı kuaförde boyatmıştım ama şu an kendim boyamak istiyorum:) loreal çikolata kahve boyadan aldım ancak boyamaya diplerdenmi başlamılıyım uçlardanmı ve ne kadar süre beklemeliyim bilemedim. yardım edersenzi sevinirim:)

slm cnm hoşgeldn :) boyan koyu renk oldugu için bnmde daha once severek kullandıgım bir renktir. diplerden başlayıp heryerine sırayla uygulayabilirsn rahatlıkla bekleme süresi için 40 dk yeterlidir kolay gelsin

Palette aaçıcı işe yarar mı acaba ? :)

eger saçların koyu renk ise palette yogun açıcı yetersiz kalır cnm oreal mavi toz kullanman gerekli bal renkleri ise onceden açıcı uygulandı ise palette yogun renkaçıcı ile sarıya rahatlıkla döndürebilirsn :)

canım saç konusunda epey bilgilisin özellikle sarıda :)
ben röfle yaptırmıştım ve gitgide bakırlaştı
zeminde boya vardı ondan ve sanırım bitakım kürlerden ötürü oldu
acaba cila atsam hoş bi sarı tonu elde edebilir miyim
cila için kaç no önerirsin

Canım syoss 9.5 küllü sarı ve ya palette denemelisin bence.bakırlığı tamamen alır :)

evet cnm maalesef sarı tonlar zamanla ya turunculaşır ya yeşerir bu banyo suyundan kaynaklı, havuz, deniz guneş vs bende sinir oluyorm :)) evet bakım kürleri saç boyasını akıtan şeyler zaten ama onlarszda olmuyor. saçların turunculaştıysa karsıtı olan küllü ... yeşerme varsa da dore yuklemesi yapmalısın cila ile .. yani palette 9.1 yada 10.1 küllü tonu senin cila için ideal olucak cunku bu tonları cok seviyorum :)) yıkadıkca beyazlaşan sarılar elde edersn turuncluk minimuma iner

evet cnm maalesef sarı tonlar zamanla ya turunculaşır ya yeşerir bu banyo suyundan kaynaklı, havuz, deniz guneş vs bende sinir oluyorm :)) evet bakım kürleri saç boyasını akıtan şeyler zaten ama onlarszda olmuyor. saçların turunculaştıysa karsıtı olan küllü ... yeşerme varsa da dore yuklemesi yapmalısın cila ile .. yani palette 9.1 yada 10.1 küllü tonu senin cila için ideal olucak cunku bu tonları cok seviyorum :)) yıkadıkca beyazlaşan sarılar elde edersn turuncluk minimuma iner

çok teşekkürler canım :16:
açıkçası uçlara doğru bi yeşillenme de farkettim sanki
ama hiç boya filan değmedi saçıma :44:
kısa bi süreliğine tatile çıkıcam onu bekliyorum iyce nolacaksa olsun saçıma da sonra hemen cila işini halledicem :9:

Back
X