• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Canim merhaba.saclarimin diplerini 9.0 numara ile boyadim.rengi istedigim gibi oldu.fakat dipler turuncu gibi duruyor.ben bu saca 8.1 ile cile yapsam nasil olur.sactan ne kadar surede akar

cnm boya işlemi bile en fazla 3 yıkama sonrası gidiyor.. cila işlemi biliyosunki turunculugunu kırmak için.. ya cila yapıcksın yada saçlarının diplerini küllü bir renge boyucaksın bnce az bekleip boyaman en mantıklısı ama acil der isen cila yapabilirsin

10.5 boyami aldım realden ancak araya adet dönemi girdiği için krepe balyajimbeklemek zorunda kaldı:14: biter bitmez yapıp resmimi ekliycem:16:

Ben şu an 5. fotoğraftaki gibiyim kısmetse 8. fotoğraftaki aşamaya ulaşmak istiyorum :27:
Ama kendim boyamakla uğraşmaktan bıktım kuaföre gidip doz doz açtırıyorum

hiç sorun değil cnm ögreniceksin elbet hepimiz yapa yapa ögrendik :) inci sarısı bulamadıysan Eki Görüntüle 776576 bu renk cok hoş ve moda zaten bunlada karıştırabilirsin fakat cnm bu işlemi sadece diplerine yapıcaksın komple boyarsan 10.1 olan boya saçlarının aralarındaki röfleleri yakabilir dikkatli ol.. hani dip istiyordun ya onu atlamayalım :) bu iki rengi gzlce karıştır içindeki oksidanlarıyla ve saç diplerinin o istemediğin saç rengine kdr boya beklet 40 dk falan bak ara ara saçlarına begendiğin ton oluncada yıka ama en az yarım saat dursun boya yıkarken zaten butun saçlarına akıcak ve bu bal rengide saç uclarındaki yerlere ciddi bi pırıltı vericektir ismi gibi.. cunku saçların matlaşmış cnm fotoda gördüm ve argan yagı al kullan uçlarına öptüm cokkk

canım çok çok teşekkürederim vakit ayırıp yardımcı oluyorsun bize.Allahtan senin yardımcın olsun hep.aslında bu ara bir kaç seferdenize girdim epey bronzlaştım.sarı bronz tenimde baya sırıttı.acaba karamel bal köpüğü filanmı yapsam diye düşünüyorum.altın parıltılı karamel filan hoş aslında.ama cesaret edemedim daha düşünüyorum sadece:)

canım bu arada benim saçlarımda röfle yok.sadece saçımın üçlerında balyaj var 2-3 parmak kalınlığında.ve evet haklısın çok kurudu ve yıprandı saçım berbat oldu ya:(

canım bu arada benim saçlarımda röfle yok.sadece saçımın üçlerında balyaj var 2-3 parmak kalınlığında.ve evet haklısın çok kurudu ve yıprandı saçım berbat oldu ya:(

cnm konumda var bakım üzerine bikaç yag paylaştm kendim kullanıyorm.. onlarla gzl karışım yap uygula duzelir üzülme

teşekkür ederim cnm :)

nasılsın canım??? ben kk ya cepten girdiğim için bazı şeyleri göremiyorum.örneğin bilgisayardan girildiğinde aşağıdaki ifadeler.arkadaşlık teklifleri vs.yanlış anlama.hoşçakallll :)))

her seferinde saçlarını daha açık yapmak için oryalle mi açtın? yoksa aşama aşama geldin bu renge?

her seferinde saçlarını daha açık yapmak için oryalle mi açtın? yoksa aşama aşama geldin bu renge?

ilk koyu zamanımda aşama aşama aralara bakyaj attım öle öle açtım araları ilk. sonra 3-4 yogun renk açıcı koleston kullanmştm balkopüğü rengi oldu daha sonrası orealle komple 2 seferde sondan bionceki rengi elde ettim

julyy merhabaa :)
yardımına ihtiyacım var, umarım bana yardım edersinn.
ben 3 senedir saçlarımı kızıla boyuyorum. ama artık kendi saç rengim olan küllü kumrala dönüp saçımın uçlarına aralarına sarı ışıltılar vermek istiyorum. saçımı 4-5 aydır da loreal in küllü kumral boyasıyla boyayıp anca bu kadar değiştirebildim.

$2013-08-10 18.36.01.webp

şu an saçım bu renkte ama ben böyle olsun istiyorum;

Eki Görüntüle 779575

sence ne yapmalıyım?
kuaförler hem oryal kullanacaklarını söylüyorlar ondan korkuyorum kendim de yapmaya cesaret edemiyorum hem de çok para istiyorlar.

