- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.185
-
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Bana da öyle geliyorBende cok korkarim böceklerden kertenkele girer evime yazin mutlaka balkondan biyerden kucuk bocekler bi nebzede kertenkele lorkunc geliyor bana. Siz korkmayin bence bidaha çıkmayacaktır
Lowobanin gider borularindan falan aciklik varmi acaba illabiyerden giriyordurBugün yine banyoda bir tane böcek gördüm. Can çekiliyordu daha önce de anlattığım gibi ilacladik cumaydi sanirim ne ölü ne diri böcek görmez olmuştum. Bugün gördüm tamam ilaç işe yaradı oh ne güzel ama gelin görün ki bu böcek nerden giriyor. Banyodaki tüm giderleri kapattım elimi yıkadığım lavaboya kadar ve banyonun kapisi hep kapalı başka odadan gelme ihtimali yok yani kapınin önünde mermer var. Aklınıza gelen bir yer var mı ? Artık eminim bu böceğin evimde yer edinmedigine tek giriyor ve ölüyor. Ama girdiği yeri bulmak istiyorum.
Vardı ama çamaşır makinasınin borusunun ordaydi onu da kapattık. Klozete çamaşır suyu dök ordan da gelemesin dediler her girip çıktıkça çamaşır suyu da döküyorum. Acaba az mı döktüm diye düşünmeye başladım başka delik yok yaniLowobanin gider borularindan falan aciklik varmi acaba illabiyerden giriyordur
Lowobanin camasir makinesinin borularinin kenarlarina iyi bakin dus altikdan sonra giderlere herzanan camasir suyu dökün klozetin kapagi kapali olsun. Illa biyerden bi delik vardir bu böcek bisekilde giriyodurVardı ama çamaşır makinasınin borusunun ordaydi onu da kapattık. Klozete çamaşır suyu dök ordan da gelemesin dediler her girip çıktıkça çamaşır suyu da döküyorum. Acaba az mı döktüm diye düşünmeye başladım başka delik yok yani
Duşun giderini kapattım, klozete her giriş cikisimda çamaşır suyu döküp kapağını kapatıyorum. Boruların orda bı açıklık vardı onu kapattık. El yıkama lavabosunuda kapattım, camı kapalı banyonun başka da aklıma delik gelmiyorLowobanin camasir makinesinin borularinin kenarlarina iyi bakin dus altikdan sonra giderlere herzanan camasir suyu dökün klozetin kapagi kapali olsun. Illa biyerden bi delik vardir bu böcek bisekilde giriyodur
Tekrar kontrol edin bu bocek baska nerden gelebilir delik yoksa bilemiyorummDuşun giderini kapattım, klozete her giriş cikisimda çamaşır suyu döküp kapağını kapatıyorum. Boruların orda bı açıklık vardı onu kapattık. El yıkama lavabosunuda kapattım, camı kapalı banyonun başka da aklıma delik gelmiyor