Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm cok tşkrler :) nevacolor bnm saçlarımı maalesef yaktı uçlarını kestirdm lastikleştirdi asla kullanmam o boyayı o boyada bişey var cvremide mahvetti ozellikle sarı serilerini asla tavsie etmiorm

ya evet tararken falan çok döküyor zor taranıyor böyle karışmış oluyor saç birbirine bu boyadanmı kaynaklı? bendede o sorun var ama renk tutuyor diye vazgecmedim koleston kullandım hemen akmıstı...

ya evet tararken falan çok döküyor zor taranıyor böyle karışmış oluyor saç birbirine bu boyadanmı kaynaklı? bendede o sorun var ama renk tutuyor diye vazgecmedim koleston kullandım hemen akmıstı...

bak butun boya markalarını kullanmış biri olark sana şöle hemen bi maddeleyim

neva color = saçlarımı yaktı

koleston = hem çabuk akıyor hem sertleştirdi kazık gibi yapıo

alix avien = aman aman saç düşmanı

lilafix = saç tellerini inceltio ama renk süper verio

garnier = saçı yumuşatıyor ama renk tutturma konusu cok zayıf

palette = FAVORİM hem saçı yumuşacık yapıo hem renkleri cabuk akmıyo hemde saçlarım parlak

loreal cok iddalı bir de onu denemek var palette denicem ilk olarak

loreal cok iddalı bir de onu denemek var palette denicem ilk olarak

evettt loreal i ve avonu unuttum yazmayııı onlarıda kullandımm bu 2side cok gzlll ama palette öneririm herkese önerdiğim topiğimdeki herkes mutlu palette ile

Son düzenleme:
evettt loreal i ve avonu unuttum yazmayııı onlarıda kullandımm bu 2side cok gzlll ama palette öneririm herkese önerdiğim topiğimdeki herkes mutlu palette ile

Bu gün hipermarkette kasada beklerken bir kadın saç boyası alıyordu kasiyer kıza soruyordu bu nasıl iyimi filan diye, senin yazı geldi aklıma palette yi önerdim. Oysa ben hiç saçımı boyamadım.

anladm canım. bir de onu deneyeyim bakalım zaten sürekli boyuyorum

verdiğin bilgiler için çok ama çok saol büyük sevaba giriyosun biliyosun dimi:) mavi toz açıcının kullanması zor değil mi palette kullanıyım ben. boyayı da 8.1 koyu olur dedin. ben çok sarı istemiyorum gösterdiğim resimdeki kızınki gibi sarı ama grimsi baya küllü cırt bişey değil. loreal düşünüyorum ben yine ama preference 8.1 koyu değildi tam istediğim gibiydi jel bir boya bir de. excellence serisini bilmiyorum ama.sen palette kullanıyorsun galiba onu da hiç denemedim.dediğim gibi doğal dursun istiyorum çok sarı olmasın

merhaba canım,umarım doğru kişiye yazıyorumdur ben saçlarımı yıllardır kuaförde renkten renge boyatıp duruyodum bıktım çuval dolusu para harcamaktan. 5 gün önce kardeşimle saçlarımı bir güzel orielle açtık 9.3e boyadım. sarı sarı oldum ama bi sorunum var ben hiç bu kadar çabuk diplerimin belli olacağını düşünmezdim. bu gidişle 10günde bir dip yapmam gerek. sence normal mi yoksa ilk defa açıldığı için mi böyle?

buna sevinmelisin demek saçların ne kdr hızlı uzuyor :))) benm 2 haftada bir boya istior mesela senin benden de ii uzuyormuş buna mutlu ol sarı saçta işte bunu seviyorum ne kdr zaman ne kdr uzuyor saç bunu net görebiliyorsn :) boyalarla alakası yok cnm

rica ederim cnm nolcak :) mavi tozu oksidanla kat aynı boya gibi cırp sur ama yanma riski var cunku prof değilsin.. ilkten risk altına girme bencede palette ile yap oyleyse once acıcı sür daha sonra loreal preference 8.1 uygula kullu renk istiorsn cunku istersen daha soguk bi renk olsn fotodaki gibi içine yine bunun bile az bi gumuş alıp cok az sıkabilirsn boyalardaki kulluler az zaman sonra akıp turunculaşma yapabilior die söledm cnm

9.1 çok fark eder mi bak aklıma karıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…