- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde saçlarım platin sık balyaj ama ben şu tonlarda istiyorum kızlar sizce nasıl elde edebilirim Eki Görüntüle 787356
aralara biraz kumral denemiştim önceden platini yeşilleştiriyor kumral boya grimsi oluyor berbat
buna sevinmelisin demek saçların ne kdr hızlı uzuyor :))) benm 2 haftada bir boya istior mesela senin benden de ii uzuyormuş buna mutlu olsarı saçta işte bunu seviyorum ne kdr zaman ne kdr uzuyor saç bunu net görebiliyorsn :) boyalarla alakası yok cnm
canım küllü kumralla denesem mi o zaman ne dersin?
kahvenın küllü tonları yoktur sanırım
Peki çok yıpranıp sert olmadı mı ki:26::26:
ayy canım öyle mi dersin çok sağolne bileyim kızıllar karameller kumrallar falan çok denedim 2 ayda bir gider 1cm ancak boyatırdım şaşırdım
bakalım sarıya alışınca geri dönmek istemezsin diyorlar nolcak
![]()
Palette aaçıcı işe yarar mı acaba ? :)Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
merhabalar sanırım benim de yardıma ihtiyacım var:) saçımın hali linkteki http://u1308.hizliresim.com/1d/w/s0rkp.png gibi tek fark dip boya ihtiyacının daha az olması yani kendi saçım 3 parmak kadar uzunlukta. daha önce saçımı kuaförde boyatmıştım ama şu an kendim boyamak istiyorum:) loreal çikolata kahve boyadan aldım ancak boyamaya diplerdenmi başlamılıyım uçlardanmı ve ne kadar süre beklemeliyim bilemedim. yardım edersenzi sevinirim:)
Palette aaçıcı işe yarar mı acaba ? :)
eger saçların koyu renk ise palette yogun açıcı yetersiz kalır cnm oreal mavi toz kullanman gerekli bal renkleri ise onceden açıcı uygulandı ise palette yogun renkaçıcı ile sarıya rahatlıkla döndürebilirsn :)
canım saç konusunda epey bilgilisin özellikle sarıda :)
ben röfle yaptırmıştım ve gitgide bakırlaştı
zeminde boya vardı ondan ve sanırım bitakım kürlerden ötürü oldu
acaba cila atsam hoş bi sarı tonu elde edebilir miyim
cila için kaç no önerirsin
Canım syoss 9.5 küllü sarı ve ya palette denemelisin bence.bakırlığı tamamen alır :)
canım saç konusunda epey bilgilisin özellikle sarıda :)
ben röfle yaptırmıştım ve gitgide bakırlaştı
zeminde boya vardı ondan ve sanırım bitakım kürlerden ötürü oldu
acaba cila atsam hoş bi sarı tonu elde edebilir miyim
cila için kaç no önerirsin
evet cnm maalesef sarı tonlar zamanla ya turunculaşır ya yeşerir bu banyo suyundan kaynaklı, havuz, deniz guneş vs bende sinir oluyorm :)) evet bakım kürleri saç boyasını akıtan şeyler zaten ama onlarszda olmuyor. saçların turunculaştıysa karsıtı olan küllü ... yeşerme varsa da dore yuklemesi yapmalısın cila ile .. yani palette 9.1 yada 10.1 küllü tonu senin cila için ideal olucak cunku bu tonları cok seviyorum :)) yıkadıkca beyazlaşan sarılar elde edersn turuncluk minimuma iner
Canım saçlarım çok açık küllü kumral ama boya