O da dogru tabi de mutlu bi hayat yasayamadi ne yazik ki o yuzden merak edşyorumİnsan öldükten sonra nereye gider daha kimse bilmiyor,kedi için kim ne diyebilir ki? Sonuçta giden gelmiyor. Eger senin evcil hayvanınsa en azından mutlu bir hayat yaşadı de, kabullenmeye çalış. Basın sagolsun
arafta mi kaliyolar yaniBenim bildiğim onlar günahsız kullar cennet, cehenneme gitmiyorlar diye biliyorum. Emin değilim tabiki..
Başınız sağolsunGecen yıl Tavsanim öldüğünde çok üzülmüştüm sizin gibi bende bu konuyu arastirmistim ama maalesef tatmin edici bir şey bulamamıştım
SağolunBaşınız sağolsun
Aslında diger actigim konuya yazmistiniz kedim benim yuzumden olmüstüSağolunsizindemi evcil hayvaninizi kaybettiniz
Ya suanki konumla ilgili yazıcaksan yaz yazmicaksan yürüBirşey derdim ama neyse gene senin yüzünden banlanmak istemiyorum
Evett hatırladım sizi başınız sağolsun tek bildiğim o canlarada eziyet edenler için ve onlara merhamet edenler için kıyamet günü sorgu da yanımızda olacakları hocaya sormuştumAslında diger actigim konuya yazmistiniz kedim benim yuzumden olmüstü
peki ya sonrasında nereye gidecek kedimEvett hatırladım sizi başınız sağolsun tek bildiğim o canlarada eziyet edenler için ve onlara merhamet edenler için kıyamet günü sorgu da yanımızda olacakları
Hayvanın canlısına yapmadığın kötülük kalmamış bari ölüsünü rahat bırak bacım yeter senden çektigi öldü hala kurtulamadı bu kadar psikolojin bozuksa uzak dur hayvanlardan hem onlara hem sana yazıkpeki ya sonrasında nereye gidecek kedim
sadece gittigi yerde huzura ericek mi diye merak etmiştim niye böyle yapıyosunuzHayvanın canlısına yapmadığın kötülük kalmamış bari ölüsünü rahat bırak bacım yeter senden çektigi öldü hala kurtulamadı bu kadar psikolojin bozuksa uzak dur hayvanlardan hem onlara hem sana yazık
Önce bir düzgün konuş sonra soruna cevap bulursunYa suanki konumla ilgili yazıcaksan yaz yazmicaksan yürü
Biz kendimizin nereye gideceğini bilmiyoruz ki onu birtek Allah bilirpeki ya sonrasında nereye gidecek kedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?