çok açık sarılarla boyasam şu 11 12 numaralı olanlarla açılır mı, ya da senin söylediğin palette nin yoğun renk açıcısının faydası olur mu. hani onunla açıp üstüne 7.1 küllü kumralla boyasam nasıl sonuç elde ederim?
yardımlarını bekliyorum :)

julyy merhabaa :)
yardımına ihtiyacım var, umarım bana yardım edersinn.
ben 3 senedir saçlarımı kızıla boyuyorum. ama artık kendi saç rengim olan küllü kumrala dönüp saçımın uçlarına aralarına sarı ışıltılar vermek istiyorum. saçımı 4-5 aydır da loreal in küllü kumral boyasıyla boyayıp anca bu kadar değiştirebildim.

Eki Görüntüle 779574

şu an saçım bu renkte ama ben böyle olsun istiyorum;

Eki Görüntüle 779575

sence ne yapmalıyım?
kuaförler hem oryal kullanacaklarını söylüyorlar ondan korkuyorum kendim de yapmaya cesaret edemiyorum hem de çok para istiyorlar.

çok açık sarılarla boyasam şu 11 12 numaralı olanlarla açılır mı, ya da senin söylediğin palette nin yoğun renk açıcısının faydası olur mu. hani onunla açıp üstüne 7.1 küllü kumralla boyasam nasıl sonuç elde ederim?
yardımlarını bekliyorum :)

slm tatlım saç rengin inanılmaz guzel neden alttaki yaşlı grisini sevmiş istemişsin anlamadım senin bu sıcak tonu renginin arasına ben yerinde olsam 3-4 ton palette yogun açıcı paketlerdim yada ombre tarzı yapardm kendim evde fırca ile araları bu renge yogun açıcı sürüldüğünde harika ışıl ışıl sarılar elde edersn ;) bence bir dusunnnn derimm $ombre-hair-8.webp işte ombre karar senin aynı böle olmak varken bırak diger küllü rengi :))) (küllü renkler cok cabuk akan akıncada yeşillenen tondur)

(evde kendin tabikide yapabilirsin) eger duz bi kumral tonu istiyorsanda saçlarını bikez evde açman gerekicek cnm (açarken dikkatli olmalısın heryeri eşit açılsn) uzerinede küllü boyarsın 2 boyama sonrası renk oturur ben sana üstte bir öneri sundum tabiki herkesn begenisi zevki farklıdır :) bu işlemler saçını yıpratıcak azda olsa cnku küllü renkleri tutturmak biraz zordur oyuzden sana bir secenek daha sunmuştm karar senin..

öncelikle teşekkür ederimm :) saçlarım düz kesim, resimdeki gibi katlarım yok hatta hiç yok, nasıl durur bilemedim. ombreyi nasıl yapabilirim peki onda da yardımcı olursan, hiçbir fikrim yok =/

öncelikle teşekkür ederimm :) saçlarım düz kesim, resimdeki gibi katlarım yok hatta hiç yok, nasıl durur bilemedim. ombreyi nasıl yapabilirim peki onda da yardımcı olursan, hiçbir fikrim yok =/

$laurenconrad.webp duz saçta bu şekil durur cnm. ombre adı verilmiş cunku bu yurt dışında henuz turkieye gelmedi özel bi fırçası ile ama işin özü aynı 3-4ton açıcı tek farkı içinde fırcası olması ... sende herhangi bi fırça ile saç uçlarına istediğin yerden başlayarak açıcıyı fırcanın uzerine sürüp tarar gibi bu şekil yapabilirsin.. yada ben yapamam zor olur der isen krepe balyaj yapabilirsn aynı sonuc cıkar krepe balyajıda saçını kalın tutamlara ayırıp aşşalarından tutam alıp tiftme taragı ile tiftip kalan yerleri paketleme işlemine denir.

(evde kendin tabikide yapabilirsin) eger duz bi kumral tonu istiyorsanda saçlarını bikez evde açman gerekicek cnm (açarken dikkatli olmalısın heryeri eşit açılsn) uzerinede küllü boyarsın 2 boyama sonrası renk oturur ben sana üstte bir öneri sundum tabiki herkesn begenisi zevki farklıdır :) bu işlemler saçını yıpratıcak azda olsa cnku küllü renkleri tutturmak biraz zordur oyuzden sana bir secenek daha sunmuştm karar senin..

evde açma olayını palette yoğun açıcıyla yapabilir miyim peki, yoksa illa oryal mi gerekiyor

Back
X